Qadınlar.biz xanımlarının tanışlıq hekayələri ( 2 )

Müəllif: Pure Love
Şərhlər: 3
Baxılıb: 17 863
Səs ver:
(səs: 4)

Qadınlar.biz xanımlarının tanışlıq hekayələri ( 2 )

Nurcan Lady

Salam. necesiz? Mende qadinlar. biz  saytinin istifadecisiyem. yerlesdirdiyiniz movzu menimde xosuma geldi ve fikirlesdim ki mende oz tanisliq hekayemi  yazsam pis olmaz.Men sevdiyim insanla  burda,yeniki internetde tanish olmusam . Men  onunla ciddi  fikirle yox, sadece bosh vaxtlarimin birinde girdim internete kimlese yazismaq  ucun ve  o  mene tanisliq gonderdi ,men  onunla  bir nece gun yazisdim .Onun fikri ciddi  idi,.amma menim fikrimi o ozude bilirdiki men sadece bosh vaxtim olanda sohbete gelirem internete. Biz tanish olduq,munasibetlerimiz getdikce ciddilesdi ve  dahada semimilesdi. Kecen ilin bu gununden artiq 1 ildir ki biz  bir  yerdeyik. oktyabr ayinin 5i  tanish olmusduq,. Aile qurmamisiq hele ,amma bu haqda planlasdiririq  insallah. Onuda qeyd edim ki oktyabrin 15 i bizim ilk bir birimizi gorduyumuz  gundur.Qismet olsa ilk gorush gunumuzun 1 ilini bir yerde qeyd edeceyik.  Twk size.

 Vüsales

Menim tanisliq hekayemi artiq saytimizin gozellerinin coxusu bilir. Oxumayanlar istese oxusunlar. Menim hekayem bu hekayelerin icinde belke de en cox  aglamaliyskidi. Cunki bax indi de yadima dusende ureyim sizildayir, neler yasadigimi xatirlayanda deyirem Allah mene ne qeder sebr veribmis ki, men bunlara dozmusem.  Eminem ki, men burda kecirdiyim heycanlarin, yasadigim sixintilarin , cekdiyim ezablarin hec yarisini bele yaza bilmeyecem. Menim yasadiqlarima 100 neferden 5i 6si dozer ya dozmez. Neise , cox basinizi agritmayim da baslayim

Bele,,,, men yoldasimla universitetde tanis olmusam. O, menden 1 kurs yuxarida oxuyurdu.  Men 2ci kursa qeder onu tanimirdim, hec gormemisdim de. Cunki o 1 il universiteti dondurmusdu deye men 2ci kursa baslayanda o da 3cu kursu oxumaga basladi.  Bir az tevazoden uzaq olsa da, men univde mehsur idim. Hem yuksek bal yigmisdim, sinifkom idim,  hem de qizlarimizin dilince desek cox sarmli qiz idim. Artiq 1ci kursda , bacim demisken, coxlu perestiskarlarim var idi. Ama men hec birini beyenmirdim. Heresinde 1 eyb tapirdim. Coxlu sevgi mesajlari, teklifleri, hetta mektub bele almisdim. Hec yadimdan cixmaz, oktyabrin 29u idi. Tanimadigim nomreden bir mesaj aldim. Meni sevdiyini, bele derdimden olduyunu falan yazmisdi. Hec ne yazmadim, eseblesdim ki, bu hardan tapdi nomremi, yene nomre deyismeliydim. Hec bilmirdim kim yazib bunu. 

Bir gun qeribe bir sey oldu. Artiq ders bitmisdi.Pillelerden dusurduk ki, eve gedek. Qizlarla zarafat ede ede dusurdum. Bir de gozum 2 cut goze satasdi. Qeribe hisler kecirdim. Ilk defe idi bele olurdum. Gozlerimi ceke bilmirdim gozlerinden. Ureyim nece doyunurdu ele bil yerinden cixacaqdi. Qizlar meni dartdilar apardilar cole, zarafat etdiler ki, gozunu ceke bilmirdin oglandan , nehayet bizim sinifkomumuz da beyendi birini, gozlerimize inanmiriq. Dedim , men bu oglani birinci defedi gorurem. bu univde gozel oglan variymiski.

Neise, gunler kecirdi, mene mesaj yazan oglan el cekmirdi menden. Her gun bir neferi gonderirdi ki, sinfimizin qapisina. Men de neinki gorusmek, hec uzunu bele gormek istemirdim o oglanin. Deyirdim, el ceksin menden. Oglan cox utancaq idi. Men raziliq vermemis meni mle dansimaqdan cekinirdi. 

Bir gun patok dersimiz idi. Muellim muhazire deyirdi, mende de axot yox idi yazmaya. Oturmusduq arxa siralarda qizlarla sohbet eirdik. Nausnik de qulagimda idi . Gordum qizlar hamsi qabaga baxdilar. Ele bildim muellim gelir. Yavas yavas nausniki cixartdim baxdim. Gordum yox, muellim kimlese danisir qapida. Kimdirse muellim onu dartir iceri o gelmir. Nese bir teher muellim onu saldi iceri. Gozlerime inanmirdim. Bir nece gun evvel gozlerinden gozumu ceke bilmediyim oglan idi bu. Muellim onu usaqlara tanis edirdi. O da univde mehsur imis . Futbolcu idi. Cox yarasiqli idi. Qisaqol koynek geymisdi. Qolundaki doyme onu daha da celbedici etdi menim gozumde. Muellim onun adini deyende qeribe geldi mene. Cunki mene mesaj yazan oglanin adi idi bu ad da.  

2ci ders meni cole cagirdilar. Gordum o oglan da qalib orda . Menle danismaq isteyir. Ay hemin gun men ne qeder heyecan kecirmisdim. Ele sevinmisdim ki, menim sevdiyim oglan da meni sevirmis. Evvele naz etdim 4 5 ay. Sonra aprelin 24u ona raziliq verdim danismaga. Getdikce ona daha da cox vurulurdum, mamagilin ise hec neden xeberi yox idi. Hec aglima da getirmirdim ki, men kimlese danisaram, isteyerem, utanirdim, hec 1 qiza da demirdim danisdigimi. 1 il yarim bele dansidiq. Artiq o 4cu kursu qutarirdi . Mene deyirdiki, anangile de elcileri gonderek de day. Men mamaya dedim , dedi olmaz ki olmaz.   Bizi ayirmaq ucun cox soz sohbet oldu.  Telefonumu aldilar, derse qoymadilar. Ama sevgilim mene gizlinde bir telefon gonderdi.  Gece hamsi yatandan sonra danisirdiq sehere qeder . Gece yuxu mene haram olmusdu. Aglamaqdan gozumde yas tukenmisdi.

May ayinin axiri idi. Dersimizin son gunu idi.  Men artiq qerar vermisdim ki, bu gun danisacam onla ve her seyi bitirecem. Cunki artiq mende dayanacaq tab qalmamisdi.  Asagi mertebede bir otaq hemise bos olurdu. Getdik oturduq orda 1 ders sohbet etdik. Ona artiq ayrilmaq istediyimi dedim.  Hec bir sey demedi mene. Men hetta ureyimde eseb de kecirdim ki, bu niye mene demir ki, ayrilmayaq. Dedim yeqin bu da bezib her seyden. Otaqdan cixanda son defe qucaqladim onu, goz yaslarim dayanmaq bilmirdi. Ondan ayrilmagi hec istemirdim. Buna nece dozecekdim hec bilmirdim. Belke bir 10 deqiqe men qucaqladim onu. butun yasadiqlarimiz gozumun qabagindan getmirdi... Onu ilk gorduyum gunden ta indiki anadek. Nehayet guc toplayib ozumde otaqdan cixdim.

Artiq eve getmek vaxti idi. Sevgilim mene dedi ki, axrinci defe eve icaze ver men aparim. Men de razilasdim. Oturdum masina. Masinda da agalayirdim icin icin. Bir de basimi qaldirdim gordum biz evin yolunda deyilik, nese ayri yoldu , men burani tanimiram. Sorusdum hara gedirik biz. Dedi , ureyim, qaciriram seni. Hec vaxt men hemin an yasadigim kimi qeyri-adi hisler kecirmemisdim. Bilmirdim, sevinem, aglayam. Mamagili fikirlesende deli olurdum. Deyirdim, onlarin ureyi partdayacaq . Bir terefden de bilende ki, men artiq onun yaninda olacam bilmirdim sevincimden ne edem.

Neise, yoldasimin qohumugile getdik. Orda bir gun qaldiq. Ama aramizda hec bir sey olmadi. Sonra mamagil raziliq verdiler ki, bes gelin vereceyik seni sevdiyine. Biz de qayitdiq. Nisanimiz oldu. OKtyabrin 14u de toyumuz oldu.  Artiq bir nece gunden sonra 1 ilimz olacaq. Cox xosbextem cooooooooox. Allah ayirmasin bizi . Her kese bele saf, temiz,  ulvi mehebbet arzulayiram.  Bilmirem, deyesen bir az uzun oldu, basinizi agratdim belke de.  Hele men yasadiqlarimi tam yazmadim. Yoxsa kitab olardi yazsaydim. 

 

(səs: 4)
Şərhlər: 3
Baxılıb: 17 863
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri