Bir-biri üçün yaradılmış zodiak işarələri hansılardır?

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 7
Baxılıb: 15 441
Səs ver:
(səs: 5)
Zodiak işarelerinin sevgi falı:

Her kes onu pazl kimi tamamlayan, sözün esl menasında ruh ekizi ola bilecek insanı tapmağı arzulayır. Teessüf ki, hamı xeyallarında canlandırdığı insanla qarşılaşa bilmir. Lakin astroloqlar bizim işimizi asanlaşdırıb. Onlar hansı bürclerin bir-biri ile uyğun geldiyini gösteren cedvel hazırlayıb.

Bu yazıda bir-biri üçün yaradılmış zodiak işareleri ile tanış olacaqsınız.

Qoç, Dolça ve ya Ekizler
Qoç bürcü tebieten avantüristdir. Qoç bürclerinin onları daim stimullaşdıran, nelerise deyişdirmeye kömek eden insanlara ehtiyacı var. Bele cütlükler uğur qazanmağa mehkumdur!

Buğa, Balıq ve ya Xerçeng bürcü
Buğa bürcleri üçün aile deyerleri çox ehemiyyetlidir. Onlar ailecanlıdır. Bu bürcün qelbini sonsuz sevgisine eyni qarşılığı vermekle qazanmaq olar. Bu insanlar möhkem ve xoşbext aile heyatı qurmaq üçün ideal namizeddir.

Ekizler, Qoç ve ya Şir
Ekizler ağıllı bürcdür, onlar her yerde stabillik axtarırlar, eyni zamanda darıxmağı sevmirler. Ekizlere onların heyatını daha parlaq, şen ve maraqlı eden terefdaş lazımdır.

Xerçeng, Buğa ve ya Qız
Xerçeng üçün bütün heyat sevgi üzerinde qurulub. Amma bu insanların etimadını qazanmaq çox asan deyil! Bu bürcün nümayendeleri onları heç vaxt aldatmayan ve münasibetleri qoruyub saxlamağa çalışan insanların yanında olacaq.

Şir, Ekizler ve ya Terezi
Sexavetli, romantik ve çox ecaib bürcdür! Onlar kompliment herisidir, elece de diqqeti hedsiz sevirler. Şirle evlilik onların bu cür reftarına dözen ve bunu probleme çevirmeyen insanlara xoşbextlik getirecek.

Qız, Xerçeng ve Eqreb
Qız bürcleri soyuq ve emosional insan kimi görünse de, eslinde çox hessasdır. Bu insanlar mübahiselerden çekinir ve evde rahatlığı yüksek qiymetlendirir. Hetta sehve yol verseniz bele, qız bürclerinin qelbini sevgi ve mehebbetle qazanmaq olar.

Terezi, Şir ve Oxatan
Terezi bürcleri onların gözlentilerine cavab veren çox güclü teref müqabili axtarır. Onlar öz meqsedlerine doğru inadla gedir ve bu yolda onlara heç kim mane ola bilmez. Terezi bürcü ile evli ve ya sevgili olmaq münasibetler üzeride daim çalışmaq demekdir!

Eqreb, Qız ve ya Oğlaq
Hessas, ehtiraslı ve ağıllı zodiak işaresidir. Eqreb ile münasibetlerde esas mesele onu olduğu kimi qebul etmeyi bacarmaqdır. Onu da unutmaq lazım deyil ki, bu, çox emosional, zeif şexsiyyet özüne qarşı ehtiyatlı ve qayğıkeş münasibet teleb edir.

Oxatan, Dolça ve ya Terezi
Oxatan üçün en yaxşı hediyye sevgi ve sedaqetdir! Onunla hemişe maraqlıdır ve o, heç vaxt qarşı terefin enerjisini çekmir, Eksine daha çox verir. Oxatan bunun qiymetlendirilmesini isteyir.

Oğlaq, Eqreb ve Balıq
Oğlaq bürcü sehv etmek istemir. Onlar gözellik ve inceliyi özünde heyretamiz harmoniya ile birleşdirir. Oğlaq ile aile qurmaq o demekdir ki, onlar sizi heç vaxt ve heç bir halda darda qoymayacaq!

Dolça Oxatan ve ya Qoç
Dolça bürcü heç bir mehdudiyyete dözmür ve isteyir ki, onun yanında yeniliklere hazır olan biri olsun. Ümumiyyetle, bu şexsiyyet sevgide öz xoşbextliyini tapmaq üçün istenilen macerada iştirak etmeye hazırdır. Bu bürcleri sevgisini onlara semimi şekilde etiraf eden insanlar celb edir.

Balıq Oğlaq Buğa
Balıq bürcleri onları seven ve başa düşen insanları tapanda dünyanın xoşbexti olur. Bu insanlara daim sübut etmek lazımdır ki, onlar senin üçün çox ehemiyyetlidir. Balıq bürcü ile xoşbext aile heyatının sirri ümumi maraqların olmasıdır.
(səs: 5)
Şərhlər: 7
Baxılıb: 15 441
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri