Xanımları istifadə etdikləri dırnaq boyasından tanıyın

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 8
Baxılıb: 5 718
Səs ver:
(səs: 1)
Xanımların istifade etdikleri dırnaq boyası da onların xarakterini belli edir. Onları dırnaq boyalarından tanıyın!

Qırmızı dırnaq boyası - Qırmızı hemişe ehtirasın, ateşin rengi olmuşdur. Qırmızı renglerin de en duyğulusudur. Her kesin deb dünyasında qırmızının tonları iştirak edir. Xüsusi gecelerin, gündelik kombinlerin baş rolunda hemişe qırmızıdır. Anlayacağınız kimi-qırmızı dırnaq boyasını sevenler cazibeni seven qadınlardır.

Mavi dırnaq boyası - Mavi ve mavinin tonları qorxusuzluğu işare edir. Bu mövsüm, mavinin qeyri-adi tonlarını, klassik tonlarını ve canlı tonlarını görürük. Mavi dırnaq boyasını dırnaqlarında seçenler ümumiyyetle tek olmaq isteyen azad qadınlardır. Daha xüsusi olduqlarını dırnaq boyaları ile eks etdirmek isteyerler.

Bordo dırnaq boyası - Payız feslinin başından beri bordonun hakimiyyetini vitrinlerde görürük. Klassikleşmiş bordo dırnaqlarda derhal her kesin ellerinde nezere çarpır. Gücü işareleyen bu reng, qırmızının en tünd ve elegant halıdır.

Parıltılı dırnaq boyaları - Simler, deyişik şekillerdeki parıltılar dırnaqlarınıza canlı bir görünüş verer. Dinamik qadınların seçimi olan parıltılar heyecan isteyenlerin vazgeçilmezidir.

Qara dırnaq boyası - Diqqetsiz, enenevileşmiş tünd effektler veren, bezen ruh halını eks etdiren ve her kombinle uyğunlaşma temin eden bir rengdir . Gücü ve sabitliyi işareleyen bu rengin modası heç bir zaman keçmez.

Qızıl rengi dırnaq boyası - Heyecan veren qızıl rengi, xüsusile devetlerde çox qadının celbedici olmasını temin eden bir variantdır. Bu reng eyni zamanda reqabeti işareleyer. Dırnaqlarında qızıl rengi hakim olan bir qadın her vaxt birincidir.

Neytral rengler - Dırnaqları çılpaqmış kimi gösteren neytral rengler dırnaqları ince ve temiz gösteren renglerdir.

Narıncı dırnaq boyaları - Canlı, dinamik ve enerji dolu rengdir. Narıncı ve onun tonları derdsiz bir heyat terzi olanların seçimidir. Onlar üstlerine hemişe bir reng qatmaq isteyerler.

Çehrayı dırnaq boyası - Namelum çehrayılar dırnaqlara bir cazibedarlıq qatar. Bu reng, vintaj terzini sevenlerin davamlı olaraq istifade etdiyi bir rengdir.

Sarı dırnaq boyası - Sarı ümumiyyetle güneşi ve qumu temsil eder. Özünüzü sahilde hiss etdiren sarını dırnaqlarda görseniz demeli o adam çox xoşbextdir. Optimist insanların seçimi sarıdır.

Benövşeyi dırnaq boyası - Benövşeyi dırnaqların sebebi yaradıcılıqdır.
(səs: 1)
Şərhlər: 8
Baxılıb: 5 718
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri