Xəyanət - Bölüm 1 ( Roman ) YENİ

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 9 772
Səs ver:
(səs: 4)

Tanitim: Onunla evlenende 25 yashim var idi. Onunsa 49. Onun pulu var idi. Çox pul. Evleri, bağlari, maqazinleri, mashinlari. Çox varli idi. Her shey dünen kimi yadimdadi.


Bölüm 1:
Ushaqliğim yaxshi kecmishdi. Ehtiyac içinde böyümemisem düzü. Veziyyetimiz normal olub. Ailenin tek ushaği- qizi idim. Mektebde yaxshi oxuyurdum. Çox gözel idim. Hetta 8ci sinifde olanda sevgililik teklifleri gelirdi. Qe

bul elemirdim. Bir gün qizlarla kitabxanaya gedende dehlizde bir oğlan gördüm. Kitab oxuyurdu. Çox yarashiqli idi. Deyesen mektebe teze gelmishdi. Göresen neçenci sinifde oxuyurdu?. Yaxinlashsam 2 deqiqe danishmaqla çox shey öyrene bilerdim. Amma cüret etmirdim. Zeng vuruldu. Qizlar sinife getdi, kitabxanaçi meni kömeye çagirdi. Kitablari shkaflara yiğirdim. Birden.. Birden o girdi içeri. Kitabxanaçiya yaxinlashib:
- Menim dersliklerimi vere bilersiz? -dedi.
Kitabxanaçi ona 10cu sinif her derslikden 1 dene verdi. Demeli 10da oxuyurdu. Mene fikir vermedi,heç baxmadi bele. Men gözel qiz idim. Mektebde meni seven çox oğlan var idi. Nece ola bilerdi onun diqqetini çekmeyim? Men ki, her oğlanin arzuladiği kimi qizam. Bir neçe ay sadece baxishlarla keçdi. Yeni menim baxishlarim. O ise hec mene diqqet yetirmirdi. Mene yad olan, ömrümde yashamadiğim hisler idi ona qarshi hiss etdiklerim. Qelbim her an onu görmek eshqi ile atirdi. Onu görende özümü itirirdim. Üreyimin atma ritmi deyishirdi. Döyüntülerini bütün bedenimde hiss edirdim. Sonunda onun haqda öyrenmek fikrine geldim. Bir neçe ay evvel sevgilisinin öldüyünü öyrendim. Bir gün kitabxanaya getdim. O da orada idi. Nese axtarirdi.yaxinlashmağa cesaret tapdim.
- Ne axtarirsan? Burani yaxshi bilirem, de kömek eliyim.
Mene baxdi. Gözlerini bereltdi. Shokdaymish kimi. Ne olduğunu anlamadim. Süretli addimlarla çixdi oradan. Pis olmushdum. Eve geldim. Bütün yashadiqlarimi bilen refiqem idi. Ona zeng edib bize gelmesini istedim. Ushaqliqdan bir böyümüshdük Cahan ile. Üstümü deyishib çarpayima uzandim. Olanlara beynimde analiz etmeye bashladim. Qapinin sesini eshitdikde Cahanin geldiyini anladim. Anam qapini açib Cahani içeri devet etmishdi. Otağimin qapisini açdim:
- Salam, Cahaniiim.
- Salam, canim.
- Gel keç otağima.
Cahan otağimin qapisina çatanda balaca ushaqlar kimi qolundan tutub dartishdirmağa bashladim:
- Gel ee, gel Cahan. Danishacaqlarim var.
- Yaxshi daa, geldim- deyib gülümsündü.
Cahana her sheyi danishdim ve birlikde niye bele etdiyini aydinlashdirmağa çalishdiq, lakin ağlimiza mentiqli heç ne gelmedi. Tetil oldu. 9cu sinife keçmishdim. O da 11de oxuyurdu. Bütün cesaretimi toplayib yeniden ona yaxinlashdim:
- Seninle dost olmaq isteyirem.
- Niye?
- Nece yeni niye?-titrek sesle sorushdum.
- Menimle niye dost olmaq isteyirsen?
- Sebebi yoxdur.
- Yaxshi. Sağol.
- Bes..
- Ne??-ses tonunu qaldirdi.
- Dost?- deyerek mesum ifadeyle ona baxdim.
- Istemirem. Saxla dostluğunu özüne!
Ele ordaca gözlerim doldu. Pencereye teref gedib ağlamağa bashladim. Heç kim niye ağladiğimi anlamirdi. O da arxasina baxmadan getdi. Günler keçdikce onu daha çox sevirdim. Belece 5-6 ay keçdi. Bir gün ders qutaranda sinifde çantami toplayirdim, içeri girdi:
- Menimle gel?
- Men? Hara? -teeccüb ve sual dolu baxishlarla ona baxdim.

ARDI VAR...

 

(səs: 4)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 9 772
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri