O incə ilıq öpüş (11-ci bölüm FİNAL)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 6
Baxılıb: 6 109
Səs ver:
(səs: 1)
her sey oz axarinda gedirdi taki o ana qeder. aylanin her seyi etirafina qeder. nece qeribe bit hiss idi. etdiklerimi teze anlayirdim. pesiman idim. her sey meni qinayir indi dogurdan pesiman idim.
Aylanin etorafo her kesi sok salmisdi. rn cox qardasimi. o gunu yadimada salmaq istemirem. her kes bir terefde sukuta getmisdi. anami atami demirem hele.
Naoko menim ilk sevdiyim. onun uzundeki nifreto kederi gormezdim. kas. gozum kor olardi. mem en boyuc eclafligo etmisdi.
Ayxan hadisenin sokundan indi ayilirdi. elinde bicaq Aylaya birde mene zerbe endirmisdi. toyum bir yasa cevrilmisdu. qanli yasa. aylayla men yerde qanlar icinde Naoko ve ailem sokda. qonaqlar ise pica pica.
nece gun komada qalmisdim. gozlerimi acdigimda yanimda bir anam var idi. ana ureyi neokur oksun balasinin yaninda idi. gozderimi acar acmaz Naokonu sorusdum. Anam Naokonun evlerine getdiyini Bosanma davasi acdigini demisdi. qardasim hepisde idim Ayla ise heyatimi qaraldan Ayla ise olmusdu. pis olmusdum. elbetde her sey meni gunahim idi. hekim anama beynimin yox okduqnu oyansamda gunu gunden deli olacaqni demisdi. tebiiki anam bunu meme dememisdi. Anam bunu esidib Naokoya xeber vermisdi. bir gun gozumu acanda yanimda Naokoyu gordum
-Bagisda
-Artiq gecdi
-bele olmasini istemezdim.
-kim isterki. bax ne haldayiq. bax halimiza. qardasin turmede sen burda. atan iflic olub.anan ortaliqda qalib. meneim halima bax. qoy ne haldayam. he degorum deyerdimi.
-o vaxt gozumu nifret burumusdu.
-neyin nifreti he neyin nifreti. qizliqmi usaqliqmu. gencliyimi aldin elimden hansi nifretden danisirsan.
-bagisda.
-artiq gecdi
-,.......
-bosaniram. bosanma xahis edirem sans ver mene.
-elvida
heyatim ordaca bitmisdi. ordaca heyata ozume nifret edirdim. heyat mene nece oyun oynayirdi.

15il sonra
indi bir qapali yerde tek tenha qalmisam arada yanima anam gelir. beynim artiq isdemirdi deli olmusdum. ailemi men dagitdim men bugune qoymusdum. pesmanciliq fayda etmedi.
xeber aldiqma gore Naoko hami qalmis nenden usagi olmusdu. bir qizim olmusdu. atasini tanimayacaq qizim. Naoko basqayla evlenmis burakardan getmisdi. Naoko son defe yanima gelmisdi onun dedi sozu unutmaram.
-men ata sevgisinden mehrum qaldim senin kimi eclafa sigindim. lakin qizim ata sevgisinden mehrum qalmayacaq heyat yoldasim ona yaxsi ataliq edecek . edecekki senin kimi eclaflarda axtarmasin sevgini.
tek bildiyi. qizimin adinin nuray oldugu. Qardasim mene gore turmelere dusen qardasim artiq cuxmisdi.oda evlenmis bir oglu bir qizi bir oglu var. atamda artiq sagalmaga dogru gedirdi.
yalniz men bu qaranliq otaqda tek qalmisam. mene qalan qaranliq otaq ve delixana oldu.

o ince iliq opus mene neleri odetdi...

Müəllif: Ulya
(səs: 1)
Şərhlər: 6
Baxılıb: 6 109
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri