Gizli Günahım (roman) 3-cü bölüm

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 8 746
Səs ver:
(səs: 1)

 

 

Atanin gunahi ne idi? o ataki gecesini gunduzune qatib uc balasini boyudub bu yasa catdirmisdi.elleri qabar qabardi o atanin.gozleri qara bir cuxurun derinliklerinde gizlenirmis kimi hesretle ovladlarinin xosbextliyini xeyal edirdi.birce defede olsun ac saxlamamisdi balalarini.
Bes ananin gunahi ne idi?gun olardi atasiyla quru corek isladib yeselerde balalarina bunu bildirmemisdiler.dogrumu terbiye etmemisdi ana oz qizini?axi bu mumukunsuzdu...belkede qorxu birazda sebeb olacaqdi lamiyenin gelecekdeki yalanlarina .
Bes gunah nedi?durmadan insani batirdiqca batiran yalanlarimi,yoxsa kimise sevmek hec dusunmeden onun isteklerine tabemi olmaqmi?
Lamiye butun ruhuyla batacaqdi gunah girdabina.temiz ruhu kirlenecekdi,qururu kirlenecekdi en esasi.

Beli lamiyenin mektubu artiq catmisdi aydina.aydin mektubu oxuyub cox teecublenmisdi lamiyenin bu hereketine. tez gedib mektubu nazime gosterdi.

aydin:nazim gordun?sene demisdim.ha ha ha hec bir qiz saf deyil bunu unutma.

nazim cox mesyus olmusdu.

nazim:aydin o qizi incitme.o hele usaqdi.usaq qelbi gorunur vurulub sene.temiz hislerinden istifade edib ozunu gunaha batirma qardas.

aydin:besdi gorek ay nazim bunu zaman gosterecek ki o qiz nece qizdi.esil sen basqasinin yerine atvecat olma.gordun daha indiden meyus oldun melek sandigin o qizin bucur hereketlerine.

nazim astaca basini yelleyib oradan uzaqlasi.

aydin xeqaniyle aydingile kecib basladilar mektuba cavab yazmaga

lamiyenin mektubunun ustunden duz 3 gun kecmisdi helede bir cavab yoxidi mektubdan. lamiye artiq pesman olmaga baslamisdi mektubu yazdigina.
axsam saat 8 idi. lamiyegilin qapisi doyuldu. lamiye oz yataq otaginda uzanib aydini xeyal edirdi birden otaginin qapisi acildi nazile tez hovlnak iceri kecdi.

nazile:lamiye lamiye dur tez ol gor senen ne getirmise. bunu beyaq hazirliqdan cixanda aydin mene verdiki bunu lamiyeye catdirarsan.

lamiye celd yerinden sicrayib nazilenin elindeki kagizi aldi bu seliqe ile konverte qoyulmus mektub idi. lamiyenin eli ayagi esmeye basladi.nazilede tez mektubu ac baxaq gorek ne yazib deyirdi.lamiye celd konverti acib icindeki mektubu cixartdi ve acib basladi oxumaga...

xulase aydinin mektubunun sonu bu seir miralari ile bitirdi...

SENI SEVIREM SEN HEYATIMSAN MENIM
MEN BIR QUSAM QOL QANADIMSAN MENIM.

Lamiye sevincden ucurdu.nede olsa bu onun ilk sevgi etirafi ile dolu mektubu idi.

seher acildi lamiye her zamanki kimi geyinib derse getdi.artiq sonuncu dersin qurtarmagina 45 deqiqe qalmisdi lamiye bilirdiki aydin bugun yene onun arxasiyca gelmelidi/

lamiye:jale men utaniram axi o meni danisdirmaq isteyecek men ona ne deyecem.ustelik harda nece danisaram onunla.

jale:lamis biz gederik bizim heyet terefe orda heckim seni tanimaz oda geler arxamizca orda danisarsiz fikir eleme.

lamye razilassada qorxular icini yeyib bitirirdi.

fizika dersiydi muellime ders basa salirdi.birden qapi acildi kenen iceri kecdi qapi aciq qalmisdi. bu an lamiyenin gozleri sinifin qapisina satasdi aman allahim aydin xeqaniyle qapinin agzinda dayanib lamiyeye baxirdilar.lamiyenin bogazi qurumusdu heyecandan.kenanda subhelenmisdi.evvelki bolumde dediyim kimi kenan lamiyenin sinif yoldasi idi lamiyenin ondan xosu gelmeyine baxmayaraq o sinifde irade adli bir qizi sevirdi.kenan onlarin irade ucun gelmis ola bileceyinden qorxub aydingile yaxinlasmis onlar qiraqda ne ise danisdiqdan sonra kenan lamiyeye yaxinlasmis ve meseleni aydinlasdirmisdilar.
zeng calindi hami evlerine getmek ucun hazirlasib cole cixdilar lamiye ve jalede hemcinin arxalariycasa aydin ve xeqani...
lamiyegil jalenin dediyi kimi etdiler.aydin kecib binanin altindaki skamyada oturub lamiyeni gozleyirmis kim ona baxirdi lamiyese jalenin qolundan yapismis utaniram deyirdi.hetda bir ara cixib eve belegetmek istesede jale onu qoymamisi.birden jale lamiyenin elinden tutub aydina teref apardi ve onu aydinin yanina iteledi...

belkede bu gunah tekce lamiyenin yuku deyildi.belkede lamiye oz agliyla irelese idi o butun bunlara cesaret ede bilmezdi.bunlarin hamisinda lamiyeni ureklendiren onun refiqesi jale idi.jaleye cox sag olmu dusurdu goresen...

ESIR OLDUM XEZAN DUSLERE.
MEN AGLARAM...TOXUNMA...
DINMEZ IZDIRABIM, TOVBE ETMIS KADERE.
SEVDAM YASATMAZ ALDIGIM HER NEFES SENSEN DEYE
DON ARTIQ...KELEPCE VURDUM
TERK EDIB GETDIYIN YETIM KONLUME...

3-bolumun sonu...

 

2ci bölüm burada

(səs: 1)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 8 746
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri