İlk baxışda eşq (25-ci bölüm)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 5
Baxılıb: 6 227
Səs ver:
(səs: 6)
1 hefte sonra.
Aysem
Bu gun xestexanadan cixacaqdim.Cox sevinirdim.Xestexanada butun gunu yataqda olmaq meni sixirdi.Men hereket etmeyi cox sevirdim.Onuncun de xestexanadan cixmaq meni sevindirirdi.Bu 1 hefte muddetinde Ramil meni her gun 1 defe de olsa gelib yoxlayardi.Artiq ona evvelki kimi pis davranmirdim.Lalenin dediklerinden sonra Ramile inanmaq isteyirdim.Lale 4 gun once kende qayitdi.Amma ondan once burda olarken meni danlayardi.Vusal ve Aynaya inanmamagimi,Ramile ise sans vermemi isteyirdi.Amma men ele bir insan idim ki mene qarsi edilenleri bagislaya bilmirdim.Bagislasam da cox cetinlikle bagislayirdim.Ramile indi sans vermeyecekdim.Cunku onu hele bagislamamasdim.Lakin onu bagislamagi,ona sevgimi etiraf etmeyi cox isteyirdim.Insallah bunu bacararam.
Vusal
Bu gun Aysem xestexanadan cixacaqdi.Bu muddet erzinde her gun gece yari Aysemi gormeye gederim.O yatdigi ucun menden xeberi olmurdu.Onu incitdiyim ucun ozumu bagislaya bilmirdim.Amma Aysemi qazanmaq ucun elimden geleni edecekdim.Men onun qelbini feth etmeliydim.1 hefte idi ki Aynani ihmal edirdim.Evvel onu universtete aparar getirerdim.Amma indi onunla maraqlanmirdim.Daha dogrusu ona cox qirilmisdim.Icimde ona qarsi kuskunluk hele de var idi.Bu kuskunluk son verene qeder onunla isti munasibetde ola bilmezdim.Men bunu ederken icimde Aynaya aciyirdim.Amma onun ders almasini isteyirdim.Lakin tez bir muddetde Aysemi xestexanaya yatizdirmaga onu razi salmaliydim.
Ramil
Bu gune qeder her gun Aysemi yoxlamaga gelirdim.Son vaxtlar Aysem menimle evvelki kimi danismirdi.Bu meni sevindirirdi.En azindan onunla aramizda buzlar az da olsa erimisdi.Lakin bir problem vardi.Aysemi oldurmek isteyen tibb bacisi olkeden qacmisdi.Ne qeder axtarislara versem de onu tapa bilmirdim.Artiq sebrim dasmisdi.Butun acigimi Aynadan cixidim.Dediklerine gore etdiyi hereketden pesimandir.Amma men ona inanmirdim elbette ki.Bir gun aramizda bele br danisiq kecdi.
Ramil:Tibb bacisini sen gondermisen he?Bununla her seyi orte bileceyini sanirsansa yanilirsan.Men onu tapacam ve senin esl uzunu Ayseme gosterecem.
Ayna:Menim tibb bacisindan xeberim yoxdur.He duzdur men ele bir sehvi etdim.Amma men seni sevdiyim ucun etdim bunlari.Ayseme etdiklerim ucun pesmanam.Amma neyleye bilerem?Hem men Ayseme her sheyi danisacam.Sen hec narahat olma.
Ramil:Ayna menim eseblerimle oynama!Men senin esl uzunu bilirem.Seven insan sevdiyini uzmez.Sen gorursen ki men Aysemle olarken xosbext oluram.Onuncun de ele ceksen yaxsi olar.Bizi ayira bilmeyeceksen.
Ayna:Aysem seni sevmir.Seni men sevirem.Sen ise bunu anlamirsan.Nece ki sen Aysemcun fedekarliq edirsen,onun ucun her sheyi etmeyi goze alirsan,elece de men senincun her sheyi ederem.Menim sevgime qarsiliq vermirsense hec olmazsa meni anla.
Ramil:Sen de meni anla ki men Aysemden basqa hec kimi seve bilmerem.O mene qarsiliq vermese de,onunla evlenmesem de men Aysemden basqasini sevmiyecem.Indi ozun fikirlesm,Ayna!
Bu danisiqdan sonra cox esebilesmisdim.Aynani anlayirdim.O meni sevirdi amma men ona qarsiliq vere bilmezdim.Son vaxtlar Aynanin psixoloji problemlerinin oldugunu sandim.Cunku onun hereketleri normal insan hereketleri deyildi.Onuncun de bunu Vusaldan oyrenmek qerarina geldim.
Ramil:Vusal,senden bir soz sorusacam amma xais edirem yalnis anlama ve mene dogrusunu soyle.
Vusal:Buyur Ramil nolub?
Ramil:Vusal...bilmirem nece deyim.Mene ele gelir ki,Aynada.....psixoloji problem var.Yeni eger heqiqeten de eledirse bunu danma.O mualice olaraq ondan qurtula biler.
Vusal:Ramil sen duz deyirsen.Men bunu dana bilmerem.Aynada psixoloji problem var.Amma ne qeder etsem de o onu xestexanaya yatizdirmagima izn vermedi.Men de onu ora zorla apara bilmezdim.Yeqin ki anlayarasan meni.
Ramil:He anlayiram amma eger sen onu xestexanaya yatizdirsan bir muddet sonra o seni anlayacaq.Yaxsi oldugunun ozu de ferqine varacaq.
Vusal:Ramil men onu zorla xestexanaya yatizdira bilmeremAmma xais edirem onun qelbini qirma.Onu anla.
Ramil:Yaxsi Vusal.Amma bunu bil ki o mutleq xestexanaya yatizdirilmalidir.
Vusal bu sozden sonra basini asagi saldi.
Men Vusalla bu terzde danismaq istemezdim amma bunu danismaga ozumu mecbur hiss edirdim.Onun ucun de Vuslla danisdim.
Ayna
Ifrite bu gun xestexanadan cixacaqmis.O xestexanadan cixandan sonra Ramilin tibb bacisina Ayseme her seyi danisdiracagina emin idim.Onun ucun de tibb bacisini Amerikaya gonderdir.Onun 1 ay orada yasamasi ucun mevacibini vermisdim.1 aydan sonra geri qayidacaqdi.Ramil uzagi 1 ay tibb bacisini axatara bilerdi.Sonra tapa bilmediyi ucun el cekeceyini bilirdim.Ramil menimle cox soyuq davarnirdi.O menimle ele davraniqca daha da pis olurdum.Aglamamis gunum kecmirdi.O bir gun de olsun xestexanadan ayrilmirdi.Her Aysemin yanina gedende orada olurdu.Deyesen men Ayseme yox,Aysem mene zerbe vurdu.Vusaldan da hec bir destek yox idi.Menimle evvelki kimi maraqlanmirdi.Evveller 1 gunden bir de olsa meni uniden eve apariri,ya da ki uniye ozu getirirdi.Indi ise 1 heftedir ki ozum gedib gelirdim.Uniye gedib gelmek menim ucun ele de cetin bir is deyil amma onun mene qarsi diqqetsizliyi meni hem eseblesdirir,hem de Ayseme qarsi nifret hissimi oyadirdirdi.Amma el ceken deyildim.Men Ayseme qalib gelmeliydim!

MÜƏLLİF: HUMKA
(səs: 6)
Şərhlər: 5
Baxılıb: 6 227
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri