Gelinin peşmanlığı - XANIMLAR OXUSUN!

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 5 685
Səs ver:
(səs: 3)
alt
O bu eve yeni gelin gelmiş,ele ilk güden qayınanası ile bir yerde yaşamağa başlamışdı. Ancaq çox keçmedi ki,qayınanası ile aralarında dava-dalaş başladı.Artıq evde ağız deyeni qulaq eşitmirdi. Dava-dalaşdan bezen gelin bir gün kendlerindeki Loğmanın yanına getdi ve derdini açıb danışdı.Loğman ona bitkilerden bir zeher hazırladı vebunu her gün az-az qayınanasının yemeyine qatmağı meslehet gördü.Loğman heç kim şübhelenmesin deye,qayınanası ile xoş davranmağı da tapşırdı.Eve qayıdan gelin telesik işe başladı .Her gün qayınanası üçün cürbecür yemekler bişirir,tebii ki,bu yemeklere zeher qatmağı unutmurdu.Heç kim şübhelenmesin deye,onunla xoş reftar etmeye başlamışdı.Artıq qayınanasınin da ona münasibeti deyişmişdi.
Vaxt keçdikce gelin narahat olmağa başladı.Hereketinden peşman olduğu üçün ne edeceyini bilmirdi.Bir gün yene Loğmanın yanına getdi.Artıq yegane arzusu qayınanasıni ölümden xilas etmek idi.Loğman göz yaşları ile yalvaran geline baxdı ve qehqehe ile gülmeye başladı:
-Menim sene verdiyim zeher deyildi.Onun içinde adi otlardan başqa bir şey yox idi.Esl zeher ise senin üreyinde idi.Sen qayınananla xoş reftar etdikce o zeher de eriyib getdi.İndi o zeherin yerinde sevgi var.

(səs: 3)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 5 685
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri