İnsan tiplərinin sevgi məktubları

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 5
Baxılıb: 2 473
Səs ver:
(səs: 2)
Kinestetik:
Menim ezizim,mehribanım. Deniz seyahetinde pencereden baxarken her teref soyuq, külekli ve yağışlıdır.Teessüf ki, bunların hamısı menim qelbimi sıxır çünki, sensiz darıxıram.Yalnız bir fikirden ki,saçlarının qoxusunu içime çekmeyim ,derine toxunub hiss etmeyi bele tezlikle yaşamayacam.Seninle yanaşı oturub ,qucaqlaşıb seyr etmeyimiz ve serin mehin bize toxunuşu yadıma düşür.Bütün bunları sene yazarken daxilimdeki hisler tufan kimi, fırtına kimidir daxilimde.Sene vere bileceyim hisler saf ve temizdir.Eger senin de hislerin qarşılıqlıdırsa, men yalnız gelen il hemişeki yerimizde sene sarıla bileceyim ümidle yaşayacam.

Vizual:
Gözelim, parlaq güneşim menim.Son görüşümüzden beri gözlerimin qarşısında yalnız sensen.Senin iri,qara,derin menalı gözlerin.İlahi! Men seni çoxdan görmürem.Bu qaranlıq gecede semanın ulduzları mene baxarken men gözlerimi yumub seni görürem.Yalnız bir fikirden ki,seni tezlikle görecem güneş daha da parlaq görünür,şüası düşdüyü her yer daha gözel olur.Gedeceyim yollar yalnız işıqlı yollar olur.

Audial:
Unuda bilmirem senin sesini,gülüşünü.Saatlarla telefonda danışıqlarımızı unuda bilmirem.Her hefte sonu menimle işlerimizin müzakiresin,senin valehedici sesinin her eşideni dinletmeye mecbur etmeyi yadıma düşdükce üzümde tebessüm yaranır. Senin adın mene melodiya kimi seslenir çünki sen heyatımın melodiyasısan.
(səs: 2)
Şərhlər: 5
Baxılıb: 2 473
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri