Ele bir sevgi isteyirem ki...

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 8 115
Səs ver:
(səs: 0)
Ele bir sevgi isteyirem ki...

Ele bir sevgi isteyirem ki,her an varlığını hiss ede bilim.Özüm kimi tanıyım,sevim.Ebedi yaşayım.Her an bitirmekdense her an yeniden başlamaq isteyim.Seher duranda onun da durduğunu düşünüb sevinim.Her addımımda onu da düşünüm.Adını duyduğumda qelbim durmadan döyünsün.Bütün qelbimle ona inanım,güvenim.Bir gün gedeceyi qorxusu ile yaşamayım.Onu itireceyim qorxusu ile yaşamayım.En esası meni aldadacağı qorxusu ile yaşamayım.

Ele bir sevgi isteyirem ki,meni başdan sonacan ifade ede bilsin.Her an ne hiss etdiyimi anlaya bilsin.En birinci meni anlasın.Çox sevsin,menim onu seveceyim qeder.

Ele bir sevgi isteyirem ki,darıxmaym bu sevgide.Her an sevinim.Dava edim amma sonra yeniden barışım.Küsüm amma sonra yeniden danışım.Daima yanımda olduğunu hiss edim.Hiss etdirsin.

Bütün varlığımla onu sevim.Seni sevirem deyende qelbimde şübhe dolu hissler olmasın.Bu sözü bütün qelbimle inanaraq,bu olduğu üçün deyim.Sadece o dedi deye demeyim.Bitti dediyi yerde yeniden başlayım.Sevgisi butun bedenimi sarsın.Daha içimde ağlayarken üzde gülmeyim.Ayrılıqdan sonra axan göz yaşlarımı gizletmeyim.Ağlamayım bir daha,ağlatmasın,incitmesin.

Ele br sevgi isteyirem ki,başladığı günden bu günedek bütün her şeyi indi yaşanırmış kimi xatırlayım.Onu düşünerken bele onu sevim.

Ele bir sevgi isteyirem ki,her baxdığım yerde onu görüm.Kölgeler almasın yerini.Sarsıtmasın yoxluğu qelbimi.Onun üçün darıxmağı sevim.Sadece göreceyem deye gözlemeyim günleri.Gözlemeyi,onun üçün gözlemeyi sevim.Mene aid olanı sevim.Ayda gizletdiyimi sevim. Artiq sebebini bilmediyim acılar yaranmasın qelbimde.Cavabsız sualların içinde boğulmayım.


Ele bir sevgi ki,unutdursun mene her şeyi.EBEDİ olsun,qalıcı olsun.
Ele bir sevgi ki,içinde sadece sevgi olsun...!
(səs: 0)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 8 115
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri