Canım dostum - Miss_Angel (6)

Şərhlər: 12
Baxılıb: 2 214
Səs ver:
(səs: 4)
Salam mənim gözəl göycək bacılarım ve bütün Qadınlar.biz xanımları.  :love: :03: Deməli bu lahiyəmin adı "Canım Dostum"dur. Hər bölümdə bir xanım mənə öz həyatdaki ve virtualdakı rəfiqələri haqda yazacaq. Onlara (Rəfiqələrinizə) olan ürək sözləriniz, iradlarınız, onların sizin həyatınızdakı rolu, onlardan istəkləriniz, onlar haqqında məlumat (yaş,görüntü mənfi və müsbət xasiyyət) ümümilikdə onların sizin üçün necə böyük əhəmiyəti olduğu və s. haqda yazacaqsız. Hər bölümdə bir userin adi olacaq.:128: Layihəmin  qonağı Miss_Angel nikidir. :kiss_mini: 

Salam QIZLAR :03: mene bu lahiyede yer ayirdigi ucun GUNESIME_AID_ nikine cox twkmu bildirem cox sag olsun.
Kecek menim doslarima.İlk once Virtual.Canim dosdum olan "ULDUZ".Demeli ulduz xanimin + cehetinden daniwaq burda taniw olmuwuq o bura girenden yaziwiriq demek olar ki her gun o burda olmuyanda burani dagidiram hamidan soruwuram az qala hardadi bu deye :122: burdan tanidigim qederi ile yaxwi insandi menim her derdime werikdi meni anliyir bezende anlamir duzdu. - cehetide sms qutusun hec silen deyil eseb edir. meni axiri parolun mene verib menimde parolu o bilir sms qebulu dolanda silem sora sac bawini yolam. :hizmetci: Bele sora burda cox doslarim var "AKA_ISI""LASTOCKA""NAXCIVAN BALASI""AYTEN97""VUSU BACI""DOSDA INAM""KEDI""WIRIN BALAM"ve s.Onlarda yaxwi doslardi mene yeri gelib meslehede veribler yeri gelib qulaqda asiblar sozume + cehetlerin gormuwem,- cehetlerin yox.
Real doslara kecek "AYSEL"ADINDA DOSDUM VAR 2 ILDI DOSDUQ + ceheti coxdu menim wad gunumdede pis gunumdede yanimda olub elinden gelmiyen iw yoxdu wirniyatlar dadli yemekler biwirir ya bize gelende biwirir getirir yada men olara gedende rahliyir sac duzeldmekde elinden gelir toya gedim gedirem onun qebuluna casimi feniyir gelem bir sozle qizil adamdi.- cehetin gormemiwem vallah .
Sora menim bir sinif yoldawim var "Nermin" idi adi hemiwe mekdebde hirslenib neyese deyinende meni qucaqliyardi deyirdi menim enerwim sene kecsin menden 4 yaw balaca olsada menden cox bilirdi cani yanmiw her gun ev teli ile o qeder daniwirdiq ki sevgililer qelet edirdi anasi hemiwe hirslnirdi bir birimizdan sirimiz olmazdi bele sefimizde olsa bir birimize deyerdik ve hecde qinamirdiq bir birimizi.sora "AYSEL"adli bir qizla taniw oldum bu aysel bawqadi. +ceheti meni cixisdeyirdi ama - ceheti o olub ki mene birdefe yalan demiwdi birisi haqda ama men yenede onu bagiwladim dedim ama birde sef deme men sene guvenmiwemse mene sef deme buda bele.
İndi deyesiz ki bunun hec menfi xususiyetli olan dosdu yoxdu var men ele admala duzdu hemsohbet olam ama dost demirem onlara gorende hemsohbet olam ona dost sayilam ama o ozume dost saymiram kimle xasiyetim tutrsa sohbet edirem xowum gelmedi yola ver gedsin edirem  :122: duzud cox unsuyetcilem cox dosdum var hamisindan yazsam oxumaqdan yorularsuz.Bawardigimda yazmiwam 8 ay sayit tecrubem olsada elede cox weyden bawim cixmir nese bawa duwmeseniz yola verin gedsin :122: sag olsun oxuyan qizlarimizda oxumuyan qizlarimizda twk birdaha mene yer ayirdigin ucun baciwka. :cak:


P.S. Lahiyədə iştirak etmək istəyən mənə şəxsi ismaricla yazıb yollaya bilər... :mail:
(səs: 4)
Şərhlər: 12
Baxılıb: 2 214
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri