Gunay_Oxatan ilə müsahibəm

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 7
Baxılıb: 4 218
Səs ver:
(səs: 0)

 1. Nece yasin var harada yasayirsan-26.11.1986 tevelludem.hal hazirda Ursetdeyem. 

2. Valideyinlerinle birlikdemi yasayirsan?-Indi yox,Rasiyada xalamin ailesi var onlarla yawiyiram muveqqeti martda vetendeyem InwALLAH.Valideynlerimin ve butun dogmalarimin yaninda. 
3. Subaysan?-heleki he,niwanli kimiyem.yayda toydu InwALLAH. 
4. Subay deyilsense sevmisen?-hec bilirsen ewqi nedir kiwilerin keleyi. 
5. Nece tanis olmusunuz?-Rasiyaya xalamin yanina 1ci defe 2011ci ilde gelmiwdim. oda burda yawiyir.xalagille birlikde iwleyirdi,bu yolla tanimiwiq bir birimizi.sonra yeni 2-3aydan xalama demiwdi fikrini oda mene.xalamin canini bir ile yaxin yigdi bogaza.sonra ele oldu ki kecen il fevralda birde qayitdim bura 1-2aydan awk hikayemize bawladiq. esla esla demezler deyirler mende hemiwe Rasiyada yawayan birine getmerem deyerdim.men oz saydigimi saydim felekde oz saydigini.tanidiqca sevdim onu.yaxwi insandir 
6. Tehsilin?-ingilis dili muellimesiyem eslinde ancaq hecvaxt oz sahemde caliwmamiwam.
Gunay_Oxatan ilə müsahibəm
7. Isleyirsen?-
biznez sahesinde.xalama,awkitowuma komek edirem burada.bow dayanmaqla aram yoxdur. 
8. Xarici gorunusun haqda melumat vere bilersenmi? ALLAHIN yaratdigina cirkin demek gunahdir,Rebbimin qusurlu iwi olmaz Estexfurullah.zahiren boyum hundur deyil,orta boy,agbenizem,belke de desem oxuyanlar ozunden razi deyer mene,ancaq qewengem. sacim goz rengim qehveyidir.zahirimde en cox gozlerimi beyenirem.sadece bir prablem var ,yemek yemeyi sevirem ancaq o deqiqe kokelirem ve qarnim cixir .ag toppuw olur bir az da toppuw oluram.etrafimda bezi insanlar Berrin Saatdi deyesen adi ona oxwadir meni.ozum haqda cox yazdim. 
9. Daxilin necedir?-daxilim tam bir oxatan. bilirsen canim insanin daxili onun yawadiqlari ile bagli formalawir.menim heyatim cetin kecib.ancaq yene de ALLAHA wukurki daha beterlerinden qoruyub meni.meneviprablemlerim,eziyyetlerim coxdur menim.insan cox prablem yawayarsa onun en birinci esebleri naterez olar.bezen istemeden qelb qirici oluram.ancaq sonra pewman oluram.yawadiqlarim meni insanlara qarwi inamsiz edib.bu sebelerden cox vaxt aqressiv oluram.ancaq ureyi yumwagam men.he xowlamadigim ise kuseyen olmagimdir .tez kusurem,baw verenleri ureyime saliram,cox fikir cekirem.yad insanlardan yox yaxin insanlardan gozlemediklerimden ozume qarwi pis hereket gorende kusulu qalmasamda urekden bagiwlaya bilmirem onu.semimiyem,tez unsuyete girmeyi bacariram.sozu uze wappadan deyirem bu barede qeti guzewtim yoxdu 
10. Qisqancsanmi?-eslinde kenardan ele gorunurem.ancaq belke de qisqanc deyilem,sadece aldanmagi istemirem.yada inamsizligimdan ireli gelir.insan ovladina ciy sud icib terefden yanawib pis weyleri fikirlewirem.her zaman tetikdeyem yeni. 
11.Dinle mesgul olursan?-bu son aylara kimi Namaz qilirdim.18 yawimdan qilirdim Namaz.sonra burda saytlarin birinde bir dindar insan mene dedi ki ALLAHDAN omur iste ve vetene qayidandan sonra tovbe edib Namazlari qeza et ve qil.burada cunki et mehsullari ne qibleye nede ALLAHU EKBER deye kesilir.halal deyil burdaki nemetler.ancaq buna gore men oz alemimde hec ozumu bagiwlaya bilmirem.
12. Heyatdan gozlediklerin?-cox wey.o qeder wey var ki.uwaqliqdan beri o qeder kesiklerim var ki.ozum ucun yawamiram men.men ozum ucun yawamagi 5ilden artiqdir ki buraxmiwam.guluwlerim bele saxtadir menim,ozum istedyim ucun deyil.ewi ne bilim heyatdi da.bu zamana qeder heyatda 1arzum olub ki ona qovuwmagi Ilahi bir Mocuze hesab etmiwem.indi heyat ele etdiki o mocuzeni qelbime gomdum.axirete bagladim bu mocuzevi umudu.yaxwi olar InweALLAH.ancaq bu arzunu yazmaq istemezdim.nastalgiya qoy yatsin axirete qeder.
(səs: 0)
Şərhlər: 7
Baxılıb: 4 218
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri