Qadınlar.Biz ilə ilk tanışlığım - Naz Vefa (9)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 19
Baxılıb: 2 098
Səs ver:
(səs: 6)
Salam Qadınlar.Biz-in gözəl göyçək xanımları 03
Düşündüm daşındım dedim nə layihə hazırlayım mən? :28: Axır ki, ağlıma bu gəldi yəni :heart: Qadınlar.Biz-lə ilk tanışlıqım :heart: İcazəsini aldım :23: və hazırladım.
Deməli belə layihəmiz belədir, bu gözəl saytımızla necə tanış olmusunuz onu yazacaqsınız mənə şəxsi mesajla və məndə xəbər olaraq göndərəcəyəm.
Bu qədər indi isə keçək bu günün qonaqına :mail:
Naz-Vefa nikli userdi..O gözəl saytımızla necə tanış olub onu yazacaq...

"Salam qizlar men ilk defe bu sayta daxil olanda ozmu cox tenha terk edilmiw heyatdan kusmuw bi insan idim nece deyeler yawayan olu kimi idim urek sozlerimi yaza bileceym sirimi sozumu deye bileceym virtual dosta ehtiyacim var idi kanpitorda qaqaw sekilere baxirdi birden gozum saatawdi qadinlar.biz loqosun gordum wekilin uzerinde daxil oldum sayta ilk once qonaq kimi geldim sora burdan qizlarin bir birlerine mehriban davraniwin munasibetlerin gordum qeydiyyatdan kecdim burda ilk piwiko1 var idi onunla taniw oldum sora Rahile ile taniw oldum menim sirdawim dostum canim bacimdi o menim bu sati cox sevrem cunku bura gelenden sora men fikir etmirem men nenemi itirdikden sora cox fikir edirdim qadinlar.biz sayti sayesinde sizin sayenizde men fikirlerimnen azcada olsa azad oldum her birinize tewekur edrem canlarim sizi cox sevrem Ve tewekurumu bildirem.... ilk once saytin admini Anar Memedov cox tewekur edrem bizler ucun bele bir werait yaratiqi ucun... Ve sene tewekur edrem bacim mene xeberinde yer verdiyin ucun cox saqol"
 
Deymez xoşdu.
Kim istəsə mənə yazsın.
(səs: 6)
Şərhlər: 19
Baxılıb: 2 098
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri