Internetde tanışlıq hekayesi...

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 869
Səs ver:
(səs: 2)

alt

 

6-cı gün. Tenhalıq.

 Qız: Salam. Ne olub axı sene? Heç olmasa arada girende cavab yazda. Rüfet sen yaxşısan? Heç olmasa yaz ki yaxşıyam. Narahat oluram axı.. Ufff... Neise. Getdim sağol.



 7-ci gün. Üsyan.

 Qız: Salam birce deme ki yoxsan burda... Ey men darıxıram axı... Aydındır sende bele etdin... Sen de meni terk etdin hamı kimi. Men ise sene inanmışdım. Özümden çox inanmışdım. Sen meni aldatmayacağına söz vermişdin, inandırmışdın meni bu neçe günde özüne. Sende bu cemiyyet tek eclaf çıxdın. Eclaf... Neise daha seni narahat etmeyecem. Bu günden sonra daha heç kimi narahat etmeyecem. Ne de kimse meni. Men daha bezmişem. ELVİDA...



 Gece saat 04:50... 9 mertebeli binanın damı güclü külek. Dizlerini qucaqlayıb damın en kenarında oturmuş Efsane... Göz yaşlarında boğulan yam-yaşıl firuze tek gözler. Efsane indi kimsesiz uçurumun kenarındadır ki indi birce addım ve o artıq bu heyatla vidalaşa biler. Sonsuz derecede nifret beslediyi bu heyat. İnsanları, dövletleri, hökumetleri, tebietleri vehşi insanlar hem de çox vehşi. Onunsa düşüncelerinde indi en son Rüfetin nifreti dolaşır. Efsane ayağa durdu, addım atmaq isteyirdi. Amma birden binanın damında göyerçinleri yemleyen oğlanı gördü... Sanki oğlan Efsanenini ölümden xilas etmek üçün bile bile orda idi...



 O da nedense ağlayırdı. Efsane ömrü boyu bir oğlanın bele ağladığını görmemişdi. O özünü öldürmek isteyirdi. Amma Efsaneye maraq ve insanlıq hissi güc geldi. O oğlana yaxınlaşdı.

 Qız: Ey niye ağlayırsan?

 Oğlan: Menim dostum ölüb…

 Qız: Bes nece olub? Ne olub ona?

 Oğlan: O intihar eledi 3 gün evvel. Özünü bax burdan men dayandığım yerden atdı. Men ise ona kömek ede bilmedim. İstedim çox istedim qoymayım bunu elemeye. Amma çata bilmedim. O quş tek sanki qanad vurub uçmaq isteyirdi.

 Qız: Bes axı niye? Niye intihar?

 Elinanın teeccübden gözleri irilemişdi... O dehşet içinde idi.

 Oğlan: O bir qızı sevirdi. O qız da bu binadan idi. 4cü mertebede qalırdı ve o qızla tesadüfen internetde tanış olmuşdu. Sadece sonda anladı ki o qız heç vaxt onun olmayacaq. Rüfet özünü öldürdü. 3 gün qabaq. Bax ele hemin bu yerden. Menese son sözleri... Onu qoru. Sevdiyi qızın yaşaması onun son arzusu idi. Mense o qızı heç tanımıram da. Dostumun son arzusunu da yerine yetire bilmeyecem. O bu sevginin mümkünsüz olduğunu bilirdi ve ona gore de getdi. Elvida bele demeden. O sevdiyinin xoşbext olmasını yaşamasını isteyirdi. Başa düşürsen? Elvida bele demeden. Neye göre? Tekce o qızın yaşaması üçün xoşbextliyi üçün.

 Oğlan daha da berk hönkürtü ile ağlamağa başladı. Efsane dehşet içinde bütün olanlara qulaq asdı. O artıq her şeyi anlamışdı. Onun Rüfeti özünü öldürmüşdü. Efsane oğlanı qucaqladı. Bir müddet susaraq onunla birlikde ağladı. Sonra onu ayağa qaldırdı ve gözlerine baxıb dedi.

 Qız: Sen dostunun artıq son arzusunu yerine yetirdin... O kimsesiz qız artıq yaşayacaq. O Rüfetin son arzusunu yerine yetirecek. Ne olursa olsun bu cemiyyetle mübarize aparacaq.

 Efsane yavaş-yavaş geriye döndü göz yaşlarını elleri ile silerek eve getdi....
(səs: 2)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 6 869
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri