Ad günü təbrikləri

Müəllif: adsiz-a
Şərhlər: 13
Baxılıb: 95 324
Səs ver:
(səs: 10)
Bəzi şeyler sevilir çünki onlar deyerlidir, bezi şeyler deyerlidir çünki onlar sevilir. Sen her ikisine layiqsen, ad günün mübarek!

Deyirler ki, terifde, tebrikde, ümumiyyetle semimiyyetden doğan bütün xoş sözler müsbet enerjidir. Ele ise men de bu enerjini sidq ürekle sene yollayıram. Çünki buna layiqsen. Allah qelbini sıxıntıdan, bedbinlikden qorusun *XOŞBEXT OL*! Xoşbext ol ki, sene bağlı olanlar da xoşbext olsunlar.

Eşitmişem bu gün dünyaya bir gözel bala gelib. Ona gözel bir ad qoyublar. O gözel balaya xoşbextlik arzu edirem. Etrafında o qeder sevdiklerin olsun ki, göydeki ulduzlar yanında biqane qalsın. Ad günün mübarek.

Heyatım yeni yaşın, doğum günün mübarek! Heyat eşqin, yaşamaq eşqin sönmesin. Allah her arzunun qanadına bir ümid bağlayıb sene göndersin.

Ömründen bir yarpaq daha düşür ve yaxud da düşdü. 20-ci addımını atmağa hazırlaşırsan. Ne deyim sene uğurlar. Gelen her ilin öten her ilden qat-qat gözel, uğurlu olsun. Desem ki, çetinlik çekmeyesen ele bele menasız olacaq. Çünki çetinliyi olmayan insan yoxdu, ona göre de deyirem ki, her bir çetinlikden, her bir heyatın sınağından asanlıqla, sebrle, alnı açıq ve menevi cehetden çox güclü keçesen. 19 yaşın, yaşadığın bu 19 ilin mübarek.

Arzu edirem heyatın göy qurşağı kimi rengareng, bal kimi şirin, su kimi saf, nağıllar kimi maraqlı olsun! Ad günün mübarek!

Ad günün mübarek! Sen ilk önce rebbine, sonra da valideynlerine öz minnetdarlığını bildir. Çünki seni yaradan Allah, bu dünyaya getiren ise valideynlerindi. Allah onların canını sağ elesin. Sene geldikde ise yene de ad günün mübarek, neçe bele ad günleri keçiresen, keder hemişe senden uzaq olsun.

Ad gününü tebrik edirem! Yaşı demirem, çünki yaşı Allah verir. Bir dene deyirem ki, Allah veren yaşı deyerince yaşaya bilesen. Ad günün mübarek!

Neçe gündür ki, dünyanın en sade insanını nece tebrik edeceyimi fikirleşirdim. Sadelik baş ucalığıdır prinsipine sadiq qalaraq sadece ad günün mübarek.

Artıq nece ildir ki, senin ad gününü hamıdan evvel tebrik edirem. Bu il de ilk olaraq seni tebrik edirem. Bununla bir növ özümü sene oxşadıram, axı sen her zaman birincisen.

1 az şans, 1 az sevgi ve sebr, 1 parça zaman, müveffeqiyyet ve memnuniyyeti de elave etsek hamısını qarışdırıb, senin üçün böyük ve dileklerinin reallaşdığı bir HEYAT TORTU bişire bilerik.AD GÜNÜN MÜBAREK!
(səs: 10)
Şərhlər: 13
Baxılıb: 95 324
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri