Dol gunune gore usaginizin xarkteri.

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 9 007
Səs ver:
(səs: 1)

 

                        

 

1-ci Ay gunu

Bu gün döllənən uşaq Göylər tərəfindən mühafizə ediləcək və qorunacaq.Güclü məneviyyati,uzun ömrü və maraqli həyati olacaq.

Ruhani ola bilər.Belə döl gününə uzunmuddətli və fiziki pəhrizlə hazirlasmaq lazimdir

2-ci Ay gunu

Qiz usaginin döllənməsi və nəslin davam etdirilməsi üçün eəverislidir.Belə adamı bolluq və arzularının həyata keçməsi,uğurlar vahimayedarliq gozləyir.

3-cu Ay gunu

Döyüscu,mubariz,inqilabci ve ya deleduz dollene biler.Bu gun dollenen adam feal ve ehtirasli olur.

4-cu Ay gunu

Nesli davam etdirmek gunudur.Ehtimal ki,hemin gunu sizin ecdadlarinizdan biri qayidacaq.Gelecekde tenbel olmasa,

ailenin ve evin sevimli bir usagi dogulacaq.Bu mehebbet gununde bir-birinizi cox derinden sevin.

5-ci Ay gunu

Ikiterefli gundur.Bu gun dollene usagi omru boyu guclu ve tehlukeli dusmenler izleyecek.O butun hereketleri ve bed emelleri ucun ceza alacaq.Etdiyi butun pisikler onun ozune qarsi yonelecek.Qisas.Yaxud da o ele bir intimsiyyet olacaq ki, butun bu 

deyismelere ve yeniden deyismelere doze bilecek.Bu gun dollenenlerin taleyi 2-3 defe yaxsiya ve pise dogru keskin deyisecek.Calisin ki,bu gun xestelenmeyesiniz spirtli ickiler qebul etmeyesiniz ve ac qalin.Size Sevgiler...

6-Ci Ay gunu

Bu gun dollenen usaq xeyalperest,seyyah uzunomurlu olacaq.Ideal axtrisi.Azadliq.Tebiete bagliliq.Dollenme tebiet qoynunda

bas verse daha yaxsidir.

7-ci Ay gunu

Evvelki,gunlere benzeyir lakin daha sertdir.Sizin usaginiz yalan danismasa,edalet ugrunda mubariz,natiq,hekim,alim,saglam adam olacaq.Seyahet edecek ve gozel heyat kecirecek,lakin yolard onu tehluke gozleyir.Yaxsi olar ki,sevginiz sukutla kecsin.

8-ci Ay gunu

Bu gun dollenmis usaq parlaq lakin murekkeb heyat yolu kececek.qeriblik ve vetene qayidis.Bezen hedden artiq xosbext,Bezen ise heyatindan bezecek qeder bedbext olacaq.

9-cu Ay gunu

Yaxinliq ve dollenme ucun yaramir.Merkli ve meftunedicidir.Bu gun yaranacaq usaginizin tehlukeli cinayetkar ola bilme ehtimali var.Eks halda heyatin dehsetli acisini dadib,muqeddes de ola biler.Cesaret etmmeyin!

10-cu Ay gunu

Bu usaqda sizin nesille bagli olacaq.Vetenin ve ecdadlarin layiqli ovladidir.Ecdadlarinin ruhu daim ona yardimci olacaq.Seyyahdir.Ecdadlarinizdan komek dileyin.

11-ci ay gunu

Oglan usagi ucun qiz usagindan daha elverisli gundur.Usaq qeyri-adi tebii quvveye malik olacaq.Feal mubarizdir.Ecazkar quvve Serkerdan heyat.bu gun dava salmaq olmaz.Sevgiler...

12-ci Ay gunu

Usaq ezab eziyyet cekecek,cox bedbext olacaq.Yaxud da bu ezabli yollarda saflasacaq.Guclu qabaqcadanduyma qabiliyyetine malik

 olacaq.Sefa vermek qabiliyyeti var.Onu rahib heyati gozleyir.Dollenme gunu goz yasi tokmeyin.

13-cu Ay gunu

Xosbext ve bedbext hadiseler usagin heyatinda muhum rol oynayacaq.Feleyin siltaqliqlari ve irsiyyet qanunlari ozunu aydin biruze verir Veziyyetden tam asiliq ve serbestlik.Uzun omur.

14-cu Ay gunu

Bu gun dollenmis usaq diger dunya ile elaqesini itirmeyecek.Ecdadlarinin komeyi.Her yerde her vaxt vicdaninin sesine qulaq asacaq.En boyuk qezalardan mocuze ile salamat qurtaracaq.Bu gun fala baxmaq aglinizada gelmesin.

15-ci Ay gunu

Dollenme ucun pis gundur.Usaginiz  mehebbet ve nifret arasinda qalacaq.Quvvetli hissler ve ezablar.Serle mubarize.Yer ve goy quvvelerinin komeyi.Heyat mulayim adamdan mubariz hazirlayacaq.Goyercin qartala donecek.Bu adam en boyuk alcaq en mudruk adam ola biler.Bu gun hokmen vicdanli ve semimi olun.Sevgiler...

16-ci Ay gunu

Xos ve mulayim xasiyyetlidir bitkileri ve heyvanlari sevir.Yuksen qayeler ve menevi temizliye can atir.Bir coxlarina sizin usaginiz teselli verecek.Seyahetler ve yenilikler.Temkinlidir sefaverendir.Bu gun kobud sozler danismayin.

17-ci Ay gunu

Usaq hay-kuy senlik seraitinde terenecek.Belecede mest olmus kimi yasayacaq.Ureyiaciqdir,bextigetirendir ve yungul xasiyyetlidir.Ehli-kefdir."Muveffeqiyyet ugur siltaq olsada birinci ozune gulenleri sevir","oyna ve gul" bax,gelecek adamin qayesi ve prinsipi bu olacaq.Ancaq ehtiyatli olun!Gozleyin ki o icki duskunu ve yalanci adam olmasin.Dol gunu spirtli ickiden istifade etmek olmaz.

18-ci Ay gunu

Bu gun dollenen usagin saglamligi zeif olacaq.lakin o varlidir.Agilli ve ferasetlidir.Ona imkan vermek lazimdir ki ozunu kamil,

noqsansiz adam hesab etsin,eks halda xeyallari puca cixar,ve tekliye ducar olar.

19-cu ay gunu

Bu gun dollenen usaq qeyri-adi cazibe quvesine malik olacaq.Heyat esqi,tezelenmek,curet,isguzarliq,vicdan,edalet ,nehayet ise teklik ve qapali heyat.Ehtiyatli olun lovga ve sadist adamin toruna duse bilersiniz!Bu gun bir-birinize qarsi daha diqqetli olun,xeter edersiniz!

20-ci Ay gunu

Bohranli gundur.Dogulan usaq heyatda mumken olmayani elde etmeye ve her seyi oyrenmeye cehd edecek.Buna nail olub

ola bilmeyeceyi sizden ve daxili imkanlarindan asilidir.Onu kin,ugursuzluq,tenezzul,miskinlik yaxud da kokunden deyismek

ve boyuk menevi nailiyyetler gozleyir.Yalan onun ucun olume beraberdir.Bele gunde usaq dunyaya getirmek isteyirsinizse

bir-birinize yalan demeyin ve bir-birinizden ayrilmayin.

21-ci Ay gunu

Sizin eve mubariz ve fant,pusk oyuncusu ruhu gele biler.Onu tehluke,emekseverlik v sebr gozleyir.Qeyret,huner ve merdlik

gostermeye calisacaq.Sair de ola biler.

22-ci Ay gunu

Aqil ve alim yalan ve ya dogru Qanununun terefdari,etibarli mudafieci dogula biler.Qeyri-adi veziyyetlerin ve maraqli ecdadlarin xosbext ovladi olacaq.Dunyada muveqqetini yox,ebedini axtaran,xeyirxah temeller mudafieisidir.

23-cu Ay gunu

Acgozluk tamahkarliq ve sohretperestliyin ne vaxt dahiliye ve xeyirxahliga basa dusmek olmur.Heyata gelen ucun ikili tebiet verildiyi gundur.Bele bir gunde hem genetik catismazligi olan usaqlar hemde qeyri-adi intimsiyyetler dunyaya gele biler.Bu nedir? Gozellikle eybecerliyin heddi,yaxud eybecerliyin harmoniyaya kecidi?Bir sey aydindir:Hec kes bu adami eslinde oldugu kimi qebul etmeyecek.Lakin onu boyuk sohret gozleye biler.eger siz bir-biriniz namine her seyi vermeye hazirsinizsa cesaretli olun...

24-cu Ay gunu

Yuksek meneviyyat yondemsizlik,boyuk quvve,kobudluq xeyirxahliga beraber agil ve vicdan-bu gun heyata gelecek adamda bu xususiyyetler olacaq.Yaxsi istaha,etrafdakilarin mehebbeti,lakin uzun suren xestelikler.Onu tenbellikden qoruyun.

25-ci Ay gunu

Dogum sirri ve anlasilmaz veziyyetler bu gun torenecek intimsin heyatinda muhum rol oynayacaq.Intuisiya ve uzaqgorenlik astagellik ve sirrvermezlik.Tehlukeli xestelikler ve qoca mudrukliyi.Esas odur ki.,"ne vasite olursa olsun meqsede catmamali !"suari onun heyat prinsipine cevrilmesin.

26-ci Ay gunu

Bu gun torenen usaq varli olacaq.San-serefe catacaq,lakin onu qorxulu bir sohretperestlik gozleye biler.Ona gore qorxuklu ki,

sonra o, her seyin evezini vermelidir.Ne ekecekse onu bicecek.Kecmis gunahlari ucun cavab verecek,xeyirxah emelleri ucun evez alacaq.

27-ci Ay gunu

Siz mulayim adamsinizsa bu gun dollenen usaq ozunuze benzeyecek.Dogrusur o qorxulu xestelikler kecirecek,yoluxucu

xesteliklere dozumu olmayacaq,lakin xeyirxah ve sevilen bu intims ALLAH terefinden qorunacaq.Onun heyati yaxin adamalrina qaygidan ibaretdir.Seyahet edecek.Lakin onun xeyirxahligindan sui-istifade etmek olmaz eks teqdirde bu xeyirxah ve edaletli intims qorxunc,cezaveren,agilsiz bir mexluqa cevrile biler.

28-ci Ay gunu

Bu gun dollenen usagin basladigi butun isler ugurla neticelenecek.Dunya onundur.Oz suurunun ve Kainat sirrlerinin,qelbinin derk edilmesinden ireli gelen rahatliq ve sevinc hissi.Goyun yerin butun sirrleri onunladir.Lakin tenbellik ve istahasisizliq tehlukesi var.Bele bir ruha heyat dersi vere bileceksinizmi?

29-cu Ay gunu

Bir-birinize uygun gelirsiniz.Butun gunu dua ederek oz balaniza xos tale arzulayin.Toretdiyiniz ilbisle uz-uze gelecek.Cani sadist ezab-eziyyete mehkum olunmus bir adam,yaxud qara rahib,sere qarsi yorulmaz mubariz olacaq.

30-cu Ay gunu

Sizin gelecek korpenizi rahat heyat gozleyir.O bir qeder mehdud adam olacaq,yaxud bele gorunecek.Mudrukluyu o dereceye catacaq ki,butun kainata bildiklerini danismaga tenbellik edecek.Munasib nigah ve oz arzularina yetmek,rahatliq ve aile hissleri bu gun torenecek usagi en yaxsi halda bunlar gozleyir.Esas mesle her seye ve her kese merhemet ve mehebbet hissidir.Onu doguldugu gunden bele terbiyelendirin.

 

 

 

 

(səs: 1)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 9 007
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri