Qadınlar...

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 0
Baxılıb: 2 447
Səs ver:
(səs: 4)

alt

 

Qadınlar...
Allah qadını yaratmaq üçün 6 gün gece gündüz çalışırdı. Bir gün mel...eklerden biri soruşur: " Sen ne üçün onun üzerinde bu qeder işleyirsen?"
Allah cavab verdi:- Bes sen onu yaradacağım parametrleri görmüsen? " O gerek yuyucu olsun, amma plastmasdan yaradılmasın, 200-e yaxın hereket edici hisselerden ibaret olmalıdır ve onların her biri evezedilmez olmalıdırlar, o gerek bütün yemeklerde işlemelidir, bir neçe uşağı qucaqlaya bilmelidir ve bununla da bütün yaraları — diz ağrısından tutmuş ürek ağrısına qeder sağaltmalıdır. Bütün bunları ise o yalnız iki eli ile bacarır..."
Melek teecüblendi: — İki eli ile...axı bu mümkün deyil. Bu standart modeldir. Burada çox iş var, saxla sabah davam edersen.
" Xeyr — Allah cavab verdi. " İşimin neticesine çox az qalıb ve bu menim en sevimlıi emeyim olacaq". " O xestelendiyi zaman özü sağala biler, hetta sutkada 18 saat işlemesine baxmayaraq".
Melek bir az da yaxınlaşdı ve qadına toxundu :- O nece de zerifdir..."
" Beli, o zerifdir, lakin men onu hem de güclü etmişem. Sen heç tesevvürüne getire bilmezsen ki, ona nelere sine gerib, nelere döze biler."
" Bes o düşüne bilir? " — deye Melek sual verdi.
" O neinki düşünmek, hetta inandırmağı, razılaşmağı da bacarır "
Melek qadının üzüne toxundu — «deyesen o eriyir! „
“ O erimir… bu göz yaşlarıdır» — deye Allah cavab verdi.
— Bes bu göz yaşları ne üçün lazımdır?
— Göz yaşları ile o öz kederini, şübhelerini, sevgisini, yalnızlığını, sevincini bildirir.
" Bu inanılmazdır - melek teeccübünü gizlede bilmedi — Allahım sen her şeyi düşünmüsen. Qadın doğrudan da valehedici, fövqelade varlıqdır "
 — Beli, bu beledir. Qadında kişini heyretlendiren güc var. O ağrı — acı ile mübarize aparıb, heyatın ağırlıqlarına döze bilir. O xoşbextlik, sevgi ve anlayışı özünde birleşdirir. Qışqırmaq istediyi zaman gülür, ağlamaq istediyi zaman ise oxuyur. Xoşbext olduğu zaman ağlayır, qorxduğu zaman ise gülür. O ondan oğurlanılan uğrunda mübarize aparır. Edaletsizliye qarşı çıxır. Düzgün qerar gördüyü zaman razılaşır. Ailenin emin-amanlığı üçün bütün varlığını qurban edir. Sevgisi sözsüzdür. Övladları üçün sevincinden ağlayır. Dostlarının uğuruna sevinir. Yaxınları, sevdikleri vefat edende üreyi parçalanır, lakin heyata davam etmeye özünde güc tapır. O bilir ki, sevgi, istek bütün yaraları sağaldır.
Onun birce menfi xüsusiyyeti var: O daim öz qedr-qiymetini unudur…
QADINLARIN QEDRINI BILIN EN EASIDA ELINIZ CATMAYANLARA BOHTAN ATMAYIN CUNKI 1 BOHTAN BIR QIZI 1 GUNDE CEVIRER POZQUNA INANINKI MEN BU SOZLERI YAZANDA GOZLERIM DOLDU INDI BAXIN QIYMET VERIN....

(səs: 4)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 2 447
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri