Sən neçənci gün doğulmusan?

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 19 636
Səs ver:
(səs: 2)

1.Bazar ertesi dogulan
Qadin.Zerif,hessas,duyumlu,arzu-hevesi olan xanimlardandir.Uygunlasmagi,guzeste getmeyi bacarir.O,tek yasayanda eziyyet cekir.
Hisslerinin heraretini bolusmeye adam axtarir.Esl qadin heyati yasamaq,ana olmaq isteyir.Etrafina hessas munasibeti saxlamaqla,ahengdar heyat terzi,
ureyi isteyen kimi omur surmek hevesindedir.

Kisi.Hedden artiq hessas,cox boyuk fantaziya qabiliyyetine malik,unsiyyet axtaricisi,qadinlarla hemsohbet olmaqdan hedsiz zovq alan intimslerdir.
Onun sevgiye,basa dusulmeye,zerifliye boyuk ehtiyaci var.Teklik,tenhaliq ondan otru cehennem ezabidir.Zahiren sakit gorunsede,daxilen heyacanlidir.
Hemise nigaranliqla dusunur ki,goresen malik oldugu mehebbetini gostere bilecekmi?


2.Cersenbe axsami dogulan
Qadin.Sevgide ehtirasli ve intimavetlidir.Yumoru ve zekasinin itiliyi ile adamin aglini basdan alir.Serbestliye,musteqilliye bagli adamdir.
Azadligini itirmekden,hisslerindeki yekrenglikden cox qorxur.Bu vaxt o,tesebbusuz,sonuk gorunur.Sevgi onun ucun cazibeli maraqdir,basqa bir esq hec gereyi deyil.

Kisi.Isteklerini ozune lazim olan seviyyede ifade etmeyi bacarir,dedikleri her zaman diqqet cekir.Adamlari her zaman yoldan cixara bilir.Onun gozune gorunen bir usulu var-maraqlandiraraq adamlari ozunden asili edir
Ozunemexsus yumoru ile taninir.Gulusune gorede basqalrindan secilir.Uguruzlugu ozunden uzaqlasdirmaqda mahirdir.ele
eylenmek isteyirki,basqalarida meclisde istirak ede bilsin.Ilk baxisdansa daginiq fikirli gorunur.


Cersenbe axsami dogulan
Qadin.Sevmeyi bacaran hessas xanimdir,zerif hisslerini ciddilik ve dozumlulukle gizlemeyi bacarir.Sevgide umidli,semimi ve sedaqetlidir.ele ona gorede ilk basidan vurulmaga inanmir.
Onun ucun xarici gozellik onemli deyil,esas telebi kisin merdliyi.qeyreti ve hisslerindeki semimiliyidir.

Kisi.Namuslu,vicdanli mehebbetde edebli adamdir.Onun toxunulmazliq numunesi olan gorunusu icerisinde derin zeriflik gizlenir.Cox vaxt zerif hisslerini gostere bilmir.
Ona etibar etmek olar,eger sevir ve bunu etiraf edirse... Eger vurulubsa,butun ruhu ile sevir.Diqqetli ve sadiqdir.Hisslerin partlayisli olduguna inanmir.Ehtirasda sakit ve inamli olmagi ustun tutur.


Cume axsami dogulan
Qadin.Sevgide narahat,dozumsuz\ xanimdir.demek olmazki,hedden artiq sentimental olub aldanislar icerisinde eriyib itib.Azadligi ve maceraciligi sevir.
Tecrubesini coxalda-coxalda yasamagi xoslayir.Anadangelme melaheti ile kisileri deli divane edir.Mutleqliyi ile adamlari ozune cekir.
kimse,kimese mecburiyyet ederse,onun basinin dasidir.Dusunurki,her sey konul xoslugu ile olmalidir.

Kisi.Anadangelme arvadbazdir.intimsi musahideleri ve yasantilari ile heyati butun inceliklerine gore oyrenmek isteyir.Bununla bele
azadligini ve serbestliyini qorumaq isteyir.Heyatin cetinliyinden qorxursada,tek yasamagi bacarmir.Aktyor hereketleri ile hedsiz hessligini,saysiz inceliyinigizleyir.
Derin ehtirasli olan bu adam tezadlidir.Usayaci ve ya muti olmagi ovqatindan asilidir.


Cume gunu dogulan
Qadin.Tebieten romantik ve arzu hevesli xanimdir.Gozellik,ahengdarliq birbasa ve ya dolayisi ile onu basdan cixarir.
Oz zeriflyi ile kisileri deli divane edir.Hessasligi ve insani duymagi ile ona valeh olursan.Bunun evezine isteyirki,
onun qaygisina qalsinlar,urek direk versinler qorusunlar.Tenhaliq duygulari onu qorxudur,ancaq ailesinin etrafinda,yada usaqlari ile tmamen urek rahatligi tapir.

Kisi.Aktyordur.Onun melaheti qarsisinda tab getirmek mumken deyil.Eger deyirseki,sizi sevir demeli bu dogrudanda beledir.Zeriflik,yumsaqliq onun xarakteriskasinin esasini teskil edir.Arxayinliq,rahatliq vacib lazimdir.
Hiss etmelidirki,onu sevirler,teqdir edirler,qaygisina qalirlar.aile,nigah ev esik tez-tez isletdiyi sozler,dusunduyu mehfumlardir.
eger qoynunuza duse bilibse,cetin ki,bir de oradan cixsin.


Senbe gunu dogulan
Qadin.Qapali,sirli oldugu ucun hisslerini cetinlikle aciqliya bilir.Azadliqsever ve orijinal xanimdir.Adamlari valeh ederken,basqa qadilarin usullarindan demek olarki hec istifade etmir.Onu celb etmek ucun zekali adam lazimdir."Seni sevirem" sozleri
onun dilinden demek olarki,cixmir.Uzden bigane gorunsede,ici qaynayir,hedsiz hissi guclu qadindir.

Kisi.Her seyden qacaq musteqil adamdir.O tek yasamagi bacaran ferdiyyecidir.Sirli ve teyinolunmazdir.O), hisslerini soyleyib sicaq etiraflar etmeyi beyanmir.Qadinlara etibar etmir.Hedsiz gucu ola-ola onlari gizleyir.


Bazar gunu dogulan
Qadin.Iradeli ve qerarsiz qadindir.Onu ehtiras herekete getirir.O ya sevir,ya nifret edir,ucuncu hali esla yoxdur.Meqamina uygun hereket edir.
Secdiyi adamla fexr etmelidir,ele-bele aami sevmir.O guzeste getmir,azadligini azaltmir.Teslim olan kisini usutun tutur.
Ailede islek muherrik mehz odur.

Kisi.Ozune inamli ve ozunden mustebehdir.Qadina munasibetde ozunu ounun qoruyucusu kimi aparir.Taninmagi sevilmeyinden
onun ucun daha ustundur.Oz tesebbuskarligi ve hokmu ile teessurat yaradir.O danismagi,ozunu dinlemeyi xoslayir.
Teriflenmek ucun ureyi gedir.

 

Qadin bazar gunu dogulub,kisi ise....

a)bazar gunu-Unsiyyetler guc uzerinde qurulur.eger musterek is uzerinde,meselen,usaq terbiyesinde de el-ele vere bilmirlerse,onda nufuz ustunde dava dalas gedir.
b)bazar ertesi-Qadin rehber olacaq.eger oz hokmranligi ile kisini ezmese,onlar umumi ahengdarliga duse biler,cunki biri digerini tamamlayir.kisi bundan bezer,eger xanim diqqetlidirse bunun qarsisini teriflerle alar.
c)Cersenbe axsami-Qadin qetiyyetlidir ve eri ucun yol acir.Kisi de zekasi,dunya gorusu ile munasibetleri zenginlesdiri.Bunlarin dunya gorusu eynidir,her seyle maraqlanir,tekce aile dairesinde sixilib qalmirlar.
d)Cersenbe gunu-Zireklile qadin muxtelif layiheler istirak edir,kisi ise sakitliyi sabitliyi sevir.Bu munasibetler daha cox hemkarina hesablanir,vezife borclarini odemekcun yaxsidir,neinki esq sevgi sahesinde.
e)-Cume axsami-Onlarin umumi cehetleri coxdur:simic deyiller,ozlerini ifade etmeyi bacarirlar,unsiyyete can atirlar.Eger qdin bir qeder agillisa,dili itise,diplamatiyadan basi cixirsa,onda unsiyyeter ahengdar olacaq.
f)cume gunu-Qadin erinin zerifliyinden,soz anlama qabiliyyetinden vecde gelecek,sevinecek ki,bele bir kisi ile aile heyati qurub.Kiside xanimini duzgun qerar qebul etdiyine gore beyenecek.Munaibsetler cox arzuolunandir.
g)senbe gunu-Xanim evde ourub qalmaq istemir,kisi ise aile ocagi yandirmaq ucun xelq olunub.Onlar bir-birini tamamlayir.Bu ailede mehebbetden cox dostluq munasibetleri teskil edir.Aile uzunomurludur.


Kisi bazar gunu dogulub,qadin ise...
a)bazar ertesi-Kisi qadinin himayeci rolunda cixis edir.Qisqanc oldugu ucun xanimin azadligini mehdudlasdiracaq.Hissetme qabiliyyeti iti oldugu ucun onu yaxsi basa dusur,analiq qabiliyyetlerini gosterir.Her kes oz isini gorse
hec bir problem olmaz.
b)cersenbe axsami-bele azadliqsever xanimla esl kisin problemleri mumkundur.eger xususiyyetlerini qiymetlendirmeyi bacarsa,kisii qadin boyuk hormetle qiymatlendircek.Eger arada anlasilmazliq olarsa,her kes oz yoluyla cixi gedecek.
c)cersenbe gunu-Qerar qebul ederken qadin ustunluyu kisiye verir.Kiside ailedaxili problemleri hell ederken xanimin reyini ustun tutur.Bu munasibetler axiradek davam ede biler eger arada "menemlik" .
d)cume axsami-Xanim erine boyuk ferh hissi ile baxir.Onu hemise ucaldir.buda ksiye boyuk zovq verir.aile uzunmuddetli xobext yasaya bier.eger usaqlarda varsa,bu arzusu qorunan ailedir.
e)-cume gunu-Bu cox celb edici gozel rabitedir.Her cur hissi ahengdarliq var.Er arvad munasiberlerde bir-birini gozel tamamlayir.
f)-senbe gunu-Qadinin narahatligini aradan qaldirmagi bacaran,rahatliq seraiti yaratmaga qadir kisiye qarsi munasibetde o da ozunu yaxsi aparir,inkisaf etmesi ucun serait yaradir.


Qadin bazar ertesi gunu dunyaya gelibse kisi ise....
a)-cersenbe axsami-Ele bir munasibetlerdir kiqadin oz zerifliyi ve mehebbeti,kisi ise gucu,ruhlandirma nailiyyeti ile unsiyyeti zenginlesdirir.Onlar intimsi munasibetlerinde cox xosbextdirler,dunya ile ise six elaqededirler.
b)cersenbe gunu-Qadin kisinin sedaqetine ve namuslu olduguna inanir.Onlar bir-birini basa dusur ve qiymetlendirir.Kisi isteyirki onu usaq kimi ezizlesinler,qadin ise bunu menniniyyetle edecek.
c)cume axsami- Bir-birini sevirler.Maliyye ve is yoldaslasligi sahesinde evezedilmez rabitedir.Menzil rahatligi,maliyye imkanlarinin genisliyi,cemiyyetde normal movqe bu aile ucun boyuk ehemiyyete malikdir.
d)-cume gunu-Kisi gozelliyi hiss eden,delicesine,tez-tez vurulandir.Bu munasibetlerde o vaxt xosbextlik ola bilerki,qadin agilli terpensin.oz cilve,melahet ve zekasi ile kisini ozune bend elesin.
e)-senbe gunu-Kisi esl mehebbetle sevmeyi bacarsada onun mehebbet etiraflarindan yapisib qalmaq olmaz.Qadina sevgini subut etmek vacibdir.Eger kisi aile rabitesini her seyden ustun tutarsa,aile uzunomurludur.


Kisi bazar ertesi gunu dunyaya gelib,qadin ise .....
a)-bazar ertesi-Onlar birge heyat ucun dunyaya gelibler.bir-birinden yorulmurlar,qosa olanda darixmirlar.Amma bir cetinlik uz veren zaman bir-birlerine qahmar cixib dayaq ola bilmirler.
b)cersenbe axsami-Kisi sabitqedem deyil,ola bilsin ki,omrunu duzgun yasamir,ozunu bos yere xercleyir.Ozuneqapilandir,cetinlikle xanimi tutub yaninda saxlaya biler.bir-birine xeyanet edendirler,aile qisamuddetlidir.
c)cersenbe-Bir-birini cetin basa dusurler.Kenardan baxanda bas cixarnaz ki hansi haqlidir.Kisi qapalidir sirrini vermir,qadin ise tam ekidir.Sevgiye o qeder isti olmasalarda aile ugurlu ola biler.
d)cume axsami-Kisi delicesine vurulub,ancaq dalgalarin onu basqa sahillere atmayacagindanda emin deyil.Bele aile seraitinde qadinda ozune basqa mesqele tapmaq fikrine duse biler.
e)cume-Onlar incesenetin muxtelif saheleri barede teatr,kino,musiqi haqqinda sohbet ve fikir mubadilesini cox sevirler.Dusunurlerki,istekli adamla qazmada da xosbext olmaq mumkundur.
Bu cox mohkem aile sevgi elaqeleridir.
f)senbe-qadin aile muherrikidir,onu herekete ve ilhama getirir.Qadinin arxasinca qadembeqedem dusur.Sevgi ve is sahesinde bu rabite arzuolunandir.


Qadin cersenbe axsami gunu dunyaya gelib,kisi ise....
a)cersenbe axsami-Onlar her sahede sevgi dostluq yaxud is olsun,dexli yoxdur,bir yerde olacaqlar,onlardan biri menemlik edib "azadliq"axtardiqda ise here bir yere sovrulacaq.
b)cersenbe-Eger kisi qadinin yolu ustunde cetinlikleri aradan qaldirmazsa,ona hokm etmeye icaze vermezse qadinin sedaeti ile uzlesecek.Bu qadin rehberlik edende edebli vefali olur.
c)cume axsami-Sevgide artan maraqlari var,onlara tekmillesme vacibdir.Qadin oz ohdesine zeka ile bagli saheni,kisi ise maddi teminati goturecek.
d)cume-Bu rabitede kisi zerif ve tenbeldir.Qadin rehberliyi ele alacaq,belkede kisi ele bunun arzusundadir,ne bilmek olar?
e)senbe-Qadin ozunu gostermek isteyir,kisi ise daxiline qapanib,dunyani gormur fikirli gezir.Eger xanim kisini oz torbasi icinden cixara bilse uzunmuddet bir yerde qlacaqlar,yoxsa here oz yoluna gedecek.

 

Kisi cersenbe axsami gunu dunyaya gelib,qadin ise.....
a)cersenbe-O planlar qurmaqda mahirdir,dusunuleni heyata kecirmek arzusundadir.O duzgun yoldadir,munasibetler arzuolunandir.
b)cume axsami-Dost-tanislarin bu rabitede xidmeti boyukdur.aileye basqalri da lazimdir ki,uzun muddet bir yerde qala bilsinler.
c)cume-Kisinin sayesinde aile her gun oz munasibetlerini tekmillesdirir.Qadin tek basina is gormek istemediyi ucun onun problemi yungullesir.Bir-birini gozel sekilde tamamlayirlar.
d)senbe-Her ikisinin zekasi itidir.Sevgi munasibetlerinde durub gozlemelidirlerki, qadin oz hissini numayis etdirecek.Eger qadi sevirse bunu demesede olar.


Kisi cersenbe gunu dunyaya gelib qadin ise....
a)cersenbe-Onlarin sevgi munasibetleri sade ve uzunmuddetlidir.Gerek arda menemlik sohbeti olmasin.Sevgini qorumaq ucun guzeste getmek vacib sertdir.
b)cume axsami-Kisi ruhi rahatliq axtarir.Qadin dehset telebkardir,burda guzeste yer yoxdur.Eger mehebbet boyukdurse guzeste varsa aile uzunmuddetli olar.
c)cume-Menzil aile usaq onlarin aile munasibetlerinin esasini teskil edir.Esasen uzunmuddetli aile olur.
d)senbe-onalri sevgi unsiyyetleri bir birine baglayir.Qadin mesuliyyet hisslerini onunla bolusecek,kisi ise boyuk mehebbetini xanimina bagislayacaq.

 

Kisi cume axsami gunu dunyaya gelib,qadin ise....
a)cersenbe-Qadin sade ve semimi hisslerle yasayir.Kiside ise bir basa boyuk hissler lazimdir,onlarin heyat prinsipleri cox vaxt yni olmur.
b)cume axsami-Onlar bir-birini uzaqdan taniyirlar.Tekce madiyyat yonumunden yanasilsa aile uzunmuddetli olmaz.
c)cume-qadininin hamisi ve qoruyucusudur.Onun cilvesi qarsisinda acizidr.Eger qadin ozunu atlimis,kisi ise elli ayaqli heab etmeseler aile cox xosbextdir.
d)senbe-eger ailede qarsiliqli etibar varsa kamillesiblerse biri digerinin musbet tereflerini teyin ede biler.eger bir-birilerini qiymetlendirmeseler cetinlik cekecekler.


Qadin cume axsami dogulub kisi ise....
a)cume-Kisi oz hormetini artirmaq ucun qadininin azadligini yigsa,her sey yaxsi olacaq.Yoxsa here ozune basqasini tapacaq.
b)senbe-her sey mumkundur,onlar bir birini yaxsi basa dusecek,guzeste gedecek.Darixacaqlar gormeyende heyat onlar ucun bir yerde daha gozeldir.


Qadin cume gunu dogulub kisi ise...
a)cume-Onlari bedii texeyyul birlesdirir.Her ikisi yaradici adamdir istedadlidir.Her biri ozunu sevgisiz tesevvur etmir.Qarsiya cixan problemlerinin hellini ise,arzu edirlerrki,basqa kimse ohdesine gotursun.
b)senbe-Bu ailenin xosbext olmasi ucun qadin hec dusuncelerinde de xeyanet barede fikirlememlidir.kisi bunu qebul ede bilmez.


Kisi cume gunu dogulub qadin ise....
a)senbe-Kisi bilir ki,sevgi munasibetlerinde qadina arxayin olmaq olar.Butun hakimiyyeti xanima telim eir,eslinde hec ozunun hokmu de yoxdur.Bele rabitede her ikisi xosbextdir.


Kisi ve qadin senbe gunu dunyaya gelibler.
Ruhi ve birge is yonumunden bir-birini qiymetlenirirler,sevgi sahesinde ise onlarin herareti azdir.

(səs: 2)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 19 636
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri