Mənim sınanmış reseptim (2)

Müəllif: YalniZ-ArZu
Şərhlər: 8
Baxılıb: 3 797
Səs ver:
(səs: 1)
Bu dəfə öz sınanmış reseptini bizimlə bölüşən userimiz MRS-A-olacaq. :08: (deyirəmdə saytın subay qızları evlilərdən hamarat cıxdılar :hh:)
Keçək userimizin paylaşdığı reseptə...nə sualınız oldusa şərhdə yazin MRS-A cavablandıracaq :08:


Mənim sınanmış reseptim (2)

LAVAŞ BÖRƏK



Her birinizi salamlayiram :03: bu gun size edilmesi asand olan,en esasi xemir açmadan emele gelen borek resepti yazacam :127: demeli bele, yazacaqim reseptden emele gelen az olur. Eger evde adam coxdursa bu dediklerimi 2 defe edin yeni birin hazirlayin qoyun qiraqa sonra ikincisin hazirlayin. Eyni listde qoyun dxovkaya biwsin :08:

Tərkibi:
4 eded lavaş (yayma)
Qatiq
Duru yag
Cekilmiw et (bir az )
2 biber
2 pamidor
Sogan
Hazirlanmasi:
Ilk once sogani balaca balaca dograyiriq qovururq ölsun sogan yagda. Ustune eti tokuruk onuda qovururq sonra balac balaca dogranmiw biberleri ve pamidoru elave edirik bumu qewengce qovururuq. Suyun qurudmayin nede sulu saxlamayin normal olsun.

Sonra düz bir yere lavaslari ust uste gelcek sekilde serin. Bir birinin ustune yox haa yanbayan amma ist iste duwdun arasi bow qalmasin
Bu lavasin ustune qatiq ve duru yag cekirik (islanob yumuwalmasi ucun) sonra diger 2 lavasi yene bunun ustune qoyuruq. Onun ustunde yaglayib qatiqlayiriq. Ve hazirladiqimiz icliyi elave edib rulet sekilinde bukuruk. Liste qoyuruq.
Ūzəri ucun:
Bir qaba qatiq tokuruk ustune yumurta elave edib caliriq onu bu ruletin uzerine surturuk qizarmasi ucun. Sorna qoyuruq dxovkaya. Qizarir goturub yeyirik.
Nuş olsun! :04:
(səs: 1)
Şərhlər: 8
Baxılıb: 3 797
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri