En guLmeLi peseLer=))

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 0
Baxılıb: 15 326
Səs ver:
(səs: 1)

http://imgs.su/tmp/1319527953-656.jpg

 

Cucelerin cinsini mueyyen eden menecer- Sehvsiz olaraq cucenin dunyaya gelmesinden bir saat sonra cucenin cinsini mueyyen etmelidir. Hesab edirler ki, quwlarin qidalanmasi ve qulluq edilmesi bundan asilidir.

Teyinatli qohum- Kecen il Chinde yalanci qohum eqreba teklif eden xususi wirket acilmiwdir. Bele ki, toylarda insanlarin sayinin cox olmasini isteyen insanlar bu wirketden bir gunluk qohum eqreba icareye goture biler. Hetta burada ata ana rolunu oynayan insanlarda var.

Ayaqyolu tapan- Yaponiyada dovlet qullugu hesab olunur. Demek, Yaponiyada weherin merkezinde bir nece Gid dayanir ki, ona yaxınlawib 4 sent uzadaraq sizi yaxin erazilerde yerlewen ayaqyoluya aparmagini rica edesiniz.

Novbe saxlayan- Muxtelif yerlerde novbe saxlamaq ucun xususi wirketlere zeng vurararaq novbede durmaq ucun bir wexsi yollamagi rica edirsiniz. Ve hemin unvana geden insan sizin yerinize novbede dayanir,netice elde etmek ucun lazim gelerse dalawib savawirda. Saati 40 dollardir.

Top yigan- Golf oynayandan sonra eraziye duwen butun toplari yigiwdırmaqdan ibaretdir iwin tesviri .

Inek pedikurcusu - Avropanin elitar fermalarinda ineklerin dirnaqlarini pedikur eden bir qrup iwci kollektivi movcuddur.

Mebel sinayan- Bu iwe yalniz professional iwciler teleb olunur. Dunyanin en boyuk fabrik ve dizayner wirketleri stol ve kitab reflerini cixmaq wertile carpayi, stul, kreslo uzerinde atilib duwerek mebelin ne qeder keyfiyyetli ve davamli oldugunu mueyyen edir.

Pinqvinleri ayaga qaldiranlar- qutb stansiyalarının etrafinda yawayan pinqvinler sema uzerinde ucuw eden vertolyotlarin sesini ewider-ewitmez semaya baxirlar . Lakin bildiyimiz kimi pinqvinlerin boynu firlanmadigindan donmek gerekerken adeten arxasi uste yıxilirlar, yeniden ayaga qalxmaqlari ise mumkun olmur, netice telef olurlar. Bu uzden hemin eraziye xususi teyinatli iwciler gotururler ki, pinqvinler yixilan kimi onları ayaga qaldirsinlar. Eks halda onlar mehv olurlar.

Qariwqa seleksiyacisi- Qariwqa fermalarina devet alaraq yigilan qariwqalarin hansindan zeher ( tibbde istifade olunur) alinacagini mueyyen edir.

Qoltuq alti iyleyen- Antipersperant ve dezodorant istehsal eden wirketlere qoltuq alti iyleyen iwciler teleb olunur. Demek bu iwci hemin antipersperanti bir qrup insanlarin qoltuqlarinin altina cekir ve hemin gun erzinde mehsulun qoltuqda nece saat qaldigini ve nece tesir etdiyini iyleyerek mueyyen edir.

Beyin cixaran- Bu ekstravaqant pewe psixiatriya ile hec de elaqeli deyil. Sadece iwci restoranlara teklif olunan olmuw heyvan beyinlerini xesaretsiz wekilde catdirmalidir . Yeni heyvan olenden sonra çox seliqeli wekilde onun kelle qapagini acaraq beyini oradan seliqe ile cixarmalidir.

Yumurta ayiran- Wirniyyatlarin hazirlanmasi ucun xususi destin komeyi ile yumurtalarin sarisinin agindan ayiran .

Yastiq duzelden- Bahali yataq desti mebeli satilan magazalar ucun bu iwle mewgul olan xususi iwciler teleb olunur. Iwci sadece gun erzinde magazani gezerek

 

(səs: 1)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 15 326
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri