Bürclere göre zekanız necedir?

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 0
Baxılıb: 14 568
Səs ver:
(səs: 8)
Bürclere göre zekanız

Qoç

Süretli düşüner. Yeni düşüncelere açıqdır. Sözlerini esirgemeden danışa biler. Tehlükeli veziyyetleri sezerek derhal reaksiya vere biler. Bir siyaseti inandırıcı şekilde ortaya qoya biler. Süret teleb eden işlerde müveffeqiyyetlidir. Sebir ve heddinden artıq diqqet teleb eden işler ona göre deyil.

Buğa

Yavaş amma hezm ederek öyrener. Öyrendiklerini bir daha unutmaz. Praktik düşüncelere malikdir. Xerc (Maliyyet) şüuru vardır. Vedeli işlerde son derece müveffeqiyyetlidir. Yeniliklere çox açıq deyil.

Ekizlerde

Son derece celd. Öyrenmeye açıqdır. Çox süretli danışa biler ve hereket ede biler. Yeni şeylere adaptasiya olmaqda ustadır. Düz danışma xarici dil ve teqlid qabiliyyeti de vardır. Narahat da ola biler.

Xerçeng

Duyğu yüklü asan tesirlenen bir zehini vardır. Keçmişde yaşananlar onu davamlı meşğul ede biler. Yaddaşı güclüdür. Qabiliyyetli bir ehvalat izah edicisi ola biler.psixoloji meslehetçilik ona uyğun ola biler. Böyük riskler sevmez.

Şir

Böyük proyektleri sever ve özünden emin bir şekilde danışar. Düşünceleri ile maraq oyandırmağı sever. Müeyyen sabit fikirleri vardır. İdareçilik (teşkilatçilig) sahede müveffeqiyyetli ola biler. İstiqanlı fikirleri vardır. Düşünceleri ile canlandırıcı ve ilham vericidir. Ümumiyyetle optimist dir. Ancaq heddinden artıq veziyyetlerde çox buyurgan ve qürurlu hereket ede biler.

Qız

Son derece diqqetlidir ve tükü kimi düşüne biler. Yaxşı bir teşkilatçıdır. Deqiq qeti bir terzi vardır.düşünme qabiliyyeti çox inkişaf etmişdir. Çox kategorik düşündüyü üçün ümumisi görmekde çetinlik ceke biler. Hetta menfi veziyyetlerde çox tenqidi ve davamlı şikayet eden bir reftar da sergileye biler.

Terezide

 Uyğunlaşma getiren barışçıl düşüncelere malikdir. Estetik baxımdan inkişaf etmiş bir zehini vardır. Hadiseleri terefsiz olaraq dartmağa çalışar ve ses-küyden telesikden xoşlanmaz. Qerar alması uzun sürer. Yoldaş canlısı ictimai mövzularda müveffeqiyyetli ve etdiyi işe zeriflik ve senet qatan biridir. Ancaq çox reqabet teleb eden işlerde müveffeqiyyetli olmaya biler.

Eqrebde

Qerarlı araşdıran ve hiss sahibi bir zekası vardır. Bir dedektif kimidir. Hadiselerin ardında yatan gerçekleri açığa çıxarda bilecek qabiliyyetlere malikdir. Bezen merhemetsizce danışa biler. Konsentrasiya qabiliyyeti vardır. Hissleri ümumiyyetle doğrudur. Ancaq menfi istiqametiyle çox israrçı ve heddinden artıq gizleyici de ola biler.

Oxatan

Geniş düşünmeyi seven budaqdan dala atlamağa uyğun biridir.Diqqeti ümumiyyetle dağınıqdır. Ancaq bu mövqe adamı optimist istiqanlı ve çox istiqametli biri eder. Düşüncelerinde fanatik olma riski de vardır.

Oğlaqda

İş zekası çox inkişaf etmişdir. Çox yaxşı bir teşkilatlandırıcı ola biler. Heqiqidir ve qaydalara ehemiyyet verer. İntizamın olduğu yerde rahatlayar. Heqiqi reftarı üzünden başqaları terefinden çox pessimist tanına biler. Hetta soyuq bir danışma terzi de ola biler. Ancaq ehtiraslı ve mesuliyyet sahibidir. Heddinden artıq eneneçi ola biler.

Dolça

Elmi bir zekaya ve hisslere malikdir. Deqiq düşüne biler ve son derece qerarlıdır. Duyğuları ile düşüncelerini bir-birine qarışdırmaz ancaq edaletli olmağa diqqet gösterer. Ferqli görüşlere açıqdır ve son derece reformist ola biler. Liberal ve insancıl düşüncelere malikdir. Ancaq qerarlarından daşınmaz. Heddinden artıq veziyyetlerde çox mücerred ve nezeri ola biler.

Balıqda

 Hessas ve passiv bir zekaya malikdir ancaq böyük hiss sahibidir. Bu mövqe açıq bir zeka ve insanların duyğularını en derinden anlayan bir anlayış getirecek. güclü hissleri onlara böyük yol gösterer. Yaradıcılıq teleb eden sahelerde müveffeqiyyetli ola bilerler. Diqqetleri asanca dağıldığı üçün tehsilde qatı qaydalar onlara göre heç deyil. Asanca narahatlıqlana bilerler.
 
(səs: 8)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 14 568
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri