Xəyanət - Bölüm 2 (Roman) YENİ

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 672
Səs ver:
(səs: 0)
BÖLÜM 2...
- Çox sual verirsen.-gülümsedi. Onu ilk defe idi gülümseyen görürdüm.Yol boyu susduq. Sanki heç birimizin bu sessizliyi pozmağa cesareti çatmirmish kimi. Bir qebirstanliğa geldik. Dar ciğirla onun arxasiyca gedirdim. 3 mezar var idi. Ona baxdim.
- Suss- ellerini dodaglarima toxundurdu ve sözüne davam etdi:
- Danishma. Bilirem indi maraqlidi seni niye bura getirmishem. O mezarlar kimindi?
Men kimem? Niye bir neçe ay evvel o hereketi etdim?
Içimde "He! He! Bunlarin cavabini isteyirem" deyirdim. Amma qorxudan dilime getirmirdim.
- Bu 3 mezari görürsen?- eli ile ishare etdi.
Elimden tutdu. Üreyim sinemi deshib çixacaqmish kimi döyünürdü.
- Menim anamla bacim bir yol qezasinda ölüb. Soldaki iki mezar yan yana. Bacimin ve anamindi.
Ona diqqetle qulaq asirdim. Onun qeder olmasada itkisini, acisini basha düshürdüm. Sağ terefdeki mezar. Maraqli idi. Bes o kimindi? Içim içimi yeyir. Amma danishsam. O çox esebidi. Hem de yorğun. Illerin yorğunu. Onu daha da yormayim deye susdum.
- Sağdaki dash.
Köks ötürdü. Ve dayandi. Onu bu qeder zeif görmemishdim. Gözleri doldu. Üzünü çevirdi. Menden bir az uzağa getdi. Qayidanda üzünde keder, zeiflik yox idi. O illerin sertleshdirdiyi ushaq idi. Ushaqliği xoshbext keçmeyen ushaq.
- Sağdaki mezar sevgilimindi. Bilirem sevgi üçün ushağam deyeceksen. Hami bele deyir. Ne basha düshürler?! Ushaq vaxti sevgi yashamayiblar, ürekleri dash olub deye ele bilirler bu yashda sevmek olmur.
Sesim çixmirdi. Danisha bilmirdim. Boğulurdum sanki. Gücle de olsa cesaretimi toplayib, zeif sesle:
- Sevgilin.. Niye öldü?-dedim.Saatlardir danishmirdim. Sesimi eshidib, danishdiğimi eshidib teeccüblendi. Teeccübünü gizlederek ciddi shekil aldi:
-1 il olardi ki sevgiliydik. Heftede 1-2 defe görüsherdik. Çoooox sevirdim onu. Bir ushağin üreyine siğan sevgiden çoxx. Sevgisi bütün bedenime yayilmishdi. Xoshbext idim. Arada kiçik inciklikler olurdu amma küsülü qala bilmirdik. Anamin, bacimin acisini onun yaninda unudurdum. Damarlarima, qanima ishleyirdi. Meni menden alirdi. El-ele gezdiyimiz küçeler. Hele de oralarda gezirem. Amma onsuz.- yene de gözleri doldu amma bu defe kederini gizletmedi. Sözüne davam etdi:
- Ailelerinde problem olmushdu. Anasi ile atasi ayrilmaq isteyirdi. Ağlaya-aglaya gelmishdi. Göz yashlari axdigca sanki damarlarimdan qanim axirdi. Sakitleshdirdim. Onu qucaqlayib, saçlarini siğalladim. Qara uzun saçlari var idi. Ipek kimi. Meleyim idi menim. O görüshden bir neçe gün sonra zeng eledim görüshmek istediyimi dedim. Gelmek istemedi, derslerim var dedi. Israr etdim. Razi olmadi. Telefonu üzüne bağladim. Meleyim meni üzmeye dayana bilmezdi. Neçe defe zeng eledi acmadim. Ekran. 15:40. 1 new message. Açdim. "hemishe görüshdüyümüz yerde gözle gelirem". 'seni gormek istemirem!'. Message send. Delivered. 15:42. Yene de içimdeki bir hiss meni apardi hemishe görüsdüyümüz yere. Yarim saat keçmishdi.
- Sevgilliiiiimm, Samiiiirr..Arxaya çöndüm. Gelirdi. Yolu keçerken süretle gelen Nissan Altima.. Gözümün önünde.. Bir neçe saniyede.. Yerde idi. Qanlar içinde. Meleyim al qana bürünmüshdü. Ayaqlarim olduğum yere yapishmishdi. Donmushdum. Terpene bilmirdim. Bu dünyada deyildim kimi. Bir neçe deqiqe sonra sesleri eshide bildim. Xaos.. Insanlarin danishigi. Özüme geldim. Yavash- yavash yola teref gedirdim. Adamlar ehatesinde idi. Onu göre bilmirdim. Tecili yardim mashini geldi. Onu apardilar.-kishiler ağlamaz, amma onun yanaqlarindan yashlar süzülürdü.
Eshitdiklerime inana bilmirdim. Susmağindan saniyeler keçmedi.
- Anamla bacimin itkisinden sonra atam meni erköyün böyüdüb. Atama qizin mezarini anamgilin mezarinin yaninda istediyimi dedim. Qizin ailesigilnen danishib bunu eledi. Indi gördüyün yanbayan 3 yerde menim en sevdiyim qadinlar yatir. Biri meni dünyaya getiren, biri menimle dünyaya gelen, digeri ise menim üçün dünyaya gelen. Mene eks cinsi sevmek, çox istemek haramdi. Sen. Seni görende niye shoka düshdüm bilirsen?
Gözlerimi ona zilledim, sanki niye?deyirmishem kimi.
ARDI VAR...
(səs: 0)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 672
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri