Zararlı Backlinkleri Tespit Etme

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 0
Baxılıb: 3 560
Səs ver:
(səs: 1)

Zararlı Backlinkleri Tespit Etme;
Backlink analizini yapıp anlamlı bir liste elde ettikten sonra; bu verileri yüzlerce, belki de binlerce backlinke sahip olan siteleriniz için, elle tek tek ayıklamak şüphe yok ki oldukça yorucu ve zaman alıcı olacaktır. Bu noktada, zararlı backlinkleri tespit etmek için, kullanımı oldukça basit ve anlaşılır olan NetPeak Checker isimli aracı kullanmanızı önerebilirim. Bu araç sayesinde, backlinkleri birçok ayrı kategoride filtreleyerek, bu kategorilere göre, farklı .txt dosyalarında toparlayabilirsiniz.
disavow link araci 1
Örneğin; Language(Dil) kategorisinde bir filtreleme yapıldığında, Japonca bir siteden yönlendirilmiş backlink için zararlı olup olmadığını tespit etmek oldukça kolay olacaktır. Aynı özelliği kullanmaya devam ederek; backlinklerinizi Alexa değerlerine göre de filtreleyip, işe yaramaz ve zararlı linklerinizi ayırt edebilirsiniz. Bir diğer deyişle; Alexa değerlerine göre sıraladığınız backlinklerinizin içerisindeki, değeri yüksek ve kaliteli yerlerden gelenleri ayırt ederek, "zararlı link listeniz”e eklemenizin önüne geçebilirsiniz.
Genellikle Türkiye’deki pek çok site sahibi, linklerini reddediyorken İngilizce linklerin tamamını filtre kurallarına ekler ve onları da reddeder. Ancak çoğu zaman uzun listede gözden kaçan Facebook, Google veya Twitter benzeri yüksek trafikli sosyal ağlardan & internet servislerinden gelen linkleri atlayabilmektedirler. Bu tip bir duruma karşı da Alexa’ya göre filtreleme yapmak oldukça faydalı olacaktır. Bu tip siteleri Alexa sıralamasına göre değerlendirdiğinizde, ilk sıralarda yer alacakları için kolaylıkla farkederek reddedilecek linkler listenizden çıkarabilirsiniz. NetPeak Checker’ın bir diğer avantajı ise "Alexa Local” adı verilen sıralamada, ilgili sitenin kendi ülkesindeki sıralamasının yanısıra bizim en çok işimize yarayacak olan yönüyle ilgili ülkenin bayrağını listelemesidir. Böylece dillere göre ayırımdan iyi bir performans almıyorsanız, Alexa’nın trafik verilerine güvenerek ilgili sitenin hangi ülke çıkışlı olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

(səs: 1)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 3 560
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri