Qısa geyim xəstəlik yaradır

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 019
Səs ver:
(səs: 1)
http://imgs.su/tmp/1318242976-656.jpg

Qərbyönümlü cəmiyyətlərdə qadınların ictimaiyyət içində qısa geyim tərzi kişilərdə prostat vəzinin xərçəngini yaradır. Amma İslam cəmiyyətlərində belə problem olmur. Çünki...

Rusiyalı fizioloq Leonid Ktaevin eyalet metbuat vasitelerinden birinde onun genclerle, onların geyimleri, davranışları ve bunun neticesi olaraq yaranan psixojoi zedelerle bağlı cavanlarda, xüsusile kişilerde buraxdığı menfi izlerle bağlı teessüratları ve araşdırmaları işıq üzü görüb. Onun fikirlerine göre, kişilertde yaranan müxtelif xesteliklerin kökünde qadınlar ve onların yüngül geyim terzi, eks-cinslere qarşı tehrikedici davranışları dayanır. Buna sebeb ise qerb sivilzasiyasının dikte etdiyi intimual azadlıq ve şerq sivilizasiyasının buna birmenalı münasibetinin olmamasıdır.

Cenab Kitaev onu da vurğuladı ki, konkret bu sahe ile meşğul olan amerikalı araşdırmaçılar 30 ilden çoxdur ki, bir qrup qerbli ve şerqli kişiler üzerinde maraqlı araşdırma aparıblar ve hemin 30 il başa çatdıqdan sonra onlar nehayet ki, tedqiqatlarının neticelerini ictimaiyyete açıqlayıblar.
Leonid Kitaevin dediklerinden:
- "Melum olmuşdur ki, 60 yaşdan yuxarı olan ve müxtelif sebebleredn dünyasını deyişen kişilerin 80 faizinin ölümüne sebeb diger xesteliklerden savayı, hem de prostat vezinin xerçengi sebeb olmuşdur. Ve indi her 3 amerikalı ve avropalı kişiden biri mehz prostat vezinin xesteliyinden eziyyet çekir. Şerqde, xüsusile de müselman şerqinde ise veziyyet tamam ferqlidir. Ereb ölkelerinde prostat vezi ile bağlı şikayetler en aşağı seviyyededir. Evvelce, amerikalı hemkarlarım bunun sebebini tamam ayrı bir şeyde - şeyxlerin qida rasionunda, iqlimde ve s. axtarmağa başlasalar da sonda netice aydın oldu".

Fizioloqun açıqlamalarına göre, mesele qadın geyiminde imiş. Qerb cemiyyetinde bir-birinin ardınca qebul olunan, ferdlere serbestlik veren qanunlar ve bunun ardınca başlayan intimual inqilab... Lakin İslam aleminde bunun tamam eksini görmek olar. Orada yaşayan qadınlar, ezalarını hicabla örtürler, çadra bağlayırlar ve en azından beden cizgilerinin görünmesini engelleyen geyimlerden istifade edirler. Lakin ABŞ-a, Avropaya, lap ele bize baxın. Küçeler qısa yubka geyinen, budları güneş şüalarında parlayan qızlarla, bir-birile şıq geyinib podium yerişleri ile behse giren qadınlarla doludur ve bütün bunlar kişilerin, azyaçlı oölanların gözü qrşısında edilir ve men süşünürem ki, en azından tibbi cehetden bu, geleck nesillere yaxşı heç ne ved etmir.

Leonid Kitaev açıqlamasında onu da bildirmişdir ki, kişiler gözleri qarşısında hereket eden ve onları intimual fikirlere sövq eden yüzlerle qadın görürler. Kişilerde bu zaman tebii olaraq ehtiras oyanır, amma onlar bu ehtirası mehz hemin qadınla söndüre bilmir. Analoji olaraq heyvanlar alemini götürsek görerik ki, onlar tamamile çılpaqdırlar, istedikleri yerde bir-birlerini tehrik eder ve yerindece cinsi elaqeye girib ehtiraslarını soyudurlar. Siz sual ede bilresiniz ki, bes heyvanlarda dişi erkek ferdle cütleşmeye razılıq vermeyende ne baç verir? Cavab olaraq bildirim ki, heyvanlarda dişi ferd ona zeif görünen, gücsüz erkek ferdle münasibetde olmur. Bu, eslinde bir müalicedir, çünki zeif ferd cinsi elaqeden sonra gücden düşür. Tebiet heyvanat alemini mükemmel tenzim edir. Amma insanlarda bele deyil. Biri çılpaq gezmek isteyir, amma onu arzulayan birisi ile elaqeye girmek istemir ve bunun neticesinde de disbalanslıq yaranır:
- "Görüşe telesen ve gözoxşayan, son deble geyinen gözel bir xanım yeqin ki, hemin gün bir kişiye sağlamlıq ve xoşbextlik bexş edecek, amma görüşe geldiyi zaman onu yolda gören yüzlerle kişiye psioloji zedeler yetirdiyine belke de heç kim fikir vermeyib".

(səs: 1)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 019
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri