Ramazanda cinsi əlaqə

Müəllif: Onun_Mələyi
Şərhlər: 2
Baxılıb: 4 097
Səs ver:
(səs: 0)
Ramazanda cinsi heyat Din “Cinsilikde cemiyyete hakim olan şişirdilmiş ayıb, qadağan ve günah anlayışları, adamın nikahlı yoldaşıyla yaşadığı normal cinsi elaqeleri bele kölge altına ala bilir. Bunun engözel nümunelerinden biri Ramazan ayında yaşanan cinsilik müzakireleridir. Ramazan ayında cinsilik çox sehv bir şekilde, sanki bir cinayet, bir günah ya da çox pis bir hereketmiş kimi qebul edile bilir. Hansı ayda olursa olsun, bir insan sehv edib neticelerine dözüb, eziyyet çekse; yoldaşıyla sağlam bir şekilde cinsi elaqeye girdiyinde de o qeder rahatlayar.”Sevgisiz bir cemiyyet olduqCinsi tarazlığınpozulmasıyla tesirlenenin yalnız cinsi heyat olmadığını, ictimai quruluşumuzu bir yerde tutan hörmet, güven ve en ehemiyyetlisi sevgi anlayışının da tesirlenir. “Yaxşı tarazlıqlanmış bir elaqeheç kimin ruhi, fikri, romantikve ya cinsi olaraq digerine hökm etmediyi bir elaqedir. Ancaq, indiki vaxtda her hansı bir cüt üçün cinsiliyi balanslı bir şekilde ifade etmek ve yaşamaq çox çetindir. Bu veziyyet sevgisiz, hörmetsiz ve bir-birine güvenmeyen bir cemiyyet halına gelmemizin debir neticesidir.elaqelerimizin sevme ve tarazlıq veziyyetindeyken, cinsiliyimizin sevgi dolu ve balanslı olacağına inanın. Ramazan ayının; sevgiyle,dinclikle, etibarla, kömekleşmekle ve şefqetle, insanın ehtiyac duyduğu bu sahelerde desteklemesini ve cinsi heyatlarında balanslı bir saheye daşımasını gözleyirik. Birlik ve hemreyliyin berkidiyi,insanlarımızı bir-birine daha çox yaxınlaşdıran, gündelik qayğı ve çetinliklerden uzaqlaşdıran, kömekleşmelerin artdığı, barış, qardaşlıq ve xoşgörüşünyaşanmasına vesile olan Ramazan ayı; geleceye olan etibarımızı tezeleyen çox xüsusi günlerdir.”“Ramazan ayı, cinsiliyi qadağan etmeden ürekleri temizleme zamanıdır’Ramazan ayının cinsiliyi qadağan etmeden ürekleri temizlemek üçün bir fürsetdir.

“İslam inancına göre; orucluyken cinsi elaqeden qaçınılmalı ve iftarlaimsak arasında elaqeye girilmelidir. Ruhi ve bedensel bir temizlenme yaşanması lazım olan Ramazan ayında cinsiliyi qadağan etmek yerine; könüller ve beyinler temizlenilerek dinc ve balanslıbir ruh halı yaradılmağa çalışılmalıdır.Ramazan ayı boyunca, sağlam ve xoşbext bir cinsilik yaşana biler.Adam beynini bağlayaraq duyğularına alude ola biler, narahatlıq, qorxu ve qayğılarını bir terefe buraxaraq anın dadını çıxara biler. Çünki insanın maddi ve menevi inkişafının yanında ruhve beden sağlamlığının qorumasında ehemiyyetli bir yer tutan cinsilik; İslam dini terefinden, insan tebietinin en fundamental ehtiyaclarından biri olaraq görülmüşdür. İnsanlar üçün cinsi arzu ve istekler; aclıq, susuzluq kimi tebii faktlardır. Bu sebeble temizlenme ve temizleme ayı olan Ramazanda, insanlar cinsiliyi qadağan etmeden; könüllerini,üreklerini ve beyinlerini temizlemelidir. İçlerindeki pis duyğu ve düşüncelerden xilas olaraq menfilikleri bir kenara buraxmalı, cinsi heyat ve partnyorları ile elaqedar yaxşı düşüncelere sahib olmağa cehd göstermelidirler.” “Cinsilikde cemiyyete hakim olan şişirdilmiş ayıb, qadağan ve günah anlayışları, adamın nikahlı yoldaşıyla yaşadığı normal cinsi elaqeleri bele kölge altına ala bilir. Bunun engözel nümunelerinden biri Ramazan ayında yaşanan cinsilik müzakireleridir. Ramazan ayında cinsilik çox sehv bir şekilde, sanki bir cinayet, bir günah ya da çox pis bir hereketmiş kimi qebul edile bilir. Hansı ayda olursa olsun, bir insan sehv edib neticelerine dözüb, eziyyet çekse; yoldaşıyla sağlam bir şekilde cinsi elaqeye girdiyinde de o qeder rahatlayar.” Sevgisiz bir cemiyyet olduq Cinsi tarazlığın pozulmasıyla tesirlenenin yalnız cinsi heyatolmadığını, ictimai quruluşumuzu bir yerde tutan hörmet, güven ve en ehemiyyetlisi sevgi anlayışınında tesirlenir. “Yaxşı tarazlıqlanmış bir elaqe heç kimin ruhi, fikri, romantik ve ya cinsi olaraq digerine hökm etmediyi bir elaqedir. Ancaq, indiki vaxtda her hansı bir cüt üçün cinsiliyi balanslı bir şekilde ifade etmek ve yaşamaq çox çetindir. Bu veziyyet sevgisiz, hörmetsiz ve bir-birine güvenmeyen bir cemiyyet halına gelmemizin debir neticesidir. elaqelerimizin sevme ve tarazlıq veziyyetindeyken, cinsiliyimizin sevgi dolu ve balanslı olacağına inanın. Ramazan ayının; sevgiyle,dinclikle, etibarla, kömekleşmekle ve şefqetle, insanın ehtiyac duyduğu bu sahelerde desteklemesini ve cinsi heyatlarında balanslı bir saheye daşımasını gözleyirik. Birlik ve hemreyliyin berkidiyi,insanlarımızı bir-birine daha çox yaxınlaşdıran, gündelik qayğı ve çetinliklerden uzaqlaşdıran, kömekleşmelerin artdığı, barış, qardaşlıq ve xoşgörüşünyaşanmasına vesile olan Ramazan ayı; geleceye olan etibarımızı tezeleyen çox xüsusi günlerdir.” “Ramazan ayı, cinselliyi qadağan etmeden ürekleri temizleme zamanıdır’ Ramazan ayının cinsiliyi qadağan etmeden ürekleri temizlemek üçün bir fürsetdir.

“İslam inancına göre; orucluyken cinsi elaqeden qaçınılmalı ve iftarlaimsak arasında elaqeye girilmelidir. Ruhi ve bedensel bir temizlenme yaşanması lazım olan Ramazan ayında cinsiliyi qadağan etmek yerine; könüller ve beyinler temizlenilerek dinc ve balanslıbir ruh halı yaradılmağa çalışılmalıdır. Ramazan ayı boyunca, sağlam ve xoşbext bir cinsilik yaşana biler. Adam beynini bağlayaraq duyğularına alude ola biler, narahatlıq, qorxu ve qayğılarını bir terefe buraxaraq anın dadını çıxara biler. Çünki insanın maddi ve menevi inkişafının yanında ruhve beden sağlamlığının qorumasında ehemiyyetli bir yer tutan cinsilik; İslam dini terefinden, insan tebietinin en fundamental ehtiyaclarından biri olaraq görülmüşdür. İnsanlar üçün cinsi arzu ve istekler; aclıq, susuzluq kimi tebii faktlardır. Bu sebeble temizlenme ve temizleme ayı olan Ramazanda, insanlar cinsiliyi qadağan etmeden; könüllerini,üreklerini ve beyinlerini temizlemelidir. İçlerindeki pis duyğu ve düşüncelerden xilas olaraq menfilikleri bir kenara buraxmalı, cinsi heyat ve partnyorları ile elaqedar yaxşı düşüncelere sahib olmağa cehd göstermelidirler.”
(səs: 0)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 4 097
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri