Xəyanət - Bölüm 5 (Roman) YENİ

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 057
Səs ver:
(səs: 0)

Bölüm 5:
Saç düzümünü seçdikden sonra eve geldim. Çox yorğun idim. Evde toy heyecani var idi. Ve bu meni daha da yorurdu. Seher anamin sesine oyandim. Göz qapaqlarimi yavash- yavash qaldirib etrafa baxdim.
- Qizim, dur hazirlan.

- Saat neçedir, ana?
- 12 dur! Dur!
Telefonumu götürüb saata baxdim. Ah ana, hemishe ki, kimi. Saat 10da 12 deyir. Qalxib dush aldim, yemek yedim. Hazirlanib salona getmeli idim. Gözlediyim kimi. Sürücü qapinin ağzinda idi. Meni salona apardi. Saç düzümünden sonra üzüme yarashan sade bir o qederde asil bir makiyaj elediler. Sürücü meni eve getirdi. Cahan bizde idi. Gelinliyi geyindim ve otağimda beyi gözleyirdim. Bu arada Cahanla bir az söhbet etdik. Qapi döyüldü ve Hüseyn bey içeri girdi.
- Çox gözelsen, ezizim!
- Çox sağ ol.
Ağ Bentley'e oturduq ve toy zalina çatdiq. Zövqle bezedilmish gözel bir zal idi. Adeti olduğumuz gelinle beyin oturduğu, camaatin yemek yeyib sonra oynadiği bir toy olmadi. Biz bir- bir masalarla yaxinlashir insanlarla görüshürdük. Canli, hezin musiqi sesi insani sakitleshdirirdi. Nikah qiyilmishdi. Her shey qaydasinda gedirdi. Yüksek vezifeli ish adamlari, taninmish shexsiyyetler orada idi. Toy bitdi. Hüseyn beyin mashinina minerek orani terk eledik. Eve gedeceyimizi düshünürdüm. Lakin Bakidan cixdiğimizi görende:
- Hüseyn bey, hara gedirik?
- Sene demishdim axi, mene Hüseyn desen daha semimi olar.
- Yaxshi, Hüseyn. Hara gedirik?
- Bir azdan görersen, ezizim.
Men hara gedeceyimizi düshündükce o, menim bu halima gülürdü. Nehayet o, mashini deniz kenarinda bir evin qarshisinda saxladi. Düshdü. Men diqqetle onu izleyirdim. Mashina yeniden yaxinlashib menim terefdeki qapini açaraq:
- Düsh, gözelim!
Mashindan düsherek etrafi seyr edirdim. Çox gözel dash ev idi. Ev çay dashlarindan hörülmüshdü. Qapi, pencereleri taxta idi. Denize 20-30 metr olardi. Gece vaxti denize heyran olmamaq olmazdi. Müthish menzere idi.
- Gözelim?
Gözlerimi denizden ayirmayaraq.
- Beli, Hüseyn bey. Sheeyy.. Hüseyn.
- Evimize keçmeyek?
- Evimiz?-teecüblenerek.
- Beli, ezizim. Burani arada o evin ses- küyünden qaçib istirahet etmek üçün ikimize almisham.
- Menzere çox gözeldir.-sözlerimi bitirer- bitirmez denize doğru irelilemeye bashladim.
- Gözelim, hava soyuqdu. Gel, eve.
Men onun dediklerini eshitmirdim sanki. Denize doğru irelileyirdim. Dayanib ayaqqabilarimi çixartdim, elime alib, denize doğru getmeye davam etdim. Ayaqlarimi suda hiss edende içime basha sala bilmeyeceyim hisler dolurdu. Bedenime yayilan bu hisler meni bashqa dünyalara aparirdi. Qollarimi bacardiğim qeder açib Samiri tesevvür etmeye çalishdim. Arxadan mene teref gelirmish kimi. Ve birden arxadan meni qucaqladi. Gözlerimi qapayib, ona teref döndüm ve dodaqlarina yapishdim. Saniyeler süren bu öpüshden sonra, sevdiyim bu üze baxmaq üçün gözlerimi açdim. Diksinerek geri çekildim. Bu.. Bu Hüseyn bey idi. O, menim bu hereketime teeccüblenerek:
- Ne oldu, gözelim?
- Heeeç.. Heç bir shey. Menim.. Menim ayağima ele bil nese batdi.
Heç ne demeden meni qucağina alib, eve teref addimladi. Bu yashli kishinin bu qeder diqqetcil ve zerif olmasindan xoshum gelmishdi. Eve çatanda:
- Belke meni ashaği qoyasiniz?
Ciddi bir ifade alaraq:
- Artiq xoshum gelmir bu sizli bizli danishmalardan! Sen menim heyat yoldashimsan.
Susdum. Meni yere qoyacağini gözleyirdim, lakin bele olmadi. O, qapini ayaği ile açaraq, yataq otağina teref getdi. Meni yatağa atib otaqdan çixdi. Hara getdiyini bilmek üçün bir az boylandim. Evin qapisini bağlayirdi. Ürek döyüntülerim süretlendi. Bir azdan bashqasinin olacaqdim. Onun addim sesleri ve üreyimin döyüntüleri. Üreyim sineme zerbe vururdu sanki.
- Çox gözletmedim, gözelim?
- Yoox.
Mene yaxinlashib alnimdan öpdü.
- Seni sevirem. Ilk defe görenden üreyime yol tapmishdin. Bu illerin sevgi hesretlisi üreyi isitmishdin, sevgisine qovushdurmushdun.
Gözlerime baxdi sonra dodaqlarima. Iyrenirdim. Ne qeder yaxshi insan olsa da, meni sevse de, iyrenirdim. Bu gecenin tez bitmesini isteyirdim, amma saat ishlemirdi ele bil. Zaman keçmek istemirdi. Her saniye mene ezab verirdi. Dodaqlarimdan öpdü. Öperek gelinliyimin belindeki ipleri açirdi. Ve öpe öpe boynuma düshdü. Gözlerimi yummushdum. Göz qapaqlarimi sixib dözmeye çalishirdim, bu iyrencliye. O ise bunu zövqden etdiyimi sanirdi. Yashanmish gecenin ağirliği üstümde idi. Yata bilmirdim. Samir olsa bunlar olacaqdi mi? Samir meni sevmese bele yanimda olmasi yetecekdi mi? Bilmirdim.. Yene cavabini bilmediyim suallarla bash- basha qalmishdim. Gece, saatin neçe olduğunun ferqinde deyildim. Qalxib dusha girdim. Temizlenmek isteyirdim. Çirkli deyildim eslinde. O, menim heyat yoldashim idi ve haqqi olani almishdi. Amma yenede temizlenmek isteyirdim. Neden ve ya kimden? Bunu bilmirdim. Qurulanib, eynimi geyinib divanda uzandim. Hava ishiqlanirdi. Yuxuya getdim. Seher onun sesile oyandim.
- Ezizim, burda niye yatmisan? Yerin rahat deyildi?
Gözlerimi azca açib, zeif sesle:
- Yox rahatdir, sadece dusha girdikden sonra burda bir az uzanmaq istedim, yatib qalmisham.
Gülümseyerek:
- Yatanda çox gözel görünürsen, amma besdir daha qalx qelyanatli üçün eve getmeliyik. Ushaqda darixar. Shkafda senin üçün paltarlar var.
- Yaxshi.-deyib otağa qalxdim, üstümdeki geceliyi çixardim. Shkafi qarishdirmağa bashladim. Ve arxadan qarnima teref sarilan iki el hiss etdim. Meni firladib dodaqlarima yapishdi. Beynimde yene Samiri tesevvür etdim. Qarshiliq verdim. Sonra yeniden xeyalima yenildiyimi anlayib onu yavashca iteledim. Mecburi gülümseyib:
- Gecikeceyik.-dedim.
O, otaqdan çixdi ve men cins shalvar ve narinci bosh kofta geyinerek yanina geldim.
- Men haziram!
- Ezizim, o qeder gözelsen ki, gözlerimi senden ala bilmirem.
Gülümseyib evden çixdim. O da arxamca geldi. Mashinin qapisini açdi, eyleshdim. Daha sonra özü eyleshdi. Ve Bakiya doğru yol aldiq. Evine- 'evimize' geldik. Otağima keçdim. Eshyalarimi yerleshdirmishdiler. Qelyanatli etdik. Sonra ishimle bağli görüshmeye getdim. Hüseyn bey tapshirmishdi deye yaxshi keçdi. Eve gelib dush alib yatdim. Günlerim yene de ev-ish araliğinda keçirdi. Tebii ki, bu günlerde Hüseynin etdiyi sürprizleri unutmaq olmaz. Her heftesonu ushaği birlikde gezmeye bir yere gedirdik. Tez- tez mene sürpriz romantik sham yemekleri edirdi. Cahan tez- tez bize gelirdi. Tez-tez facebook-daki Samirle olan söhbetlerimizi oxuyurdum, bezen gülürdüm. Bezen kövrelirdim. Her gün belke hesabini aktiv etmishdir, belke gelmishdir ümidiyle oyanir, her gece eyni xeyal qiriqliği ile yatirdim. Alishmishdim
(səs: 0)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 057
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri