"Sevgi hekayəsi..." (həqiqət) BöLüm - 2 (FiNaL)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 7
Baxılıb: 26 823
Səs ver:
(səs: 5)


Gunler kecirdi.. Bir axsam saat 5 tamamda oyandim.. O aglima geldi.. Ilk defe idi ki onun ucun darixdigimi hiss etdim.. BeLi! Darixmiwdim… Buna sevinirdim uwaqlar kimi ozde.. Deyesen artiq mende awiq oLurdum .. He awiq olmuwdum ona.. Her kecen gun daha da cox narahat olurdum onun ucun, daha coox darixirdim.. Meleyim menim! Yox bu beLe olmayacaqdi.. Nece vaxt idi evLerine getmek, haLini sorusmaq istiyirdim amma cesaretim catmirdi.. Nehayet bir deste cicek aLib evLerine getdim. Amma yolda bacisi qarsima cixdi ve meni gorcek heyacanli halda saat tam 5de qeza etdiyini ve heLe ozunde oLmadigini dedi.. o danisdiqca gozlerimden yaw suzulurdu.. AgLiyirdim.. He men ilk defe idi agLadim biri ucun ve bu adam Banu idi.. Menim hayetim, Menim meLeyim her weyim… GunLerce nefesimin, dunyamin ayiLmasi gozLedim.. sanki xow bir xeber ewidecek kiimi sebrsizLikne gozLeyirdim.. Butun ders sonrasi xestexana idim.. veee.. Bir gun o ayiLdi.. heLE coda yaxsi danisa biLmirdi meLeyim.. Iceri kecdim ve “saLam heyatim! ) Yeni heyatimiza xow geLdin)) “ dedim.. QarwiLiginda o uzume baxib :
- Siz kimsiz cenab? Dedi.. Aman Tanrim.. Cokmusdum.. Yanina yaxinLawdim ve “Banumm, meni xatirLamadin meLeyim?” dedim, o ise sade bir “yox” dedi..
Zarafat etdiyine ozumu inandiridim, amma hekimLer dogru oLgunu soyLediLer.. Ordaca yere cokdum.. GozLerimden yas axirdi , ozume geLe biLmirdim.. Onu sevdiyimi deye biLmemiwdim.. “Banum, seni cox sevirem” demiwdim ama qarsimdaki “Banu” deyil idi.. O shen, guLeruz qiz yox oLmuwdu…
Tam 2 ay gozLedim.. Her seher qeribe bir umud iLe yanina getdim, sanki her wey evveLki vezyetine donecekmiw kimi gozLeyirdim..
Hemin gece… Saat 5 tamam idi.. Yat biLmirdim.. Icimde qeribe narahatLiq var idi sanki.. Birden teLefonum sesLendi.. Ekrana baxdim zeng vuram bacisi idi.. HeyacanLa teLefonu acdim, bacisi oLduyunu soyLedi.. TeLofon eLimden yere duwdu.. DizLerim qatLandi sanki.. “YOOOX!! OLA BILMEZ!!” deye qiwqirdim.. Banu zarafat edir menimLe he zarafat oLmaLiydi bu.. Xestexanaya getdim.. Gordum onu ag cohresi iLe yene coox gozeL idi meLeyim.. YaxinLawdim ona “Bax bu qeedr zarafat yeter, oyan artiq Banum, seni cox sevirem” dedim amma oyanmadi,, ebedi yuxuya getmiwdi meLeyim..
Deli oLmuwdum sanki.. AyaqLarim yer tutmurdu.. Artiq xestexanani terk etmek istiyirdim Banumu menden aLan bu divarLardan uzaqLawmaq istiyirdim sanki. Qapida bacisi mene bir mektub Verdi.. O yazibmiw heLe coox evveLLer yazib bacisina veribmiw.. Ellerim titriyirdi.. Acdim mektubu, beLE yaziLmiwdi :
“Canim, seni cooox sevirem.. Men xesteyem ve omrume cox az qaLib.. Hamisini seninLe kecirmek isteyirdim.. Hamisini biLirem canim, sen meni sevmirsen ve sevmeyeceksen amma hec deyiLse oLene qeder eLe gorun.. Menim iLk , son ve TEK mehebbetim seni coox sevirem”
Mektubu oxuduqdan sonra var gucumLe qiwqirdim.. “MENDE SENI SEVIREM!! BU LENETE GELMIS UREYIM SENI COX SEVIR!!!” deye bagirdim amma ne fayda….
Bir muddet muaLice aLdim.. DeLi oLmuwdum sanki.. Her kese “ Banum” deyirdim.. MuaLicemden sonra onun qebrine getdim.. Saat 5 tamam idi.. son defe danisdim, bawimi onun torpagina soykeyib yavas sesLe “Banum, senden istiLik hiss etdim, wirin istiLik..” dedim.. ve gozLerim yumuLdu.. Oyandigimda seher aciLmiwdi.. Qalxdim.. Danisa biLmedim, LaL oLdum…
Indi saat 5 tamamdi… ve men 40 yawindayam, indiye qeder hec kimLe danismamisam.. ve senden basqa hec kimi sevmemisem meLeyim.. Saat 5di ve men seni heLede coox sevirem Banum…
(səs: 5)
Şərhlər: 7
Baxılıb: 26 823
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri