Əla kirpiklər üçün 5 addım

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 6
Baxılıb: 4 224
Səs ver:
(səs: 1)
Üzümüze baxım tetbiq etmek eslinde qeyd etdiyimiz meseleye çox şey qatan kirpiklerimizi hemişe unudur,yeterli diqqeti göstermirik. Halbuki nizamlı bir qayğı ile uzun, gur ve ox kimi kirpiklere sahib olmaq mümkündür.

1) Tebii yağlar
Xüsusile badam yağı en tövsiye edilenidir. Hind yağı, zeytun yağı, badam yağı, kokos yağı, E vitamini yağı, jojoba yağı ve ya gül yağı istifade ede bilersiniz. Yağı makiyajınızı temizledikden sonra bir qulaq çöpü kömeyiyle kirpiklerinize sürtün. Gözlerinize düşmemesine diqqet yetirmelisiniz. Bu sebeble gece yatmadan evvel sürmenizi tövsiye edirik.

2) Tesirli bir düstur:
1 yemek qaşığı Aleo vera gel, 1 yemek qaşığı vazelin, yarım çay qaşığı badam yağı,
yarım çay qaşığı hind yağını bir qabda qarışdırın ve gece yatmadan kirpik diblerinize sürtün.

3) Kirpiklerinizi darayın
Kirpik üçün tuş sürdüyünüz kirpiklerinizin tek-tek ve müntezem dayanması üçün sıxlıqla qaş darağınızla kirpiklerinizi de darayın.

4) Doğru tuş seçin
Keyfiyyetli bir tuş istifade etmeye diqqet gösterin. Maskanızı sürdükden sonra ikinci qatı kirpikleriniz qurumadan sürmelisiniz. Eks halda kirpikleriniz bir-birine yapışar.

5) Kirpiklerinizi temizleyin-
kirpik baxımında en ehemiyyetli qaydalardan biri, digeri ise esla göz makiyajınızla yatmamaqdır. Xüsusile tuşla yatmaq kirpiklerin qırılmasına yol aça biler. Keyfiyyetli bir temizleyici ile makiyajınızı temizlemeye esla laqeyd yanaşmayın.
(səs: 1)
Şərhlər: 6
Baxılıb: 4 224
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri