Bürclərin sevdiyi çiçəklər

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 13
Baxılıb: 13 224
Səs ver:
(səs: 1)
Qoç:
Qoç bürcü tez esebileşen ve inadçı bir quruluşa malikdir. Amma qorxmayın, eger üreyini qırdınızsa, inadını da qırmanın yolu var. Qoç bürcü qadınları gözel etirli çiçeklerden xoşhal olur. Xüsusile yasemenlerle qapısını döyseniz, yelkenleri derhal suya endirecek.

Buğa:
Buğa qadının üreyine geden yol medesinden keçir. Eger buğa bürcünden olan bir qadınla axşam yemeyine gedirsinizse, elleriniz boş olmasın. Buğa qadını parlayan çiçekleri xoşlayır. Hele lalelerle qarşısına çıxsanız, axşam yemeyinizin çox xoş ehval-ruhiyye ile keçeceyini söyleye bilerik.

Ekizler:
Ekizler bürcünün qadınları intellektual qadınlardır. Bu qadınla getdiyiniz toplantı ve ya bir klassik musiqi konsertinden evvel möcüze dolu vaxt keçire bilersiniz. Bu görüşü de bir mimoza ile taclandırsanız, gözlerinden yağan xoşbextliyi rahatlıqla oxuya bilersiniz.

Xerçeng:
Xerçeng qadınları evine ve ailesine çox bağlıdır. Eger xerçeng bürcü qadını sizi ailesiyle evde axşam yemeyine devet edirse, demek, sizi tanımağına çox memnun olub. Lakin eliniz boş gede bilmezsiniz, derhal gözel bir Aralıq denizi lalesinden çeleng hazırlatdırın ve xerçeng qadınının könülünde bir defelik taxt qurun.

Şir:
Şir qadının ezizlenmekden xoşu gelir. Her hansı bir gün her hansı bir yerde qarşısına orxideya ile çıxıb sürpriz edin. Orxideyalar çox dayanıqlı çiçeklerdir, belece, ne qeder dayanıqlı olduğunuza dair bir mesaj da vermiş olarsınız.

Qız:
Qız bürcünün qadınları çox detalçı ve vasvasıdır. Her şeyi asanlıqla beyenmez, ta ki elinizde yasemen görene qeder. Yasemenin gözelliyi onları mest edecek.

Terezi:
Terezi qadınları edaleti temsil edir. Lakin herden xasiyyetsiz ola bilerler. Bu inadı tez keçsin deye derhal en yaxın gül mağazasına qaçıb çehrayı güller alın ve sevgilinize romantik bir çeleng hazırlayın. Daha sonra da hörmet elameti olaraq onu bir müddet tek buraxın. O zaman evvelki melek olduğunu göreceksiniz.

Eqreb:
Eşq ve ehtiras... Heyatı ekseren seriallardakı heyatları xatırladan eqreblerin üreyine doqquzdon çiçekleri ile gire bilersiniz. Doqquzdon qoxusunun çox olduğu bir yerde görüşüb, hisslerinizi eqreb xanımlara bildire bilersiniz.

Oxatan:
Zodiakın hiperaktiv üzvü olan oxatan bürcü seyahet etmeyi çox sevir. Yerinde dayana bilmir ve maceradan maceraya qaçır. Bu maceraya ortaq olmaq üçün zambaqlar size çox kömek olacaq. Oxatan bürcü qadınları zambaqları çox sevir.

Oğlaq:
Oğlaq qadınları duyğularını gizletmeyi sevir ve utancaq ola bilerler. Eger size qarşı ne hiss etdiyine emin deyilsinizse, bir mexmer çiçeyi alın, qapısını döyün ve eşqinizi elan edin. Qefil boynunuza sarıldığını göreceksiniz.

Dolça:
Dolça qadınları çox dayanıqlı ve deqiqdir. Lakin kaprizini en yaxınları çekir. Kapriz deyerken sizi bezdirmeleri nezerde tutulmur, bunu şirin-şirin edirler. Bele zamanlarda ona en çox xitab eden nergizgülü olar.

Balıq:
Merhemet abidesi olan balıq bürcünden olan qadını meyus etseniz de, sizi bağışlamaq üçün özünü razı salacaq. Lakin bağışlaması etdiyinizi unudacağı menasını vermez. Bu sebebden de eger onu incitmisinizse, ağ güllerle bezedilmiş romantik bir axşam yemeyi ile onu razı sala bileceksiniz.
(səs: 1)
Şərhlər: 13
Baxılıb: 13 224
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri