Qadınlar.Biz ilə ilk tanışlığım - Sona (13)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 9
Baxılıb: 2 000
Səs ver:
(səs: 5)
Salam Qadınlar.Biz-in gözəl göyçək xanımları :03:
Düşündüm daşındım dedim nə layihə hazırlayım mən? :28: Axır ki, ağlıma bu gəldi yəni heart Qadınlar.Biz-lə ilk tanışlıqım heart İcazəsini aldım :23: və hazırladım.
Deməli belə layihəmiz belədir, bu gözəl saytımızla necə tanış olmusunuz onu yazacaqsınız mənə şəxsi mesajla və məndə xəbər olaraq göndərəcəyəm.
Bu qədər indi isə keçək bu günün qonaqına :mail:
Sona nikli userdi..O gözəl saytımızla necə tanış olub onu yazacaq...
 
"Evvela qadinlar biz xanimlarinin her birini salamlayiram. Demek men bu sayta qatilan gunu googlede ginekoloq hekime sual yazdim ve cavab olaraq bu sayt cixdi. Daxil olub oxudum sora gordumki bir cox xeberler, qizlar var. Maragimi cekdi her gun daxil olurdum, her vaxt tapdiqca. Lakin qeydiyyatin ne oldugunu umumiyyetle bilmirdim. Hetda werh yaza bilmirdim deye eseblewirdimki, niye qizlar yaza bilir men yox!:122: saytdan kusurdum:23:ve belelikle hardasa 5-6 ay qeydiyyatsiz sayta daxil olurdum. sonra emim qizina dedimvmeni bawa saldiki qeydiyyatdan kecmelisen ve menim ucun qeydiyyatdan kecdi. O gun bu gün saytdayam. Hetda aile qursam bele el ceke bilmedim saytimnan. Baxmayaraq ki werh yazmaga vaxtim olmur. Ama her gun daxil olub xeberlere nezer yetirirem. Saytla bagli hecne bilmirdim mene bu saytda ne oyredibse her weyi canim Antikvar oyredib sagolsun. Hetda utanirdim bawa duwmuyende soruwmaga ama sagolsun etrafli ve defelerle bawa salirdi :heart: Mirickam layihene devet etdiyin ucun tewelkurler"
(səs: 5)
Şərhlər: 9
Baxılıb: 2 000
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri