Xəyanət - Bölüm 4 (Roman) YENİ

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 850
Səs ver:
(səs: 1)

Bölüm 4:
Bu fikirle ishime davam etdim. Karti stolumun üstüne qoymushdum, elimi terpedende yüngül meh onu yere saldi. Götürmek üçün eyilende üstünde Hüseyn bey yazisini görüb anladim. Çiçekleri o göndermishdi.
'Ah sefeh, Güler, adam kartin arxasina baxmaz? Bu qeder heyecanlanirsan.' Telefonuma gelen zengle fikirlerim dağildi. Anam idi.
- Buyur, anacan!
- Qizim, bu axsham Hüseyn bey yemeye h

em de seninle tanish olmağa gelir. Ishden icaze al, çix alish verish et, axshama gözel paltar al.
- Yaxshi. -deyib zengi sonlandirdim.
'Alish- verishe ne gerek var? Shkaf doludur paltarla.' Gülümseyib 'deyesen deli oluram ilk defedi ki, bu sözü ishledirem. Of, neyse.' Ishden icaze almadim. Eve çatanda, anam:
- Baxim paltarina, qizim.
- Off, ana, bir sürü paltarim var, heç ne almadim. Geyerem birini. Ele bil çox önemli shexs gelir-deye dodağimin altinda mizildadim. Dusha girdim. Otağima keçib saçimi açdim. Shkafdan tünd çehrayi, ağ qaroshkali dizden bir qarish yuxari bir paltar seçib hevessizce geyindim. Sade makiyaj edib çixdim. Anam çox gözel süfre qurmushdu. Qapi döyüldü, anam celd qapini açdi. Atam Hüseyn bey ile içeri girdi. Her ikise ile salamlashdim. Süfreye keçdik. Yemek bitdikden sonra söhbet elediler. Men ise onlari dinleyirdim. Bezen anam menimde bir shey demem üçün qash- göz edirdi. Amma men susmağa üstünlük verirdim. Sixici 'tanishma' bitdikden sonra otağima gedib olanlari beynimde götür- qoy edirdim. Sonra Cahana zeng eledim.
-Canim? Narahat elemedim?
- Yox, gözelim. Ee? Nece keçdi tanishliq?
- Canim, eslinde çox zerif, centlmen biridir. Amma bilirsen dee..
- Yashi çoxdur ve senin üreyin Samiiiirr Samiiir deyir.-gülmeye bashladi.
- Ee Cahan çox pissen. Belece biz gülüb- danisharaq sağollashdiq.
Heyat öz axarinda davam edirdi. Her gün ish yerime Hüseyn beyden çiçekler ve sevgi cümleleri ile bezedilmish kartlar gelirdi. Ish yerindeki qizlar meni qisqanirdi bele romantik sevgilim olduğuna göre. Ahh bu heç neden xebersiz insanlar. Ne bilerdiler ki, men özümden 24 yash böyük, hem de sevmediyim biri ile bir neçe gün sonra evlenecem. Artiq toyuma bir neçe gün qalmishdi. Hüseyn bey menimle çox yaxindan maraqlanirdi. Görünüshce yashli olsada, ümumiyyetle yashi çox olsada, daxilen çox cavan idi. Ushaği iletanish olmushdum. Meni çox sevmishdi. Atamin borclarini ödemishdi. Yashayacağimiz ev çox böyük, üçmertebeli idi. Ev çox gözel idi. Meni evle tanish etmish, evi deyishdirmek isteyib-istemediyimi sorushmushdu. Men ise bu ishlerden çox sixilmishdim ve her sheyin bir an önce olub bitmesini isteyirdim. Buna göre evde heç bir deyishiklik etmek istemedim. Evi gezdikden sonra mene birlikde gelinlik seçmeyi teklif etdi. Mashina oturduq ve sheherin en bahali gelinlik magazasanin önünde idik. Zövqlu biri idi. Bunu gösterdiyi gelinliklerden hiss etmek olurdu. Adeten cavan qizlar evlenerken,gelinlik seçerken çox heyecanli olurlar. Men ise heç bir heyecan keçirmirdim. Üreyimde Samir varken, o üreye bashqasi ile olan evliliyin heyecanini yerleshdire bilmezdim. Sonunda onun en çox beyendiyi sade bir o qederde iddiali bir gelinliyi alib çixdiq.
-Hüseyn bey, men eve getmek isteyirem.
- Sadece Hüseyn deye xitab edersen daha xosh ve semimi olar, men bu yorucu alish verishden sonra bir sham yemeyi yeyeceyimizi düshünürdüm.
- Sheeey. Men çox yorğunam, onsuzda qarshida birlikde sham etmek üçün günler boldu.-zorla da olsa üzüme bir tebessüm qondurdum.
- Yaxshi, gözelim. Sen nece isteyirsen ele olsun.
Sürücüye gözü ile isharet etdi ve meni eve ötürdü. Anam qapida heyecanla meni gözleyirdi. Aldiğim paltara baxmaq üçün. Men elimdeki gelinlik olan salafani anama verib, otağima keçdim. 2 gün sonra toyum idi. Sheherin en yaxshi saç ustasi saçimi bezeyecekdi, en bahali gelinlik salonundan alinmish bahali bir gelinlik geyinecekdim. Sheherin yüksek tebeqeli insanlari toyuma gelecekdi. Meger bunu hansi qiz istemezdi? Hansi qiz buna xoshbext olmazdi? Bes men? Men niye xoshbext ola bilmirdim? Samir.. Sevgimi, xoshbextliyimi özünle apardin.. Ah Samir, Samir.. Bu fikirlerle yuxuya getdim. Seher oyanib, hazirlashib, ishe getdim. Istefami verdim. Hüseyn bey, arzularimi çin edecekdi. Tarixçi olacaqdim. Ele buna göre de ishimden istefa etdim. Artiq sabah toyum idi. Sürücü gelmishdi. Hüseyn beyin telimati ile meni salona aparacaqdi. Salona çatdim ve ustanin verdiyi kataloqu vereqlemeye bashladim. Ağlim, üreyim Samirde idi. Baxdiqlarimdan heç biri yadimda qalmamishdi.
- Bağishlayin, xanim, artiq üçüncü defedir ki, bashdan vereqleyirsiniz. Icaze verseniz kömek ede bilerem.
- Aha, çox yaxshi olar.
- Gelinliyiniz shekli var mi?
- Men de yox, amma internetden göstere bilerem.
- Buyurun.
Gelinliyin sheklini maille Cahana yollamishdim. Gönderilenler qutusunda qalmishdi. Shekli gösterdim.
- Vauuu.. Xanim, çox gözel seçimdir. Indi men bu gelinliye ve sizin üzünüze uyğun bir saç düzümü göstererem.
(səs: 1)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 850
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri