Günəşə Aid (1-ci bölüm)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 8
Baxılıb: 7 732
Səs ver:
(səs: 10)
Onunla ilk söhbet etdiyim günden başlayacam hekayeye Müellimin ayaqqabı taqqıltısına sinifdeki sessizlik azalmışdı.Herhalda tek bu müellimeden xoşum gelmirdi.Psixologiya müellimesi Afaq.m.En önemlisi Mehrini sevmirdi,mende onu sevmirdim.Lenete gelmiş yene birin Mehriden ders soruşur. Afaq.m.Mehri? Mehri Afaq.m. üzüne baxırdı. Afaq.m: Aha burdasan.dersi danış. Mehri alçaq ses tonuyla dersi danışdı.Bu 10 deqiqeden çox çekmişdi.Onun ferqliliyi heç vaxt kitab cümlesinden istifade etmemeyi idi.O,dersi bitirib Afaq.m. üzüne baxdı. Afaq.m: Bitti? Mehri: Elaveniz varsa buyurun.
Afaq.m: Yaxşı eyleş Mehri elindeki qelemi fırladırdı.Gözleri axırdi.Deyesen bu defe de gece içkini dozasinda içmemişdi.Ders öz axarında davam edirdi.Zeng vurulan kimi Mehri alışqani ve siqareti götürüb heyete endi.Siqareti elinde yandırırdı.Hetta bir siqareti axracan elinde yandırdığıda az olmayıb.Men gedib onun yanında oturdum.Bu cesareti özümde hardan tapdığımı bilmirem.Amma,o reaksiya vermirdi.Özümden asılı olmadan eyilib üzüne baxdım.O,mene teref çöndü.Ister- istemez üzümde tebbessüm oyandı.O,yene üzünü çevirdi.Cibinden bir derman çıxardıb susuz qebul etdi.Men evvelce sehv başa düşdüm.
__ Yox dayan!! O,mene sert bir baxış atdı.
__ O,ne dermandı? Alkol siqaret neyse amma day bu nedi?! Mehri: Ne danışırsan?Ağrıkesici atmaqda qadağandı?.
__ Ha..he.Sehv başa düşdüm.
Mehri: __ Başın ağrıyır?
Mehri: Bilirsen bu söhbet çox uzandı.Danışacaqsansa get,oturacaqsansa... Siqaretden birini mene uzatdı.Tereddüssüz qebul etdim. Bu arada zeng vurulmuşdu. Mehri: Getmeyeceksen?
__ Yox
Mehri: Amma,men gedecem Bu cavabı gözlemirdim.O,artıq getmişdi.Mende 5-10 deqiqe gözleyib sinife getdim. Özümden razı halda sinife girib onun yanında oturdum.Ele bu vaxt Aqil.m. sesi geldi Aqil.m: Gede bilersen Mehri Men ne olduğunu anlamamışdımki o sinifden çıxmışdı.Müellime heçne demeden sinifden çıxdım.Dehlizin başında idi.Onun ardınca getdim.Bir xeyli piyada getdikden sonra evine çatmışdıq.Onun eve girmeyin gözleyib mende qayıtdım. Ne qeder çalışsam da onun heyatına daxil ola bilmirdim.Fikirleşirdimki o sadece erköyünlükden bele davranır.Ama meni ona bağlayanın ne olduğunu anlamırdım.
"Size özüm haqqında danışım.Adım Tunardı. 19 yaşım var.Evin kiçik oğluyam.Iki qardaşım var Ramil, Şamil ekiz.Onların 28 yaşı var.Hele keçen il gelibler.Xaricde tehsil alıb orda qalmışdılar.Amma,bu müddetde bir defe olsun telfonla bele danışmamışdıq.Anam Şefeq evdar xanım.Atam Amil 3 mağazası var qadın paltarı satan.Bezen ad ve yaş ferqinden övladlıq olduğumu fikirleşirem))) Bele normal bir aile"
Artıq dayanacağa çatmışdım.Avtobusa minib eve getdim. Geceni onu anlamağa çalışaraq keçirmişdim. Ve artıq derse gelmişdim.Sinifde oturub onu gözleyirdim.Hemişeki kimi müellimle ard-arda sinife girdi.Teneffüsde heyete endi,mende ardınca gedib yanında oturdum.Heçne demeden siqaret paçkasın ortaya qoydu. Bu günde dersden sonra onun ardınca gedirdim.Amma,bu defe sahile gedib oturdu.Mende arxasinda dayanmışdım.Ne ise bir mahnı pıçıldayırdı. Mehri: Bitti sevdiyin o,şarkı şimdi...Kaybolmuş bir çocuk sesi...Unutulmuş gibi...
__ Bir kuşun kanadındadır aşk şimdi...Kayan bir yıldız gibi... Mehri: Neynirsen?
__ Mahnı oxuyuram Mehri heçne demeden çıxıb getdi.Mende ardınca eveqeder getdim.O,eve girdi mende qayidırdımki bir ses meni dayandırdı.
__ Cavan oğlan?! Arxaya baxdıqda 50 yaşlarında ağ saçlı bir kişi dayanmışdı.
__ Menimlesiniz?
__ He burda neynirsen?
__ Heçne
__ Seni burda ilk görüşüm deyil.Mehri eve girir sende qayıdırsan.
__ Siz kimsiniz?
__ Gel içeride danışaq O,meni eve apardı yen Mehrinin evine.
__ Durma orda içeri gel
__ Mehrini hardan tanıyırsan?
__ Universitetden
__ Dostusan?
__ Sayılmaz
__ Mehrinin heç dostu olmayıbki Bu vaxt yuxarıdan ses geldi
Mehri: Men çıxdım
__ O,hara gedir? Men gedim meni gormese yaxşıdı.
__ Görüşe.Arxa qapidan çıxacaq narahat olma
__ Kiminle?
__ Anasıyla
__ Siz kimsiniz?
__ Atası
__ Anası hardadi?
__ 5 ildi ayrıyıq
__ Niye?
__Çox sual verirsen
__ Bağışlayın
__ Mehrini niye teqib edirsen?
__ Bilmirem
__ ))
__ Onun niye içki siqaret istifade etmesine icaze verirsiiz?
__ Icaze almir.qadagada qoymuram Menim yànimda sakit bir qizciğaz oĺasi deyildiki. Penceyini acdi iiç ciblerin birinde siqaret digerinde içki şüşesi vardi
__ Siz içme deseniz..
__ Deye bilmirem ne oñà nede özüme.
__ basa dusmurem niye
__ Bax Tunar
__ Adimi?
__ Men Mehrinin etrafindaķi haminin aďin bilirem,taniyiram.
__ Mehri heç vaxt normal biri olmayacaq.
__ Axi niye?
__ Heqiqeten bilmek isteyirsen?
__ He
__ Mehrinin 14 yaşı vàrdi...
Onun danişdiqlarinin tesirinden donub qalmişdim.O,eqoist xarakterin ardinda ne böyük bir yük varmış meger...

Müellif:Ínci
(səs: 10)
Şərhlər: 8
Baxılıb: 7 732
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri