Kişi gozlerinin sirri

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 15 471
Səs ver:
(səs: 6)
Gozler-tek ureyin aynasi yox hemcinin insanin xarakteri,tempramenti,intimual aktivliyi,ve basqa nelerinse aynasidir hansi ki birinci gorusde demek olmur.Gelin kisi gozlerinin menasini arasdiraq.
Aciq qehveyi reng- gozlerin sahibi olan kisiler her terefden sevilendirler.bele kisiler tez vurulurlar eyni suretlede sevdiyi qadinlarindan soyuyurlar.bele kisilere sadece sirindilinle ve cazibenle sahib ola bilerik.

Qehveyi reng-gozlere sahib olan kisiler ise 35 yasindan sonra mukemmel gorunurler.Bu yasa kimi ise bele kisiler daim axtarisda olurlar,daim yoxlayirlar ve yeniden baslayirlar.Ancaq 35 yasindan sonra ise bunlar derin sevgi hissler kecirdirler amma heyif ki,bu hissler yalniz bir qadina qarsi olmur.

Aciq mavi reng- gozlere sahib olanlar ise eksine 40 yasina kimi derin hissler kecirdirler.bu yas dovrune kimi bele nov kisileri gerek ezizdeyesen,daim terifleyesen.Bu yas dovru kecenden sonra ise bunlar ozlerini televizora ve ya heyet islerine verirler.

Boz reng - gozlere sahib kisiler ise esl lazimli insanlardi.Deqiq qerarli,guclu ve sozu uste duran olurlar.Bele kisilerin heyatinda qadinlar boyuk rol oynayirlar ve kisilerin heyatinda cox deyerli olurlar.

Tund mavi reng-en tehlukeli kisilerdir.Onlar sirin sadelov ve romantik kimi gorsenirler.En tehlukeli yalandirlar.bu reng sahibleri asanliqla istediklerin elde edirler istemediklerin ise asanliqda kenarlasdirirlar.Maraqlisi odur ki,qadinlar bele kisilere kusmurler.

Yasil reng - gozlere sahib kisiler ise tez soze geden olurlar.Onlar qadinlar ucun butun deliliklere daim hazir olurlar.Hetta 35-40 yaslarinda ise bunlar cox muzakire eden,agir tebietli ve ehtiyatli olurlar.Tam bu yaslarinda olara yaxin refiqe meslehetci qaygikes heyat yoldasi lazimdi.


Qara reng-gozlere sahib kisilerde tempramentin,ehtirasin ve menimseme hissinin numuneleri var.Qara goz kisilerde feth etmek,sahib olmaq duygusu daha cox ozunu gosterir.Onlar istediklerine nail olandan sonra ise menimseme hissi ozunu gorsedir ve onlarda qisqanclig hissi yaranir.Butovlukle bu kisilerle heyat yasamaq cox asanddi.

Gelin unutmayaq ki,kisileri celb etmek ucun olarin gozlerine kisi gozlerini cekene kimi baxmaq lazimdi.

 
(səs: 6)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 15 471
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri