Ölümsüz sevgi (Bölüm 8)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 3
Baxılıb: 10 047
Səs ver:
(səs: 2)
-" Salam Jale. Belke bu mektubu alanda esebleseceysen amma xahis edirem axira qeder oxu.
  Bu mektunbu yazmagimda meqsed sene olan sevgimi sonuncu defe subut etmek ve senin sonuncu qerarini oyrenmekdir. Eger he desen  yeni sevgimi qebul etsen  dunyalar bizim olar ve birlikde xosbext olariq. Hetta isdesen  sexsen ozum gelib valideyinlerinle danisa bilerem. Senin haqqinda  oz valideyinlerime de danisaram ve bilki fikrim tam ciddidir.
 Halbulki men 99 faiz eminem ki sen yox deyeceksen. Amma Allahdan umid kesilmez buna gorede 1 faiz umidim var.
  Eger sevgimi qebul etmesen menim sene deyecek bir nece sozum var: Belke menim sene qarsi cox sehvim olub .BAGISLA!
Men seni sevdim, amma seninle birlikde olmagi fikirlesmedim. Sadece seni arzulamadigim ucun meni bagisla. Men hec zaman xosbextlik barede fikirlesmedim. Sadece xosbext olmagini nezere almadim bagisla. Men seninle bir omur kecirmek isderdim. Sadece omrumu seninle kecirmek isdediyimi  gozlerine baxaraqson defe soyleye bilmediyim ucun meni bagisla. Sadece son nefesimi vere bilmediyim ucun meni bagisla.
   Belke sen dusunursenki, sevmek gunahdir, yalniz ve yalniz seni sevdiyim, bu gunahi etdiyim ucun meni bagisla.
  Her zaman mene yox demisen yeqin indide mene yox deyeceksen, el cek deyeceksen ve mene tekce bunu demek qalir:" JALE seni SEVIREM"...
 Bu mektubu tam sadelik ve semimiyyetle yazmisam ve mene inanmagini isdeyirem. Xahis edirem cavabini de!
    Hormet, semimiyyet ve sonsuz sevgi ile: Celal..."
 Celal mektubu Jaleye nece vereceyini dusunurdu. Son olaraq, mektubu Jaleye ele onlarin oz mehellelerinde vermeye qerara aldi. O dostu Kerim ile Jalegilin mehellelerine getdi ve Jaleni gozlemeye basladi. Nehayet Jale geldi. Celal ona yaxinlasib mektubu ona uzatdi.
 -Bu mektubu diqqetle oxu ve cavabini dostlarindan biri ile yollayarsan. 
 Jale ise mektubu onun elinden alib cirdi ve uzune vurdu.
     Dostu Kerim onu eve gucle getirdi. Celal gelmek isdemirdi o sokda idi. nehayet cetinde olsa dosdu onu eve getirdi. Celal bir nece gun sonra ozunu ele aldi ve yeniden sevgisi ugurunda mubarize aparmaga davam etdi...
  Jale yeniden rayona qayitdi. Celal ise onun bir daha gelmeyeni gozlemeye basladi. Bir gun Celal ve dostlari- Kerim Tahir ve Xumar sinifde oturub Celalin  Jaleni sevmesi movzusunda sohbet edirdiler. Tahir ve Kerim  Celala -"Jale pis qizdir senin onu sevmeyin duzgun deyil eger sen ne vaxtsa o qizla ciddi munasibet qursan bu senin adina leke getirecek. Cunki Jale bir cox oglanlarla firlanib" - deye Jaleni pisleyirdiler. Celal ise:
  -Yox siz yanilirsiz, o oglanlarla firlanmayib sadece telefonla mesajlasib. Hemde Jale hemin vaxt usaq olub, sehv etdiyini anlamayib. Lap desek ki  Jalenin kecmisi pis olub bu onun geleceyinden xeber vermir. Yeni ola biler ki, Jale deyisilib tamam  yaxsi bir qiz olsun. Hemde men onunla ciddi munasibet qursam, onu duz yola getirceyem.
Tahir dedi:
-Lap basqa oglanlari saymayaq Nurlani dusun, sence Jale Nurlanla sevgili olmayib?!
 Bu zaman Xumar Tahirin sozunu kesib:
- Yox onlar sevgili olmayiblar, sadece telefonla dostca mesajlasiblar.
 - Ne sen bunlari hardan bilirsen? Axi onlar sevgi idiler. Bunu mene Nurlan ozu deyib deye Celal Xumarin dediklerini inkar etdi. Lakin Xumar ne dediyini yaxsi bilirdi. O bir daha dediyini tesdiqledi. Celal bu defede inkar etdikde Xumar:
  -Men ozum onlarin mesajlarini oxumusam. Onlar sade bekar olduqlarinda bir-birlerine salam necesen sozlerini yazir hal- ehval tuturdular. Onlarin arasinda dostluqdan basqa hec bir munasibet olmayib.
  Bu sozler Celali lap casdirdi. Cunki o emin idi ki, Jale ve Nurlan sevgili olublar. Amma Xumar onu inandirdi. Celal 2009-cu il martin 7-si Jaleni mektebin heyetinde Nurlanla birlikde cixdigini gordukden sonra, onlarin arasinda ne munasibet oldugunu sorusmusdu. Nurlan ise biz bir birimizi sevirik deye cavab vermisdi. Indi Celal Xumarin sozunden bele netice cixartdiki, Nurlan o vaxt ona yalan deyibmis ve hirslenib Nurlandan ne ucun bele etmisen  deye onunla savasmaga getdilakin ders vaxti oldugu ucun muellim Nurlani buraxmadi. Celal  zeng vurulana qeder gozlemeli oldu.Hemin muddetde Kerimle bu movzuda Nurlanin ustune niye getdin?- deye sorusdu...

Ardı var
(səs: 2)
Şərhlər: 3
Baxılıb: 10 047
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri