Gecikmiş bahar (22-ci bölüm)

Müəllif: Sweet Candy
Şərhlər: 0
Baxılıb: 2 566
Səs ver:
(səs: 0)
Ulduzun yaşadıqlarını yazdıqca zavallı qadının düşdüyü bu palcıqdan nece çıxacağını düşüne düşüne qalmışdım . Ulduzun yerine özümü qoyurdum . Bele bir veziyyetde ne ederdim . Nece cıxardım ? Düşdüyüm bu bataqlıqdan nece qurtarardım ? Deye özüm öz beynimde suallarıma cavab axtarırdım . Belke , Ulduz başına gelenleri Mikayıla desin ? Mİkayıl deli dolu şeydi . Elinden bir qan çıxacaq balaları, bir böyük külfeti ortada qaşacaqdı , Bes qardaşı İsmayıla güvenseydi ? İsmayıl ona el uzadıb ona kömek etseydi ? Qolundan tutub cekseydi ? Yox . İsmayıl onun hansı yarasını saracaqdı ki , 5 uşağamı sahıb cıxacaqdı , Ulduzun yaralı menliyine mi melhem olacaqdı . İsmayıl ancaq bu desteni ifşa edib müveqqeti olaraq Ulduza zaman qazandıra bilerdi . Beli ancaq müveqqeti ... Onlar azadlığa cıxdıqdan sonra yene köhne hamam köhne tas olacaqdı . .
Düşüne düşüne qalmışdım . Düşdüyü bu bataqlıqda Ulduzun batıb mehv olduğunu hüzünle izleyirdim ...

Arazın günahsız olduğu meydana cıxdı ve azadlığa buraxıldı . Çıxdığında onu qapıda Aliye va dostları qarşıladı . Hetta Behram da gelmişdi . Behramın üz gözünden zehrimar tökülürdü . Bir o qalmışdı ki , Arazı qabağına qatıb döymemiş olsun . Ele dostlarıyla öpüşüb görüşüb maşınlara doluşmuşdular ki , qapı ağzında dizlerini qucaqlayıb yazıq yazıq onlara baxan Silanı gördü . Herekete gelen maşını saxladıb aşağı düşende Behram onun bileyindan tutdu ;
- Sen bura iş görmeye gelmisen ya qızlarla eylenmeye ?
- Ne danışırsan qardaş ?
- Otur yerine !
- O qız sahibsizdir , öldürecekler onu .
- Sene ne ?
- İnsanlıq qardaş . Onun veziyyetini bilmeseydim men de senin kimi düşünerdim . Aç susuz sahibsiz qalıb burda .
- Offf , off
- Aparacam Ankaraya , qızlara bacı olar .
- Sen bir keşfiyyatçı olduğunu unudursan , Araz . Ne tanıyırsan . Belke , bu da senin kimi keşfiyyatcıdı . Belke senin dalınca salıblar ?
- Yox artıq - güldü . Yazıq canının hayındadır menim yox - Deyib aşağı endi .
- Araz ...- Aliye seslense de ona cavab vermedi .
- Bu niye bele edir ki ? Sen ne iş görürsen Aliye , sene ne tapşırılıb ?
- Ben vazifemi fazlasıyla yerine yetirmişim . Onun gözü başqa kadınlara bakmaz . Bu mümkin değil .
- Amma baxır . Görünür vezifeni layiqince yerine yetirmemisen !
- Yok ben bundan fazla bi şey yapamam .
- Çox şey edersen
- ...
- Meselen onu özüne aşiq ede bilersen , başa düşürsen ! Bunu başına buraxsaq onu da itireceyik , bütün planlarımız da alt üst olacaq . Araz Ankaradan başqa yere cıxmayıb . Bu iş ona tapşırılıb . Bura İstanbuldur . Kimin burda ne olacağı melum deyil . Onu özüne bağlamalısan . Bu bir emrdir !
- Ben elimden ne geliyorsa yapıyorum bey efendi .
-Bu qızı hardan tanıyır ?
- Bilmiyorum . Biz istanbula geldiyimizde onun peşindeydiler , Araz olmasaydı onu öldürecektiler . Araz onu kurtardı . Beraber geldik İstanbula .
- Sence ikinci defe rastlaşmaları tesadüfmü ? Mence bu qız düşmendir . Ve Arazı teqib edir ,
Aliye çiyinlerini cekdi .
- Bu qızı gözden qoyma bu qızın yanında hec bir içlasa , müzakireye izin verilmir . Ele edirsen ki , bu qızı bezdireceksen qaçsın burdan - yaxınşaşmaqda olan Arazla Silaya baxıb , Aliyeye " sakit ol " işaresi verdi .
Araz maşının qabaq qapısına yaxınlaşıb ;
- Qardaş mene biraz zaman ver 3 gün cekmez Silanı yollayacam Ankaraya
Behram başını bulayıb Araza otur işaresi verdi ...

Balaqardaş Ulduzu görmek üçün gelende onun yerinde başqa hekim gördü . Hekim ona Ulduzun mezuniyyetde olduğunu , mezuniyyetini Qazaxıstana erinin yanına gedeceyini bilende tez herekete kecdi . Tanıdığı qadınlardan birini Olqanın işlediyi apteke gönderib Ulduzla maraqlandı .
- Aa menim de qardaşım Qazaxıstanda onların şeherinde olur ee .
- Aa ne yaxşı . O zaman Ulduzun erin tanıyar . Ordakı azerbaycanlılar hamısı bir birin tanıyır .
- He . Düz deyirsen . Ulduz ne zaman cıxır yola . Bizimkilèr de gedib görüşsünler onunla.
- Dünen orda olmalıydı . Evine çatanda zeng elemelidi . Hele zeng elemiyib . Çerez Özbekistan getmeliydi . Göresen samaliyotumu qacırtdı yoxsa başına bir işmi geldi . Evine zeng edirik İbrahim işde olur yeqin cavab vermir .
- Boyy , sen allah ? - qadın biraz düşünüb ağlına bir fikir geldi .
- Olya gel bele eliyek . İbrahimin adresini ver , verim bizimkilere gedib baxsınlar . Bir xeber tutsunlar
- He , düz deyirsen . Men bu deqiqe .
Olqa çantasındakı defterçeni çıxarıb ordakı adres ve telefon nömresini yazıb qadına verdi .
Balaqardaşın adamları yazılan adrese gelende qapının ağzında açılıb dağılmış bir çamadan vardı . Qapını ne qeder döyseler de qapı açılmamışdı . İbrahimi qonşulardan ve orda yaşayan azerbaycanlılardan soruşan Balaqardaşın adamları tessüüfle Balaqardaşı arayıb İbrahimin artıq bu cemiyyetin adamı olmadığını dedilèr .
- Qardaş biz getdik Ulduzun çamadanı açılıb dağılıb oralara . Qapını açan olmadı . Ama qonuşular ve azerbaycanlılar İbrahimin narkomanlara qoşulduğu deyilir .
- Men gelene qeder nece olur olsun Ulduzu axtarıb tapın ! Belke qızı Manaf qaçırdıb . Belke İbrahimin düşdüyü kuruq ele keçirib ? İlk önce ordan başlayın , bizim " müfettişe " da xeber verin kimseye bildirmeden milis şöbesin ve xestexanaları araşdırsın ! En uzağı 2 güne ordayam .
Balaqardaşın eli uzun idi . Cox keçmedi ki , adamları Ulduzun sorağını ruhi dispanserden aldılar . Balaqardaşa xeber verende ne olduğunu anlamayan Balaqardaş adamlarına növbeti telimatını verdi .
- Bu barede heç kim, heç ne bilmeyecek . Hetta Ulduzun qardaşları bele . Ona yalnız bir etibarlı hekim baxacaq !
Pisxoloji zerbe , Ulduza zerbe üstünden deymişdi . Başına deyen zerbeden sonra dörd nefer terefinden zorlanması , bir de erinin ona vurduğu enevi zerbe onun bütün heyatını alt - üst etmişdi . Aldığı bu zerbeden ümüdle erinin yanına gelen Ulduz erinin bele bir veziyyete güşdüyünü görüb sarsıntı ve stres keçirirdi . Dünyası yııxılmışdı , ümüdleri puç olmuşdu . Geleceyinde xeyirli bir şey görmürdü . İbrahim özü ile beraber onu da uşaqlarının geleceyini de mehv etmişdi . Ele bir çıxılmaz veziyyete düşmüşdü ki , heç bir şeyde teselli tapa bilmirdi . İçindeki yanğını neyle , nece söndüreceyini bilmirdi . Bu saat ancaq ve ancaq sadece içmeye ehtiyyacı duyurdu.
Yaxınlıqdakı içki dükanına girib qarışıq içki ve siqaret aldı . Dayanacağa gelib bilmediyi marşuruta minib yola cıxdı . Hara getdiyini bilmirdi . Bu saat bildiyi bir şey vardı . İçmek , içmek , içmek ...
Şeherdaxili marşurut qesebeden cıxıb ucu bucağı görsenmeyen bir çöle üz tutanda Ulduz avtobusu saxladıb avtobusdan düşdü . Üzünü çöllüye tutub biraz ireli gedib asfaltdan aralaşdı . Biixtiyar gözlerinden axan yaşlar dodaqların isladırdı . Zeif esen meh saçlarını üzüne dağıtduqca ipek saçları islanmış yanaqlarına yapışırdı . Elindeki setkanı yere qoyub uzaqlara baxdı . Nefesini içine cekib deli bir bağırışla içindeki öfkeni ,kini , nifreti ucsuz bucaqsız çöle buraxdıqca yere çöküb torpağı yumuruqladı . Torpağı ovuçlayıb ağzına , üzüne sürtdü . Ağlayıb içini boşaldıb bıraz yüngülleşdi . Setkadan çıxartdığı içkini açıb birnefese başına çekdi . İçi yanırdı ele bil , sanki içki yangısına öd eledi . Boş şüşeni kenara atıb başqa bir şüşe açdı . İçdikce içdi , yandıqca yandı , asfalt boyu uzaqda görünen şehere doğru getdikce getdi . Yol onu yormuşdu , heyat onu yormuşdu ... sadece yatmaq isteyirdi . Yatmaq ... birce yumuşaq yatağı olsaydı yatsaydı . Bu saat ona yol kenarında biten kollar yumuşaq yorğan döşeyi xatırladırdı .
Özünü kolun dibine verib, saralmış otları ağlaya ağlaya yoldu altına serib yatacaqdı ki , yuxu tutdu ...
Daha neler olduğunu bilmirdi . Bir bildiyi o idi ki , özüne gelende Balaqardaşı başının üstünde gördü. 25 gündür xestexanada pisxoloji müalice alan Ulduz onu müalice eden hekimi , tibb bacılarının varliğını bele bilmirdi . Xesteliyi ağır keçirdi , özünü otağın küncüne hebs edib öz özüne danışır , qışqırır , hekimlerden içki isteyirdi . Bezen de otaq yoldaşlarına cumub onları döyür , bezen de qeh qehe cekib gülürdü . Başaqardaşın günü xestexanada onunla berber kecirdi . Ulduzun eli qolu bağlı olanda onu öz elleri ile yedirer , onu xestexananın heyetinde arabaya qoyub gezdirer , onunla danışıb söhbet ederdise de Ulduz sadece ona key - key baxar , ne dediyini bele anlamazdı . Nehayyet 25 günden sonra Ulduz özüne geldi .
Balaqardaşı başının üstünde görende ilk tanışdıqları gün xeyalına deldi . Key key onun üzüne baxan Ulduz eslinde her şeyi xatırlayırdı . Moskvanın küceleri de qol boyun gezdiklerini , kicik sevgi yuvalarındakı mecaralarını taa bu yaxınlarda Merdekanda rastlaşdıqları güne qeder her şeyi xatırlayırdı . Ulduz heyatının ikinci şokunu yaşayırdı . Özünü tanımamazlığa , bilmemezliye qoymuşdu . O biri otaqda hekimin Balaqardaşa dediklerinden bele çıxırdı ki ,
- Depresiya ve stresden aldığı zerbeden bu qadın heç kimi görmek tanımaq istemir . Bir müddet üstüne getmeyin onu bele qebul edin . Buraxın onu öz heyatına . İnanın bu gün sizden ne qeder uzaqlaşsa bir gün size o qeder yaxınlaşmağa can atacaqdır . Bunun üçün biraz zamana, biraz da diqqet ve qayğıya ehtiyyacınız var . Bir müddet onu stresden ve esebden uzaq tutmağımız lazımdır .
Azerbaycanda İsmayıl ve Mikayıl Ulduz ve İbrahimden xeber almayınca şöbeye gelib axtarış elan etmişdiler . Artıq bir aya yaxın idi ki , Ulduz itkin düşmüşdü .
Bu gün İsmayılın qebul günü idi . Şikayetçileri qebul edib , iclası bağladıqdan sonra otağına keçib qapını içeriden kilidledi . Beyni yorulmuşdu . Qulaqlarında şikayetçilerin şikayyeti , beyninde Ulduzun derdi , olyanın dır- dırı seslenirdi . Ulduzun 5 uşağının anaslarının kürlüyünü etmesi , Olyanın iki uşağıyla beraber beş uşaqın arasında deyine deyine yaşaması ... İsmayıl üçün heyat Sadece şikayyetden ibaret idi . Sağı solu , yer göy şikayyet edirdi . Ele özü de şikayyetçiydi . Ama derdini kime boşaldacaqdı bilmirdi . Bütün ailenin yükü , derdi onun çiyinlerinde idi . Elil qardaşının , qardaşının uşaqlarının , onunla beraber qalan baldızlarının , Ulduzun ve uşaqlarının yükü ona öz derdini unutdurmuşdu . Artıq işleye de bilmirdi . Fikir ve stresden dövlet işine de mesuliyyetsiz yanaşırdı . Başın alıb qaçmaq biraz özü , özü ile tenha qalmaq isteyirdi . Beyninin fikir yükünü boşaltmaq isteyirdi ...
Öz ailesine uşağına , xeste qızına zaman ayıra bilmirdi . Ve bu üzden de evinde tez tez narazılıq yaranırdı . Canından bezmiş Olya İsmayılın ailesinin problemlerinden başını alıb qaçacağını vurğulayırdı . Bu son günler Ulduzun itkin düşmesi Olyanın artıq sebrini daşırtdı .
- Hökumetin uşaq evi var . Apar anaları tapılana qeder qoy ora devlet baxsın .
- Men bu adı üstüme götüre bilmerem Olya !
- İndi men neylemeliyem ? Menim bu evde rahatçılığım olmayacaqmı ?
İsmayıl Olyaya kömekci qetirib uşaqlara baxdırsa da yene Olyanı razı sala bilmirdi . Artıq 1 hefte idi ki , Olya xeste qızını da İsmayılın üstüne atıb o biri qızını götürüb getmişdi . Divana uzanıb ele gözlerini yenice yummuşdu ki , telefonu zeng çaldı . Desteyi götürmeye erinceklik etdi . Ama telefon kesib tekrar çaldı . Erincek erincek telefonu götürüb qulağına tutmağıyla yerinde dikelmeyi bir oldu . Danışan Ulduz idi .
Ulduz özünü sağalmamış kimi gösterse de , hekimin dediklerinden sonra Balaqardaşın ona qarşı diqqeti artmışdı . Onun atdığı her addımı izleyirdi . Xestexanadan cıxıb Balaqardaşa Moskvaya getmek istediyini deyende Balaqardaş buna etiraz etmemişdi .
- Ev tutacam orda müalicene davam edersen .
- Yox gedib refiqemi tapacam orda . Onlarda qalacam . Evvelden de qısqanc bir sevgililik yaşayan Balaqardaş buna etiraz etse de Ulduzun ona qışqırması ve hekimin ona xeberdarlığı onu susdurdu . Ulduzun ora getmesine izin verdise de işini gücünü buraxıb onu teqib etmekle meşgul idi .
Ulduzun restoranda bir kişiyle görüşme xeberini alan Balaqardaş restorana gelende Ulduzun yanındakı kişinin İsmayıl olduğunu görüb rahatladı onları baş başa buraxıb ordan cekildi .
Bacı qardaş ikisi baş başa qalıb derdleşirdiler . Bu nece zamanda ikisinin de başlarına gelenleri bir birilerine danışıb üreklerini boşaltdılar .
- İndi ne fikirleşirsen ?
- Men oraya getmiyecem , diksindim o şeherden . Burda qalacağam .
- Bes uşaqlar ? Sen burda beş uşaqla neyniyeceksen .
- Men başımın caresine baxaram . Narahat olma . Sen yeter ki , yuvanı dağıtma . Gelmişken get Olyanı da götür get evine . Sadece mene biraz zaman verin . Özümü toparlayım . Burda düzenimi qurum . Menim burda olduğumu heç kim bilmesin . Hele Beşir hec . Madem menim itkin düşdüyümü bilirler . Qoy ele heyle de bilsinler . Yoxsa ne Beşir , ne de Manaf mene dinclik vermeyecek . Uşaqlar da bura gelennen sonra deyin verdik detdoma .
Ağıla batan fikir idi . Bacısını bu bataqlıqdan ancaq izi itirmekle cıxarmaq olardı . Ama bacısının ruhi xestelik raporuyla uşaqları ona etibar ede bilmezdi . Ona etibarlı bir adam lazım idi ki , ona menevi kömek olsun . İlk işi ona etibarlı bir kömekci tapmaq idi . Bilirdi ki bu işi boynuna götüren olmayacaq . Hele Ulduzun delilik kağızının olmasını bilse ...
Ulduzdan ayrılıb mehmanxanaya geldi . Ele tezece içeri girmişdi ki , otağının telefonu zeng caldı . Mehmanxana işçisi ona qonağı olduğunu ve onu aşağıda mehmanxananın restoranında gözlediyini dedi .
İsmayil caşıb qalmışdı . Onun Moskvaya Ulduzun dalıyca geldiyini heç qardaşı Mikayıl da bilmirdi . İndi İsmayılın burda olduğunu kim bilirdi ki ?
Mehmanxananın restoranında Blaqardaşla rastlaşanda içini rahatlıq bürüdü . Bayaqdan beri " Ulduzu kime etibar ede bilerik " sualına ele burda cavab tapdı . " delinin öhtesinden deli geler " ...

Sabah gece Silanı Ankaraya geden yoldaşları ile Ankaraya yollayacaqdı . Silanı şöbeden cıxarıb birbaşa onların qaldığı eve gelmişdiler . Behram ordakı işlerini yerine yetirib cox lengimeden geri döndü . Burda qalan telebelere o cümleden Araz ve Aliyeye lazımı telimatları verib getdi .
Evde qalan Sila evlerin temizliyini edir yemeklerini bişirirdi . Keşfiyyatcılar arasında toplantı olanda ise Silanı bir behaneyle bir yere gönderir , yada başı metbexde işe qarışanda otağın birine toplanırdılar . Sila düşmen terefin keşfiyatcısı olduğunu kimse bilmirdi . Meqsed Silanın Arazı teqib etmekle bu destenin içine sızdırmaq , lazım olan melumatları almaq idi . Düşmenin bu planı baş tutmuşdu . Qalırdı Feallahı bir bir aradan qaldırmaq ...
Sila deste arasında olan iclaslara kimese sezdirmeden qulaq asar , mehellenin simitçisi ve ya yaxınlıqdkı qessaba , bazardakı terevezciye , küce başındakı cörekciye - öz adamlarına ötürürdü .
Arazgilin bütün işleri ters gedirdi . Günde bir feal yoxa cıxır , qurduqları pılanlar heç cür alınmırdı . Tebrizden ve Tehrandan aldıqları qara xeber onların keyfini pozurdu . Sila Aliyenin Arazın qoruyucusu olaraq teyin olduğunu yaxşı görürdü . Araz bu deste üçün lazımlı adam idi . Onu itirmek bütün inqilabı uduzmaq demek idi . Arazı mehv etmek üçün ilk növbede Aliyeni mehv etmek lazım idi . Yuxarıdan ona emr gelmişdi Ankaraya getmeden Aliyeni aradan götürmeli idi . Bacardığı qeder Aliyeni sağ salamat öz terefine tehvil vermek , eger bu mümkün olmasa onu öldürmeli idi .
Uşaqlar her biri onlara tapşırılan iş üçün getmişdiler . Evde üçü qalmışdı . Aliye, Sila ve Araz . Geldikleri günden ilk defe idi ki , bele sakitcilik idi . Aliyenin gözü qAşı oynayırdı . Eslinde Araz da bele fürseti göyde axtarırdı . Buna aşiq olmaq demek olmazdı . Ama Aliyeye qarşı ecaib hissler yaşadığını hiss edirdi . Onunla tek qalmağı , baş başa olmağı cox isteyirdi . Yanından kecse bele ona toxunmadan rahat ede bilmirdi . Bezen özü özüne sual edirdi .
- Belke aşiq oluram !
Bele hislere qapıldıqca başını bulayıb özüne gelmeye calışırdı .
- Ola bilmez . Axı özun görürsen ki , o sene qarşı necedirse , o biri uşaqlara qarşı da eledir . Axı o özü dedi ki , bu mene verilmiş tapşırıqdır. Bizim aramızda sevgi ola bilmez . Men aşiq olacağım qadın meni sevnelidir , sevgimiz qarşılıqlı olmalıdır . Axı o özü isteyerek , severek o deniz kenarında menimle olmamışdı ki . Eksine o , her cetin veziyyetde menim nefisime hakim olmaq üçün gözümü doydurur - deye düşünerek kecen defe başlarına gelen hadiseni xatırladı .
Kecen defe vacib bir iş üçün pavliyonların birinde az qalmışdı düşmen tuzağına düşecekdi . Onunla yaxınlıq etmek isteyen qadın onu içeri devet etmişdi . Eger Aliye onun nefisini doydurmasaydı , belke de ehtirasına hakim olmayıb özü ile beraber çox gizli saxlanılan sirri ele verecekdi .
Köyneyinin yaxasından sinesine enen qadın eli onu fikirlerinden ayırdı . Aliye idi . Divanda oturmuş Arazın boyun boğazını öpüşlere qerq edirdi .
- Sila içeride . Ayıb oluyorama ...
- Gönderdim onu . Bir büyük lisse verdim alacaqları varmış . Merak etme kapı kapalı . Kimse yok baş- başayız - deye cazibeli sesle pıçıldadı ve özünü onun qucağına atıb min naz ve eda ile köyneyinin düymelerini açmağa başladı .
Qapının bağlı olduğundan xeber turan Araz rahatladı . Özünü Aliyenin ixtiyarına buraxdı ...
Bu gün Silanın son günü idi . Sabah Ankaraya gedecek ve orda fealiyyetini davam edecekdi . Burdaki işini yarım qoymamalı idi . Ona yeni tapşırıq gelmişdi . Ne olur olsun Aliyeni aradan götürmek . Arazı ele keçirtmek . Tesadüfden bu bir fürset idi . Evde hec kimse yoxken bundan gözel fürset ne olardı ki . Bir gülleyle iki dovşan vuracaqdı
Aliyeden pulu ve siyahını alıb mehelleye cıxdı . Özünü daldalıga salıb bütün bildiyi melumatları yazıb , küceni başındakı simitçiye yaxınlaşdı simit almaq behanesiyle elindeki kagızı qarışdırdığı simitlerin arasına qoyub yaxındakı baqqala getdi. Telem telesik alacaqlarını alıb geri döndü . Bütün bunları Hesen kenardan izleyirdi . Silanın evden cıxıb daldalığa cekilmesini de , orda nese yazmasını da , simitlerin arasına kağız qoymasını da ...
Hesen , Silanın geldiyi günden Behramın onun üzerine qoyduğu göz idi ...
Sila eve döndüyünde qapı bağlı idi . Evin baxcasına keçib ordan arxa qapıya geldi . Metbexin de qapısı bağlı idi . Aldıqlarını qapıya qoyub qonuşu otağın balkonuna keçdi . Xoşbextlikden balkonun qapısı açıq idi . Yavaşca içeri keçib otağın qapısına yaxınlaşdı . Qapı aralı idi . Qapıdan salonun içi ovuc içi kimi görünürdü . İceriden ehtiraslı bir iniltili ses gelirdi , ama heç kim görsenmirdi . Otağa göz gezdirdi . Biraz aşağı eyilib ortalıga qoyulmuş masaya teref baxdı . Gördüyü menzereden bütün bedeni boşaldı . Masanın arxasındakı Aliyeyle Arazın ehtiraslı sevişmesini izledikce özü özünü itirirdi . Reng verib reng alırdı . Bedeni bürüyen istilik üreyini yerinden oynadırdı . Arazın güclü ve sağlam bedenin gördükce özünü Aliyenin yerinde tesevvür edirdi . İçini , beynini , vücudunu deli bir istek sarmışdı . Özü Aliyenin yerinde olmaq isteyirdi . Bayaqdan Aliyeni sağ salamat ele kecirmeyi düşünen Sila bu saat onu öz elleri ile parcalamağa hazır idi . Dişi bağırsağını doğrasa da gözlerini onlardan ceke bilmirdi . İlk baxjşdan Arazı kobud , qadına qarşı sert bilen Sila indi Arazın bir qadın qarşısında nece müti olduğunu görürdü . Güçlü qolları ile Aliyeni oyuncaq kimi atıb tutur , bütün ehtirasıyla ona varlığını sübut ederek Aliyeye qadınlığını yaşadırdı . Hansı qadın bele bir kişinin qadını olmaq istemezdi ki .
Sila daha dayana bilmirdi . Ona verilen vezifeni unutmuşdu artıq . İndi bu deqiqe içeri girib Aliyeni özü öz eliyle öldürmek isteyirdi . Özüne hakim ola bilmirdi . Gördüyü sehneden hem ehtirasa dolmüş, hem de hiddetlenmişdi . İlk defe idi ki ,çalışdığı bu işden nifret edirdi . Bir işi üçün gencliyinden , qadınlıgından imtina etdiyinin indi ferqindeydi . Bir andaca özünü isti yuvada , erinin qollarında , aile uşaq içinde tesevvur etdi ve qeherlendi . İçine axıtdığı göz yaşlarını udub masanın cekmecesin acaraq özu de ne axtardığını bilmeden eşyaları qarışdırmağa başladı . Belke de neyise qarışdıraraq beyninden bu fikirleri cıxarmaq isteyirdi . Belke de onu saran bu istekleri özünden qoparıb atmaq isteyirdi . Axtardığını tapmayınca qapıya gelib onlara baxır her defe de başqa bir erotik sehneyle qarşılaşırdı . Ele bil onlar onun orda olduğunu hiss edib ona acıq vererek daha da çılğınlaşırdılar . Bayaqdan boğazına düyünlenmiş göz yaşı indi isti lava kimi yanaqlarını yandırırdı . Onların o biri otaqda ehtiraslı seslerini , piçiltılarını eşitdikce burda Sila hıçkıraraq sinesini açıb ellerini hele kişi eli görmeyen döşlerinde gezdirir , dikelib qalxmış gilelerini var güçü ile sıxır ağrısına sesini üçine salıb inildeyirdi . Havası çatmırdı sanki . Biraz da burda qalsaydı bogulacaqdı . Tekrar içeri boylandı . Heresi bir terefe serilib qalmışdı . İçerini xoşbext bir gülüş sesi götürmüşdü . Aynadan özüne baxdı , yanaqlarından süzen göz yaşlarına ve açıq yaxasından cıxararaq ovcunun içinde sıxdığı memesine baxıb acı acı gülümsündü .
- Onlar mutluluktan gülsün , sen de ateşinden - deyb son göz yaşlarını töküb özünü nizama saldı . Geri döndüyünde başına deyen zerbeden yere serildi ...

Telefonum sönunce bütün yazdıqlarım heder getdiyini düşündüm . Bütün yazdıqlarıma heyifslenerek esebleşirdim . Jarjı ne zaman bitmişdiyse hec özümün de xeberim olmamışdı . Telefonu jarja taxa taxa özüm özüme deyinirdim .
- Eger yazdıqlarım itse bir daha yazmayacam - deye özüm özüme ceza kesmeye başlamışdım . Ellerim ese ese telefonu açmağa çalışırdım , açılmırdı ...

Yazar: Feride Acarakçay (real hekayə)
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 2 566
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri