Qadınlar.Biz'lilərin başına gələn gülməli və maraqlı hadisələr - canavar sevgisi (16)

Müəllif: Miss_Angel
Şərhlər: 10
Baxılıb: 3 855
Səs ver:
(səs: 3)
Salam qizlar necəsiz? Az fikirləşdim çox fikirləşdim birdən ağlıma bir fikir gəldi başınıza gələn ən gülməli və ən maraqlı hadisələrin yazsın userlər. Gəlin canavar sevgisi userin başına gələnləri birlikdə oxuyaq:

Saytimizin xaninlarini salamliyiram. Ve gunay bacima tewekkurumu bildirirem menede layihesinde yer verdiyi ucun. Kecim bawima gelen hadiselere Bawima cox maraqli maraqli hadise gelib amma indi yadima dusen bunlardi:usaq vaxdi basimi blokdaki pillekenin etrafinda olan demirlerin arasina kecirtmisdim :06: nece elemisdimse day cixarda bilmirdim. Cixartmaq ucun demirleri kesmisdiler. :122:
Sonra hardasa 9 cu sinifde oxuyurdum onda qardawim qebul.imtahanina hazirlawirdi. Bir gun nenemin gozu emeliyyat olunasi oldu. Anam atamda ora getdiler. Mende evdeydim dersden gelmiwdim qiw olduguna kondisoneri vurmuwdum ki isinim. Qardawimda yox idi. Nece yuxu tutubsa kondisonerin sayesinde demey olar huşumu itirmis kimi yatmisam.:uyku:  Bitun qohumlar zeng eliyir,qardawim qapini doyur oyanmiram.Anagilde xesdexanadan cixib geliller eve. Butin blok tokulub gelib amma mennen ses yoxdu. :23: Birde dayimin zemgine oyandim :telefon: dedim iki deyqe yatmiwamda nolub ki, dedi ne iki deyqe saata bax bir baxdimki 2 saat idi yatirdim. :23: O du budu kondisoner isliyemde uzanmiram: ( bunlar uwaq vaxdi olanlar:)
Kecen il yay aylarinda 1 ci kursu qurtarmiwdim semestr imtahanlarimizi verdik qizlar ile razilasdiqki sehere gezmeye gedek. Neyse gedib gezib dolandiq, dedik qiz qalasina cixaq. Qiz qalasina catmaq ucun yolu kecmek lazim idi. Mende gordum yolda piyada kecidi ucun xett yoxdu. Amma yanimizda " kecid " var qizlara dedim buranan kecek. Qabaqda men arxada da qizlar dusduk hemin yere. Demek dusduyumuz yer kecid yox ayaqyolu imis: / nece :09: dusmusdukse elecede bir bir cixdiq. (Dogrudanda gorunusce yeralti kecide oxwayirdi baxanda)

Bir defe de men bu yay ASAN xidmetde isliyirdim. Isden sonra iclsimiz var idi. Orda da qapilar elediki hamisi weffafdi butun otaqlar gorunur. Mende kecikirdim, hami kecib oturmusdu demey olar yerinde rehberimizde oturmusdu. Qapi aciq idi amma yarimaciq veziyyetde mende telesdiyimnen fikir vermedim yapisdim qapiya :kovulan: eynen kinolarda oldugu kimi: ( Bele xanimlar bilmirem beyendiniz ya yox oxudugunuz ucun twk ♡ :03:
(səs: 3)
Şərhlər: 10
Baxılıb: 3 855
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri