Zarina Nazarovadan make up.II hisse.

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 3
Baxılıb: 16 381
Səs ver:
(səs: 7)
Qizlar sizinle yeniden gorusmeyime sadam,soz verdiyim kimi xeberimin davamini sizlerle paylashiram.Bu defe sizinle hansi kosmetika faydalarindan istifade etdiyimi,nece make up etdiyimi,nelerden xoslandigimi sizlerle paylasacagam.Ilk once make up in ozeyi olan tonal kremlerden danishmag isteyirem.Tonal krem derini tonlashdirir,uze saglam reng verir ve kosmetikanin deriye yaxshi hopmasina konek edir.Menim tonal kremimin biri Vichy Flexilift Teint dir,nomresi 05,derimin rengi achig olduguna gore bu rengi sechmishem.

 

 

 

 Ikinci tonal kremim Mac matchmaster spf 15 dir.Hem deriye gozel ton verir,hem de derini guneshden qoruyur.Umumiyyetle Mac istifade etseniz yanilmarsiniz,cox mohteshem kosmetika firmasidir.Mac i men xusussi yerlere gedende istifade edirem,derini parildadir,mohteshemlik qatir. 

Ucuncu tonal kremim Maybelline Affinitone dir.Rengi ise "Слоновая кост"nomre 2 dir.Axici,yumshag bir kremdir,deriye yungulluk bexsh edir.Gundelikde istifade edirem,universitete gederken meselen.


 

 

Dorduncu xperience spf 10 terkibli,menim derime chox yaxshi tesir edir ve guneshdende qoruyur.Yay aylarinda istifade etmek meslehetdir.

 


 

 

Beshinci tonal kremim ise yene de Maxfactor dan "second skin foundation"dir.Natural rengini istifade edirem men,hegigetende deriye naturalliq verir.

 


 

 

 

 

 

Ve nehayet hazirda istifade etdiyim 6 ci tonal kremim ise Mark KAY "timewise" dir.Bunu gundelikde istifade etmirem,deride yungul tesiri yoxdur chunki,amma derimin rengini gozel edir,biraz deriye axiciliq yox,berk bir gorunush bexsh edir.Yay aylarinda istifade edirem,chunki axmir uzumde,onu istifade edende ozumem emin oluram)

 


 

 Indi goz make up imdan danisacagam.Men gozumem eyeliner chekmeyi sevirem,Bu da eyelinerimin shekli,sizlerle paylashiram.

 

 

 


 

 

 

Chox gozel effekti var,istifade edenler yeginki bilirler,istifade etmeyenlere ise tovsiyye edirem.
Bir de men Mac dan gel eyeliner istifade edirem,bunu chekmek bir az chetindir,amma gel eyeliner make up da chox meshurdur,istenilen effekti verir.Men № 1 qara rengini istifade edirem.

 

 


 

 


 

 


Hazirda gozume kolge istifade etmirem,ancag gece ziyafetlerine gedende,xususi yerlere gedende,qara kolge istiafede edirem.
 Tush ise maxfactor istifade edirem,chox memnunam.Kipriklerin ozu de dolgundur,istifade edende ise fusunkarliq bexsh edir)


 

 

 

Bir de Maybelline den The colo Ssal istifade ddirem,chox da memnunam.

 

 

 

 

Kipriyime hansisa tushun allergiya verdiyini gormemishem,onagore de elede tush axtarishina chixmamihsma,bu istifade etdiklerimden memnunam,hechvaxtda deyishmirem,hemishe bu ikisini kosmetika chantamda saxlayiram.
 Dodag boyam ise qirmizinin muxtelif tonlaridiir hazirda.MAC in dodaq boyalaraindan chox memnunam.Bu qirmizinin orta  tonudur,tund sachli xanimlara chox yarashir.

 

 

 

Bu ise al qirmizidir,gundelikde istifade edirem,gece devetlerinde de.



Dorduncu dodag boyam ise Dior dandir.Bu da tebii ki qirmizidir.)Sadece olaraq hara gedeceyimden,ehvalimdan ve geyimimden asildiri hansini secheceyim.

 

 

Dorduncu dodag boyam ise Payot Paris den bordo rengdir.Qadincasina bir rengdir bordo,risk edilmesi lazimdir.Men bu reng istifade edende ozume tam emin oluram))

 

 


 

 



Bu reng bir chox meshurunda tercihidir.

Beshinci dodaq boyam ise yene MAC dandir,bej tondur.Bunu adi gunlerde,sport stilde  chox rahat istifade ede bilirem ve geyimimden ve stilimden asili olaraq.
Altinci dodaq boyam yene Mac dandor,bu ise biraz bejin tund tonudur.Chox beyenirem bu rengi.

 

Yeddinci dodaq boyam ise Mac Snob dur.Men bunu saytda gormusdum ve aldim,Hetta Selena Gomez de bu tondan istifade edib.

 


Sekkizinci dodag boyam ise Clarins Rouge Prodige Lipstick dir,oranj tonundadir,bu ilin xit rengidirmhemde cezibedar ve gozel gorunush bexsh edir. 

 

 Doqquzuncu dodaq boyam ise Chanel den  Bobbi Brown orange rengidir. 

 

Onuncu dodaq boyam ise yene de vazgecmediyim Macdir)bu defe chehrayi ton.shekilde gorduyunuz 2 ci ton mende var.chox genc bir gorunush,shirinlik qatir xarici gorunushe,Bu ton sanki chilginlig remzidir deyerdim) 

 

Sira geldi enliyime,Enliyimide Mac dan tercih etmishem,shaftali tonlardadir.

 

Evveller chehrayi tonlarda istifade edirdim,hazirda istifade etdiyim ancq budur,mene bele gelirki dogal bir gorunush qazandirir mene.
Üz enliyim ise yeni pudra Mac fix powder dir.tonal kremi uzerinden chekirem ki dogallig bexsh etsin.№ с 30 dur.achig tondur,derime uygun,tebii ki,siz derinize uygun rengi istifade ede bilersiniz.

 Birde Yves Saunt Laurent den kirşan istifade edirem.Tebii ki mende achiq tonudur,xanimalrimiz oz derilerinin rengine uygun seche bilerler

 


 

 


 

 Bir de Mac dan firchalaraim var ki,bunlarla makiyajimi derime gozel tetbiq ede bilirem ve siz de alsaniz uzun iller bundan istifade edecek ve memnun qalacaqsiniz. 

Bu qeder eziz Qadinlar.Biz xanimlari))Istifade etdiyim vasitelerimi goz ounume qoyaraq sizlerle paylashdim/Umidvaram ki ,meslehetlerim sizinde ishinize yarayacaq.Elbette ki men hemishe axtarishadayam,sadece bunlar hal hazirda istifade etdiklerim ve memnun qaldiglarim idi memnun olmadiglarimi ise istifade etmirem,sizde bele edin,derinize ve ya size uygun olmayan vasiteleri istifade etmek mecburiyyetinde deyilsiniz,hemishe axtarishda olun,keshf edin.yenilerini yene sizlerle paylashacagam.Novbeti xeberimi gozleyin eziz Qadinlar.biz userleri))
 

 

(səs: 7)
Şərhlər: 3
Baxılıb: 16 381
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri