Eleqantliliq nədir?

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 10 586
Səs ver:
(səs: 1)

 Bəzən ele olur ki, bahali ve taninmis firmalarin libaslarini geyinen qadinda cezbedicilikden eser-elamet bele olmur. Sanki nese catismir. Bu mehz eleqantliliqdir. Bezen de olur ki, cox sade geyinmis bir xanim diqqeti derhal celb edir. Eleqantliliqin sirri neyi geyinmek yox, onu nece geyinmekdir. Eleqant gorunmeyin 7 esas prinsipini sizinle bolusuruk. 

1. Sadelik. 
Moda jurnallarinda ve ekranlarda eleqant qadinin siluetini xatirlamaq kifayet eder. Fikir verseniz gorersiniz ki, onlarin geyimleri cox sadedir, elave ber- bezekden, bant ve toqqadan sui-istifade edilmir. 
2. Temizlik ve seliqelilik. 
Qadin hec zaman utulenmemis etekde, ya da cirkli koynekde adam arasina cixmamalidir. Bu onun ucun baqislanilmazdir.
3. Munasib geyim. 
Gunun hissesini, ilin feslini, geyimin meqsedini mutleq nezere almalisiz. Qadin ziyafet paltarinda cimerliye, yaxud idman salvarinda teatra, dikdaban ayaqqabida baqa-meseye, krasovkada ise restorana gedende gulmeli gorunur.
4. Dəbə munasibet. 
Debli gorunmek ucun cox calisan qadinlar bezen gulmeli veziyyetlere dusur. Amma siz ozunuze yarasan paltar geyinmekle daha gozel ola bilersiz.
5. Paltarin parcasini duzgun secmek. 
Tutqun paltar adami boylu buxunlu, parlaq libas ise kok gosterir.
6. Fiquranizi teyin edin 
Dolu qadinlar buzmeli, sit rengli, iri naxisli parcalar ve hundurdaban ayaqqabilardan qacmalidir.
7.Gözunuzun derisinin rengini nezere alin
Bu, geyimde boyuk ehemiyyet kesb edir. Onlara daha cox fikir verin. Aqderili xanimlar mavi, aciq-cehrayi, aciq yasil, aciq sari, derisi nisbeten aq rengli xanimlar goy, sari, mavi, yanaqlari qirmizi xanimlar - boz, tund goy, qarayanizlara ise sabalidi, aciq mavi, qirmizi, boz rengde parcalar yarasir. 
Eger xanimlar bu prinsipleri nezere alaraq duzgun geyim qaydasina riayet etseler, zovqlu, eleqant ve cazibedar gorune bilerler. Bir meqami unutmayin ki, geyim insan haqqinda ilk tesevvur yaradan vacib elementdir.
(səs: 1)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 10 586
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri