Qadınla.Com'luların ən sevdiyi ev işləri (5. hissə)

Müəllif: Onun_Mələyi
Şərhlər: 12
Baxılıb: 2 064
Səs ver:
(səs: 0)
Salam saytımızın şirin-şəkər xanımları:03:.
Layihəmin artıq 5'ci bölümündəyik:komp:
bu bölümün qonaqları Nezrin6 və Efsuw2016 bacılarmızdır:cak:
İndi isə gəlin oxuyaq görəy,bu qızlarmızda hamaratmı?:supur::124:yoxsa tənbəllikdən günorta duranlarmı?:hihih:

Qadınla.Com'luların ən sevdiyi ev işləri (5. hissə)

Nezrin6

Salam qizlar. Necesiniz?:03: Evvelce Onun_Meleyine tewekkur edirem bele maraqli layiheye gore. :gul:InwAllah hami iwtirak eder,maraqli olar:128:
Kecek menim hansi ev iwini sevib sevmediyime.:hmmm: En sevdiyim ev iwi yemek biwirmek,:cadu: paltar utulemek:utu:,qab yumaq, ve wirniyyat biwirmek:127:. Yemeyi hami deyirki cox dadli biwirirsen.:nyam: Qaynanam herden hirslenirki biraz dadsiz,pis biwir yemeyi. Yoldawim o qeder yeyirki biwirdiklerimi qarni cox yekedi.:sisko::ihi: Qaynanam yoldawima 9 ayliq hamile arvadlara oxwayirsan deyir:122: Hec sevmediyim ev iwi ev silmekdi:hizmetci:,amma mecburiyyetden her gun silirem.
Birde cox sevinirem yay gelende, qiwa aid hazirliqlar gorurem.:cadu: Kampotlar,worabalar(tutma), lecolar ,ikralar hazirlayiram. Ev iwlerini ne qeder cox sevsek o qeder de rahat gore bilerik. :supur:Sevmiyende adam etmek istemir,amma mecbur etmeli olursan.:hh: Onda da ele bil 10 saatliq iw gormuw kimi yorgun olursan.:off: Menden bu qeder:09:Oxuyan gozleriniz var olsun canlar.:123:




Efsuw2016


Salam menim cici kizlarim:03:. Men layiheni gorubde coox beyendim:07: Isdedim ekecliyimden bir az da men yazim :kivir:...
Bele ki is gormeyi seven qadin yoxdur:hmmm: mecburen yapiyoz kisileri islede bilmediyimiz ucun:hh: bele severek yorulmadan zovq alaraq gorduyum is : Sevdiyim musiqiler dinleyerek ev isleri gormeyi ,ev temizliyi pol silmey :hizmetci:toz almaq. musiqi oldugda zamanin nece kecdiyin anlamiram :sarkici:yay geldiyi zaman tursu baglamagi murebbeleri de zovqle severek bisirirem:nyam:
En sevmediyim is: utu utlemeydi :utu:zehlem gedir :kzgn: ona gorede iki uc paltar cixmaqiynan utuluyub aliram. coox olanda vapse utulemey isdemirem:pff: birde perde cixar yu as zehlem gedr o isdendeee:18:
Fidosum canim meleyim menim:kanka: layihende menede yer ayirdigincun mucux mucux edirem seni:mucux:
sayende ozumu terifledim :122::kivir:




P.S layihədə iştirak etdikləri üçün canım bacılarım Nezrin və Efsuşa təşəkkürmü bildirirəm:gul:
Layihədə iştirak etmək istəyən,şəxsi ismarıcla müaciət edə bilər:mail:
(səs: 0)
Şərhlər: 12
Baxılıb: 2 064
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri