Dərinizə görə xasiyyətiniz

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 4 390
Səs ver:
(səs: 1)

 


Düz ve yumşaq deri
 "Körpe derisi kimi" olaraq adlandırılın bu deri heqiqeten bu terife son derece uyğundur. Bele kesler özlerini idare etmekden tamamile aciz olduqları üçün başqalarına güvenerler. Sadiq ve xoş söhbetdirler. Tez tehqir olarlar. Lağa heç dözümleri yoxdur. Şexsiyyetleri gergin olduğu üçün özlerini tuta bilmeyib ağladıqları çox olar. Çox qorxduqları şey başqaları terefinden ciddiye alınmamaq ve ya lağ edilerek kiçik düşmekdir


 Düz ve möhkem deri
 Möhkem ve gergin görünen, parlaq rengli deri, ince bir yaradılışın göstericisidir. Bele kesler ekseri medeni olarlar. Gözel şeylere aşiqdirler. Zerif, sakit ve temiz bir yaşayışı menen ve maddeden her yerde her vaxt axtararlar. Gözel bir bezek eşyası götürmek üçün boğazlarından qısmaq onlara ele bele geler. Qarışıqlıq onların en nifret etdiyi şeydir. Gurultulu zerifliksiz mühitler onların enn nifret etdikleri mühitlerdir. Bele kesler daim vasvasıdırlar. Senete qarşı böyük meylleri vardır. Gözelliye o qeder perestişkardırlar ki, mexmer, bağ, lel-cevahirat kimi şeyleri ve ya beyendikleri her hansı bir eşyanı yalnız oxşamaq bele onlara zövq verer. Zadegan aileden gelmirlerse bele yaradılışlarında redd edilmez bir zadeganlıq vardır. İnce ve müemmalı düşünme terzleri ve hisleriyle başqalarından ayrılarlar. Zövq son derece ince halları ve reftarları ise zerif ve nezaketlidir.


 Kobud deri
 Derisi kobud, açıq ve böyük olan keslerin saçları ve saqqalları qalın ve sert , yüz/üz xettleri de böyük ve kobud olar. Derileri kobud olanlar xarakter baxımından da düz cildleyerin eksinedirler. Hal ve reftarları bacarıqsız, hetta çox zaman kobuddur. Sözlerinde de bir dobra dobralık, hetta patavatsızlık seziler. Dinamik ve qüdretlidirler. Çox zaman geyim kuşamına üst başına çox diqqet etmezler. Bir köyneyin qırışık olması qalstukun kostyuma uymaması , ayaqqabının boyasız qalması onun nezerinde düşünülmeye bele deymez şeylerdir.
 Bele kesler yüksek bir sesle danışar ve içden gurultulu qehqehelerle gülerler. Diplomatlıqdan ve idareden anlamazlar. İçleri neyse xaricleri de odur. . Mübarizeçi ve dayanıqlıdırlar. Heyatın çetin ve fırtınaları onları ele asan meğlub et/yeyile bilmez. Bele bir insan geniş açıq ve ireli fikirlidir. Cemiyyet liderliyine çox yaraşar ve liderlik etmekden de böyük zövq alar.
 Cesur qüvvetli ve dayanıqlı olan her şeye perestişkardırlar. Tebietin fırtınalı bir deniz ve ya ildırım kimi qüdretli , dehşet verici gözelliklerinden xoşlanar. Dost tebietlidir. Dostluq yoldaşlıq mövzusundakı ki fikirleri sadedir. Sevdiyiyle yoldaş olmaq ister. Yoldaş olduğuna da içden coşğun bir sevgiyle sever. Özüne eyni coşğun yaxınlığı gösteren her kesi dost sanaraq aldanması da görülmemiş şey deyil.


 Kobud ve qalın cild
 Derisi kobud, qalın, ve sıx olan bir insanın ekseri sonsuz bir heyat qaynağı vardır. Tek bu enerji ve hereketlilik son derece tevazökardır. Bele bir insan herekete keçdimi etrafındakıları sanki dinclik içinde buraxan parlaq bacarılar qazanar. Amma bu dövre keçdiyi zamanda tenbelleşer, durğunlaşar, normalın altında bir sönüklük ifade eder. Bele kesler ekseri şirin dil, güler yüzden anlamazlar. Onun üçün başa keçdikleri zamanda emrlerinde olanları gözellikle yola getirmek heç ağıllarına gelmez. Birbaşa çetine ve qüvvete söykenerler


 Yağlı deri
 Görünüş etibarile düz, möhkem, reng etibarile esmer olan yağlı deri ekser halda yaxşı qerar vermesini bilen insanda tapılar. Bele bir insan daim tedbirli ve ehtiyatlı olaraq hereket eder. Her hansı bir işi yaxşıca tehlil ve tedqiq etmedikce üzerine götürmez. Bezen de ehtiyat üzünden ehemiyyetli fürsetleri qaçırdığı olar. Bu onun nefsine qarşı duy/eşitdiyi etibarı azaldar. Hereketlerinde ne derece ağır ve tedbirlidirse , sözlerinde o derece ani ve düşüncesizdir. Etrafındakılarla, xüsusile yaxınlarıyla danışarken sözlerine heç diqqet yetirmez. Onları çox vaxt qırar.
 Her hansı bir yenilik onu ürküder ve zamanında hirslendirer. Sonra daim öz istediyi olsun ister. İşler öz arzusuna göre olmadımı canı sıxılar, hetta esebileşer.


 Quru sarı deri
 Xüsusile bedeninin ve boyunun derisi quru sarı rengde olan insanlar ekseri pesimisttirler. Çox enerji sahibi olmadıqları üçün daim yorğun ve isteksiz olarlar. Bununla birlikde ne etmek istediklerini bilerler ve ona göre herekete keçerler. Etrafındakılara tesir etmesini çox yaxşı bacararlar. Zehinlerini her hansı bir şey üzerinde yığmaqda birincidirler. Bir şeye alışdılarmı pis alışarlar. Xasiyyetlerinden imtina etmeleri çox güc olar. Bele insanların ani ve sebebsiz qerarlarla, içlerinden geldiyi kimi hereket etmeleri çox nadirdir. Sakindirler. En/en olmadıq ve ehemiyyetli veziyyetler qarşısında bele sebrlerini itirmezler. Çox zaman onların bu sakit/sakin, tedbirli temkinli halları etrafda soyuq olduqlarına dair bir fikir yaradar. Bu kimi kesler xüsusile uzun zaman süren, yaddaş ve diqqet isteyen işler üçün biçilmiş xalatdır
(səs: 1)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 4 390
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri