O incə ilıq öpüş (3-cü bölüm)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 4
Baxılıb: 4 853
Səs ver:
(səs: 3)
sanki dunyam qaralmisdi bu nece ola bileri axi. heyatimda etdiyim en boyuk sehfi Allah belemi cezalandiracaqdi.
bu olanlara inana bilmirdim.
naoko gilden cixandan sonra. ozum de hara getdiyimi bilmirdir. bir qiz menim uzumden intihar etmisdi. bu qedermi acimasiz olmusdum men. bu qiz hetta menim sevdiyim qiz idi.
olanlari deyismek haqqi olardi kas elimizde. o meni cox sevmisdi mene guvenmisdi .amma men ona bu eclaflaigi elemisdim. elemeyim o yana qalsin qoyub getmisdim. heyat mene pis bir oyun oynayirdi. mem bu aciqlar nece yasayacaqdim. onu biliremki hecne rvvelki kimi olmayacaq.
bu olanlardan sonra kentde dura bilmezdim. qorxduguma gore yox sadece xatireler. yada belke de qorxuram xatirelerden.
meni hec buraxmayan xatirelerden. naokonun deyerini indi anlayirdim. sen deme men onun sevgisiyle nefes alirmisam.
artiq kendden cixmisdim. 3saatliq yoldan sonra gelib sehere catmisdi..
esyalarimu qoyub bara uz tutdum. her gun icir. gunde bir qizin qoynunda acirdim gozlerimi. belkede ozumu cezalandirirdim. bele cezalandirmaq olursa.
artiq icki xestesi olmusdum . birde babnik. her qizda naokonu gorurdum.
bir gum barda idim yene ickili yanima gozrl qiz yaxinlasib mene salam verdi. necede naokoya benzeyirdi sanki ona baxanda naokunu gorurdum. gozleri onun kimi yasil. gulende yanagi batir .1anliqna deli olduqmu sanirdim. qizla bir az sohbet edenden sonra adinin ayla olduhu oyrendim. qiz sanki naokunun ekizi idi. 1az icenden sonra inunlar evime getdik. ona toxundugumda yadima naoku dusurdu. naoko deye deye aylanin dodaqlarina cumdum. .ona hrr toxundugumda naoko deyirdim.
seher acilmisdi. gozlerimi acdigimda ayla yanimda yox idi. qonaq otagina geldiyimde yemek sufresinin hazir olduqnu gordumm .bu arada men size ailemden danisim
biz evin 2oglu 1 qiziyiq. atamgille yasamiram men. men cox vaxt kendde nenemgilin yaninda qalirdim . atam hekim idi . anamda atamla eyni pesede idi qardasim menden boyuk idi. 23yasi vardi. o meme baxmayaraq cox qiz perest di. bacim 15 yasinda hrle mektebe gedir .
size indi deyim indi qaldiqmiz yerde. ilk defe iiki bu evde memden qabaq sufre acilmisdi. aylayla sohbet eleye eleye yemek yeyirdik ona oz heyatimdan danisirdim tebii naokodan. yemekmizi yeyenden sonra aylaya pulu uzadib derse getmek isteyordimko ayla arxadan adimi sesledi. men pulu istemirem.men senle oz isteyimle birlikde oldum. buginluk goturmurem.
artiq aylar kecmisdi men helede naokonu unuda bilmirdim. naokonu aylada tapmisdim. artiq onun hec kimle birlikde olmasina icaze vermirdim .menimle qalirdi. barada getmesine icaze vermirdim. tebiiki buna ailem oyrenende reakdiyalari cox yaxsi melumdu. lakin men aylada naokinu gorurdum. yoxsa onu gormeye calisirdm. bildiyim tek bir sey vardi aylani sevmirdim. duzu ayla cox gozel qiz idi. tebiiki naoko benzeyir gozel olacaq. en inemleisi o meni basa dusurdu . derdimi. bilirdimki aylayada bele zulum edirem. heyatini csliram. tek bildiyim men olmasaydimda onsuz ayla gunde birinin qoynunda sabahlayardi.
oyresmisdim aylaya . sanki naokoya gostermediyim maragi ona gosteriridim.. l
naoko menim sevdiyim qiz onu heldee unuta bilmirdim.belkede unutmusdum ama icimdeki vicdani unutmamisdim. menim naokoyla olan sevgi mesum sevgi idi .men o sevgini kirletdim.
aylar bir birini bele qovaliyirdi. bir gun aylayla yatanda . telefonun sesine ikimizde ayildiq axi kim ola bilerdi gece saat 3 de.elimi uzadub telefonu goturdum.

Ne bilekdimki bu telefon menim heyatimi bele deyisecek. ne bilekdim ki bu telefon sesiyle belkede yeni heyata qovusacam.
bu telefon sesiyle ya sevdiklerimi itirecekdim yada teze sevgi qazanacaqdim.her seyi zaman gosterecekdi.

Müəllif: Ulya
(səs: 3)
Şərhlər: 4
Baxılıb: 4 853
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri