Həyatımın kiçik səhvi (3-cü bölüm)

Müəllif: Sweet Candy
Şərhlər: 1
Baxılıb: 3 988
Səs ver:
(səs: 1)
Gunler kecirdi. O mafiya oyununda her gun axsham saatlarinda Nadya ile doyunca oynayirdim. Artiq elimi uzmushdum onunla tanish olmaqdan. Amma nezaretimde ustunde idi. Cox maraqli idi mene gorum kimese cavab yazacaqdi mi?
Bele gunlerin birinde bir oglanin onu narahat elediyini oxuyurdum. Hele qarishmirdim gozleyirdim ki o cavab yazacaqmi ya yox? Amma yazmirdi Allahdan. Nadya yazmadiqcada o oglan dahada direshirdi. Duzdu mende direshmishdim amma medeni shekilde direshmishdim men, bunun elediyi ise terbiyesizlik idi. Artiq eysiy yazmasini gordum hec Nadya blok elememish men qovdum catdan.
Catda olan otaqlarda hemishe bildirim gelirdiki filan admin kimise qovdu , ya kimese vezife verildi. Hamisi bildirim olaraq geldiyinden Nadya bunu gormushdu. Vee gozlemediyim anda mene mesaj yazmishdi.
N : “ salam. O oglani mene gore bloka saldinizsa teshekur edirem. “
K : “ salam . Ne demek borcumuzdu. Eyer kimse narahat elese deyin hell edim”
N : “ demeyime ehtiyac yoxdur ki siz ozunuz gorursunuz”
K : “ men ele bele baxmishdim “
N : “ oz ishinizdi . Men hec kimle yazishmiram deye coxda vecime deyil. Amma bashqa yazishan insanlar var onlarin ozelini oxumaniz duzgun deyil”
K : “ men bashqalarina baxmiram ki ancaq sizin mesaja baxiram”
N : “ xeyr ola? Dovlet sirri dashiyiram belke?”
K : “ sadece maraqli geldi . Adiniz “
N : “ adimi desem izlemeyden el cekeceksiniz?”
K : “ aha “
N : “. Aydan. Rahatladiniz?”
K :” Aydan hara Nadya hara?”
N : “ tersine oxusaz basha dusheceksiniz”
Aydani tersine oxuyanda Nadya alinirmish. Hec fikir vermemishdim men buna.
O gunden soyuqdanda soyuq yazishmaya bashladiq. Qizdan sozu kelbeti ile alirdim ele bil. Nece soyuq nece unsiyyeti sevmiyen biri idi. Bu gune kimi tanidigim butun qizlardan ferqli idi. Gunler hefteleri bir birinin ardiyca kecdiyce gucle de olsa ona aid bezi melumatlar toplamishdim. Cavab verene kimi ureyimi uzmesi var idi. Onun dilinden oyrendiyime gore 17 yashi var idi , Bakida yashamirdi , ve gelen il imtahan verib istediyi yere gire bilse Bakiya gelecekdi. Hansi rayonda qaldigi, ve hara hazirlashdigini sirr kimi saxlayirdi. Ozunden boyuy qardashi var idi ve ekiz bacisi. Dushunduyume gore qardashindan cekinirdi.
Hec necenci qrupa hazirlashir onu bele bilmirdim. Sual verende ele keskin ele soyuq cavab verirdi urey edib direshe bilmirdim. Teki mene yazsin teki meni saysin deye her sheye razi idim. Eceb ishe kecmishem. Bashqa qizlar mene yalvaranda men Aydana az qala yalvarirdim. Danishdigim , gorushduyum, munasibetde oldugum her bir qizda Aydanin xasiyyetini axtarirdim sanki. Aglimi-fikrimi alt-ust elemishdi amma menimde adim Kamildise men onu elde edecekdim gec ya tez. Hercend adim Kamil deyil amma neyse
(səs: 1)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 3 988
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri