Sirrlerimizi hec kese acmayin....

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 3 270
Səs ver:
(səs: 0)


suuuuusssssssssssss sakit oxuyun bilen olmasin sirrimizi :23:
1. Qadınlar her şeyi, ayaqqabı, etek, eczaxanadan dermanları bele özlerini xoşbext etmek üçün alırlar. Ödedikleri miqdarı da her zaman daha az söyleyerler. Çox vaxt heyat yoldaşınızdan xercleri saxlamanın doğru olmadığı deyiler. Ancaq bezi qadınlar yoldaşlarının deyinmesine döze bilmedikleri üçün, bu cür yalanlar söylemenin sehv olmadığını düşünür..
2. Qadınlar erlerine onlarla tez-tez elaqede olmaq barede düşündüklerini söylemez. Bunun sebebi ise, xüsusile işleyen qadınların yorğun olduqları zamanlarda yoldaşlarının bu mövzuda israr etmelerini önlemek ve istirahet etmekdir...
3. Bağlılıq ve mesuliyyet mövzusunda en az kişiler qeder vasvasıdırlar. Qadınlar üçün yoldaşları evlenene qeder ağ atlı şahzade olsalar da sonrasında hirslendikleri veziyyetler ola biler. Ancaq çox vaxt bu istiqametlerini yoldaşlarına eks etdirmezler..
4. Müasir ve azad olsalar bele hele yoldaşlarının kişi olaraq heyatın mesuliyyetlerini daha çox daşımasını isteyerler.. Kişiler üzerlerine düşen vezifeleri yerine yetirdiyinde, hessas davrandıqlarında, bu Qadınları daha çox qadına xas eder.. Gün sona çatdığında yoldaşının qollarında istirahet eden qadın üçün azadlığın bir menası yoxdur..
5. Qadınlar analarına benzemekden çox qorxarlar ancaq yoldaşlarının anaları haqqında menfi bir şey söylemesine, 'anan kimi davranırsan' demesine de esla döze bilmezler.. Bu sebeble yoldaşlarının yanında analarının sehvlerini izah etmezler, görmemezlikden gelerler.

6. yoldaşlarının özlerini bir az da olsa qısqanmasını, üzerine titremesini isteyerler. Lakin çox vaxt bunu yoldaşlarına söylemez, onların bunu ferqine varıb göstermesini isteyerler.
7. intimual ve yaraşıqlı meşhur ulduzlarla fantaziya xeyalları qurarlar. Bu onlarla birlikde olmaq istedikleri menasını vermez. heyat yoldaşları ile qetiyyen bunu paylaşmazlar.
8. Qadınlar kişilerin yoldaşlarıyla paylaşdıqları etiraflarından daha çoxunu qız yoldaşlarına izah ederler. Esas olan paylaşılanların aile arasında qalmasıdır tebii ki.

9. yoldaşlarının etdiyi boş boş işlerin ferqindedirler lakin bunu çox vaxt görmemezlikden gelerler. Teşekkür etdiklerinde yoldaşlarının işleri etmeyeceyini ve ya özlerini günahlandırıcı şekilde deyinmeye başlayacağını bilirler. En yaxşı variant ise, evde iş bölgüsü etmek ve her kesin mesuliyyetini üstlenmesidir..
10. Qadınlar kişilere bütün üreyiyle aşiqdirler amma bir daha ilk başlardakı kimi üreklerinin cızırdayacağını ve ya döyünmeyeceyinin heqiqetinin de ferqindedirler. Çox qadın eşqe aşiqdir çünki. yoldaşlarına ilk günki kimi aşiq olmadıqlarını esla söyleye bilmezler.

P.S gozellerim sizde oz sirrleriniz paylasmagi unutmayin:)))

 


(səs: 0)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 3 270
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri