Atanızın Bürclere Xasiyyeti

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 12 175
Səs ver:
(səs: 4)
Atanızın xasiyyeti

Atanız nece biridir, gencliyinde ne ederdi, eşqbaz idimi? Duyğularını gösterermi göstermezmi? Atanızla elaqedar minlerle sual var eslinde. Atanızı ne qeder yaxından tanıyırsınız? Hele zamanınız varken onu ata olaraq deyil bir yad biriymiş kimi tanımaya çalışın. Budur atanızı tanımanıza kömekçi olacaq Astrolojik xüsusiyyetler!

Atanız Qoç bürcü ise;

Yeni başlanğıclarınızda destekleyicidir. Size cesaret verer.Gereksiz işlerle zaman itirmenizi istemez.Yaxşı düşün yaxşı şeyler olsun deyerek sizi motivasiya eder.Her hansı bir hereketde müveffeqiyyetsiz olduğunuzda tekrar sınağınızı ister.Düşdüyünüzde nece qalxacağınızı sert bir şekilde öyreder.Sebirsizdir, Söylediyi şeyleri derhal tetbiqinizi ister. Tez sıxılar lakin bir şeyi başına salmışsa elinden heç bir şey xilas olmaz. Sizin varlığınız onun üçün güc ve deyişme demekdir.Qabaqcıl bir atadır. Kimsenin istiqametlendirmesiyle hereket etmez. Onun uşağı olmaq, cesaretin, yılmazlığın öyrenilmesi demekdir. Aktiv bir atadır. Onun dediklerinizi tetbiqinizden böyük hezz alar.Sizi semimilikle sever. Lakin bunu sözlerle deyil, sizin arxanızda dayanaraq müeyyen eder.Cesur atanız son derece dürüst bir adamdır. Sizden de bunu gözleyer.Heç bir şeyden qorxmanızı istemez ve buna da icaze vermez.Lider ruhlu bir atadır. Size her şeyi öyreder, onun açdığı yoldan davam etmenizi gözleye biler.Sehvlerinizde asanca esebileşer lakin hirsliliyi beş deqiqe davam etmez. Bele zamanlarda cavab vermek yerine, bu hiddetin keçmesini gözlemek faydalıdır. Daha sonra qarşısına keçib onunla danışa biler, razılaşa bilersiniz.Çox açıq sözlüdür. Ne düşünürse derhal söyleyer. Heç kimden çekinmez.

Atanız Öküz bürcü ise:

 Sabitlikli,sakin, idareli ve uşağına olduqca düşkün bir atadır. Övladının düneni, bu günü ve sabahları onu ömür boyu maraqlandırar.Heç kime ve heç bir sebebe bağlı qalmayan, tek başına ayaqlarının üstünde dayanmasını bilen bir atadır.Texnoloji inkişaflardan xoşlanar. Bu istiqametdeki yenilikleri yaxşı izleyer.Dincdir. Ayaqları yere möhkem basmaq ister. Çünki ailesi onun üçün son derece qiymetlidir.
Sabit bir heyat içinde sizi besleyer, ehtiyaclarınızı qarşıladığı müddetce xoşbextdir. Tutumludur. Böyük bir ehtimalla sizden de bunu gözleyecek. Ehtiyaclarınızı sizden evvel biler ve bunlar lazımdırsa pul xerclemekden heç çekinmez. Lakin gereksiz bir şey isteyirsinizse, ne qeder direşseniz de eşitmezlikden gelir.Size, özünüzü etibarda hiss etmenizi temin eder. Qoruyar ve güclendirer.Romantik deyişmeleri azdır. Yeni sizi çaşdırmaz. Olduğu yerde kökleşme vardır. Yeni aile anlayışına ehemiyyet verer. Balasının dinclik içinde böyümesini temin eder. Ele xüsusi bir atadır ki, onunla böyüyerken istirahet eder,dinclik taparsınız. Heyatın menasını ve ehemiyyetini onunla öyrenmenin zövqüne vara bilersiniz.İsti ürekli ve sevgi dolu olan atanız, yeri geldiyinde israrçı ola biler. Çünki o, sizin keçdiyiniz yollardan daha evvel keçdiyi üçün sizi qorumaq istemekdedir.Sessizliyi sever. Onunla yaşayarken evin içinde qasırğalar esmez, etibarlı bir limanda olduğunuzu bilersiniz.Toxunduğu, uzana bildiyi, sahib olduğu her şeyi seven "Öküz" atanız, sizi öz gerçeyi olaraq gördüyü üçün daha çox ehemiyyet verer. Tehlükesizlik duyğusu onun üçün çox ehemiyyetlidir. Başınıza en kiçik bir şey gelmemesi üçün her cür tedbiri almağa çalışar.Sahibi olduğu her şeye son derece bağlıdır. Ona bir sehv etme haqqınız vardır. Lakin eyni sehvi ikinci defe etdikde sizi bağışlaması, size güvenmesi çox zaman ala biler. Size verdiyi her sözü mütleq yerine yetirer. Yeni sözü gerçek bir teminatdır.

Atanız Ekizler bürcü ise:

 Canlı bir atadır. Aktivdir ve tez herekete keçe biler. Sizi de eyni şekilde böyütmek ister. İsteklerinizi nece ele keçire bileceyinizi size öyrede biler.Bir yerde onu tutmaq çetindir. Onu izlemek çox keflidir. Davamlı bir şeyler izah eder dayanar.Celd zekalıdır. Bir uşaq kimi telaşlı, bir uşaq qeder hereketlidir. Bildiklerini, öyrendiklerini sizinle paylaşmaqdan müdhiş lezzet alar.Melumat dağarcığınızı yenileyen, size her gün heyatında olanları izah eden atanız son derece rengli bir şexsiyyetdir. Çölle temas etmenizi, öyrendiyiniz her şeyi onunla paylaşmanızı, ictimai heyatınız olmasını isteyen atanızın esl isteyi sizin yoldaşınız olmaqdır. Çünki o ünsiyyetçidir.Hadiseler üzerinde çox dayanmaz. Bir şeye esebileşdise saatlarla o mövzuda danışar, danışar ve danışar. Amma hirsi can yandırmaz. Bele zamanlarda susub dinlemeniz halında her şey yoluna girer. Esla cavab vermeyin. Çünki bu iki misli danışacağı menasına gele biler.
İşlerinizi çox ciddi qebul etmediyinde ona incimeyin. O öz heyatında da derin düşünmekden çox olana baxar. Lakin bu sizi ehemiyyet vermediyini göstermez. O neticeye baxacaq. Yeni bu işin sonunda ne qazanacağınıza.Çox ağıllı bir atanız olduğunu unutmayın. Siz daha düşünerken o, ne deyeceyinizi biler. Ona göre sözü uzatmadan ana mövzuya keçmenizde fayda vardır.Gezmekden, dil öyrenmekden, etrafıyla temas etmekden xoşlanan atanız sayesinde dünyanı erken yaşlarda öyrenmeniz mümkündür.

Atanız Xerçeng bürcü ise:

Evinde ailesiyle birlikde olmaq onun üçün xoşbextliklerin en böyüyüdür.Uşağıyla olan elaqesini her şeyden çox ehemiyyet verer. Evvelce etrafıyla barışıq ve yuvasına olduqca düşkün bir atadır.Aile birliyinin davamı üçün, elinden gelen her şeyi eder.Uşaqlarına inanılmaz derecede bağlı ve üstlerine titreyen bir atadır. İdareçi bürcü olan Ay sebebiyle heddinden artıq hessas ve romantikdir. Size heyatınızda bir istiqamet çekmeniz üçün, içinizdeki şüur duyğunuzu inkişaf etdirmeniz adına tezyiqde olaraq destek olmağa çalışar. Onun en ehemiyyetli xüsusiyyeti duyğularıdır. Onu ne qeder çox sevdiyinizi bilmek ve hiss etmek isteyecek. O da eyni şekilde size olan sevgisinden tez-tez danışaraq ehemiyyetinizi her vaxt vurğulayacaq. Heyatın her detalını hiss etmeniz üçün destekleyecek, yaşadığınız evde size aid xüsusi bir künc hazırlamaq üçün çalışacaq, sizi heddinden artıq şekilde sahiblenerek qoruyacaq ve gözleyecek.
 Onun istediyi gelecekde rahatlamanız üçün romantik dünyanızı güclü edecek sevgini teqdim etmek ve yuvanızda dinclik içinde xoşbext olmanızı görmekdir. Size yaxşı bir yuvanın ip uclarını çox yaxşı öyrede biler.Semimi ve yaxşı niyyetlidir. Sizin çekdiyiniz ağrıları eynile üreyinde hiss eder.Atanızın utancaq biri olduğunu esla düşünmeyin. Çünki o görünüşün altında möhteşem güclü bir adam yatar. Her çetinliyin öhdesinden mütleq gelir. Eminik ki, siz körpeyken nefes alış-verişlerinizi dinlemek üçün yatağınızın kenarında kim biler neçe gece seherlemişdir. Budur belesine hessas ve belesine düşkün bir atadır.
Atanız Şir bürcü ise:

Bürcler qurşağının balası üçün canını feda etmeye hazır atalarından birine sahibsiniz.Ne xoşbext size deyerek başlamaq isteyirem.Yaradıcı, senetçi, medeni, verici ve comerd bir atadır.Sizi hem heyecanlandırar hem güldürer, üreklendirer ve şereflener. Belesine çox xüsusiyyeti özünde saxlayar.
İçindeki genclik ateşi heç bitmez. Yeni nesil ferqi deye bir çetinlik yaşamazsınız.O her kes kimi olmaq istemez. Sizin de olmanızı gözlemez. Evvel özünüz olmanızı ister ve bunun üçün seyler gösterer.
 Bezilerinin diqqetini çekmenizden, böyük zövq alar. Hele, sizin qızınız-oğulunuz bir dene dedilermi, zövqden dörd künc olar.Ona olan elaqenizi, sevginizi göstermeniz çox xoşuna gelecek. Hele menim atam birdenedir dedinizmi, axan sular dayanar. İctimai ve girişkendir. Bu sebeble sizin gezmenize, eylenmenize sesini çıxarmaz. Tebii xeberi mütleq olmalıdır. Çünki başınıza bir şey gelmesinden, yanınızda olmamaqdan qorxar.Size söylediyi sözleri dinlemenizi ve tesdiqlemenizi gözleyer. Her ata kimi ehemiyyet verilmeyi ister.Ne qeder meşhur ve şöhretli olsa da, ehtiyaclarınızı biler, sizi esla laqeyd yanaşmaz.Yuvasını inanılmaz bir gücle qoruyar. Size kimsenin bir söz söylemesine icaze vermediyi kimi, bunu eden adamı da rahat qoymaz.Atanız yuvanızın sevinc qaynağıdır. Daim özünü gösterecek bir söz ve ya davranışda olar. zekaya sahib, zehni baxımdan davamlı düşünceli bir ataya sahib olduğunuzu bilin.Sizin üçün neyin qiymetli neyin deyersiz olduğunu biler ve ona göre nizamlamalarda olar.
Gözünüzmü yaşardı, xestesinizmi, ya üşüyürsünüzse ve ya sizi bezileri üzürse. bütün bunları başına salar ve size bir şey olmaması üçün davamlı ehemiyyetler alar.Vasvasıdır. Her etdiyinizi araşdırar, ne qeder doğru olub olmadığını nezaret eder. Genc bir qız-oğlan olsanız da, ona göre siz daha kiçik sevimli bir körpesiniz. Buna göre diqqetli olmanız, nizamlı yaşamanız, ona meslehetleşmeden qerarlar almanızı lazım olduğunu söyleyer.Geyimine düşkün olan atanız, inanılmaz nizamlıdır. Eyni vasvasılığı sizin de göstermeniz lazım olduğunu düşüner. Seçme zövqleri vardır. Bu sebeble yoldaşlarınızdan yapış da, yediklerinize qeder analiz ede biler. Tenqidçidir. Lakin bunu, sizi mükemmel görmek istediyi üçün eder.
İster ibtidai mektebde oxuyun, ister yüksek tehsil alın ve ya evlenib iş sahibi olun ferqine varmaz. O daim sizi araşdırmağa, qüsurlarınızı söylemeye çalışar. Müveffeqiyyetli olduğunuzda ise, daha da müveffeqiyyetli ola bilersen deyerek sizi teşviq etmeye çalışar. Bu yanıyla çetin bir ata imici yaratsa da, her söylediyi sözün bir gün çıxması mümkündür.Derslerinizde kömekçidir ve ağıllıdır. Xüsusile riyaziyyatda son derece müveffeqiyyetlidir. Otağınızın, geyimlerinizin düz ve temiz olmasını ister. Xüsusi eşyalarınızı qarışdırmaz amma şexsi heyatınızı maraq ede biler.

Atanız Terezi bürcü ise:
Bürcler qurşağının en yaraşıqlı atalarından birine sahib olduğunuzu bilin. Genc bir qızsınızsa ananızı, genc bir oğlansanız şexsen özünü qısqanmanız mümkündür.Gözel, baxımlı, cazibedar, xoş, nezaketli biri olmanız üçün daha kiçik yaşlarda size telimlerde ola biler.Başqalarının sizin haqqınızda söylediklerini diqqetle dinler ve ehemiyyet verer. Ve elde etdiyi melumatlar istiqametinde sizi qarşısına alaraq danışa biler.Sizinle hemişe emekdaşlıq halındadır. Pis ve ya yaxşı bir şey etdikde yanınızda olmağa çalışar.
Onunla qürur duymanızı ister, eyni şekilde o da sizinle qürur duymaq ister.Diqqetinizi çekmekden çox xoşlanar. Onunla maraqlanmanızdan müdhiş kef alar.Aldığınız en kiçik bir hediyyeni, ömürünün sonuna qeder saxlayar. Kiçikliyinizi filme çekmek, fotoşekillerinizi arxiv emekde üstüne yoxdur.En gözel ve en son moda paltarlar geymeniz üçün büdcesini mecbur ede biler.Meşhur bir atadır. Yeni yoldaşlarınızın hamısını yaxşı tanıyar. Onlarla söhbet eder.Cemiyyetde zerifliyiniz ve nezaketliliyinizle diqqetleri çekmenizden xoşbextlik duyar.Barış terefdarıdır. Qarşıdurmadan xoşlanmaz. Hele döyüş ses-küy, onun olduğuı mekanda yaşanmaz.Özüne xas bir terzi vardır. Her vaxt yaraşıqlı ve her vaxt nezaketlidir.Pul mövzularda sizden bir şey esirgemez. Ne isteseniz almağa çalışa biler.Bele bir ataya sahib olmaq her uşaq üçün böyük şansdır. Her şertde sizi dinler, tarazlığınızı qorumanızı temin eder.Daha kiçik yaşdayken sizi en az bir mövzuda öne çıxmanızda destekler.
Atanız Eqreb bürcü ise:

Qabiliyyetlerinizi ortaya çıxarmada üstüne yoxdur. Sizi desteklemekden müdhiş kef bir sahe atanız olduğunu söyleye bilerem.Ehtiraslı bir atadır. Size duyduğu sevginin temelinde inanılmaz bir güc yatar.
Elindeki bütün imkanları sizin üçün seferber ede biler.Fiziki menada son derece güclüdür. Duruşuyla girdiyi her yerde maraq oyandırar. Bu ise sizin üçün qürur qaynağıdır.Sizi her şeyden qısqanar. Bir başqasının atasını teriflemeniz onu çox üze biler.Sizinle fiziki, romantik ve zehni olaraq inteqrasiya olunmaq ister.Sizin üzerinizde hakimiyyet qura biler, onu mütleq dinlemeniz lazım olduğunu düşüner.
 Ünsiyyeti şifahi baxımdan gülümseme, xeyr menasında qaşını qaldırma, olar cavabı üçün başını yelleme şeklinde ola biler. Yeni atanız çox donuşqan deyil.Özüne aid melumatları size çox söylemez. Onu anlamaq bu sebeble çetin ola biler.Bezen öz tekliyine çekildiyi olar. Bele zamanlarda narahat etmenizden xoşlanmaz. Hissleri çox güclüdür. Size aid bir melumatı asanca öyrene biler.Yaxşı bir dedektiftir. Burnu yaxşı qoxu hiss eder. Ona göre ondan bir şey gizlemeniz çox çetindir.Doğruçudur. Esla yalan danışmanıza göz yummaz. Öyrenene qeder de rahat vermez.Güclü görünmekden xoşlanar. Eyni şekilde sizin de dürüst olmanızı gözleyer.Derin ağrılarınıza barmaq basar. Meqsedi ağrınızı unutmamanız ve bir daha sehv etmemenizdir. Başqaları deyeceyine men uşağıma evvel söyleyim. Başqaları üzeceyine men üzüm ki heyatı öyrensin, çölde çetinlik çekmesin deye düşüner.Atanız Oxatan bürcü ise:

Hem derin düşünceli hem seyyahdır. Yerinde dayana bilmeyen, yaşlansa bele genc görünen idmançı bir atadır. O yaxşı bir müellimdir. Sizi yetişdirmekden, size bir şey öyretmekden inanılmaz xoşbextlik duyar.
Sizin geleceyiniz üçün dayanmadan qorxmadan işleye biler. Ümumiyyetle evinden uzaqlardadır. Ona göre de size çox düşkündür. Daha geniş, qabaqcıl düşünmeniz üçün teşviq eder. Bütün bildiklerini sizinle paylaşar. Öyretmekden zövq alar. İnancınızın yükselmesi ve özünüze olan güven duyğunuzun perçimlenmesi adına size ömür boyu destek ola biler.Müqeddes deyerlerinizi qorumanızı, heyatın bir menası ve ehemiyyeti olduğunu qavramanızı temin eden atanız tehsil heyatınız üçün bütün imkanlarını emrinize teqdim ede biler. Yeter ki siz, güclü olun ve bir yerlere gelin.Optimist, filosof olan atanız, öz bildiklerinin doğru olduğunu düşüne biler.Derin düşünceli olan Atanız duruşuyla, reftarlarıyla diger keslerden olduqca ferqlidir.Atalarınızla qürur duymanız lazım olduğunu düşüner. Buna göre de daha kiçik yaşlarınızda size bu mövzuda istiqametlendirmelerde ola biler.Başqalarının gözünde kiçik düşmenizden, zeif qalmanızdan xoşlanmaz. İdealistdir. Eger başına bir şey salmışsa, reallaşdırana qeder ucunu buraxmaz.Sizi bir övlad olaraq, yanıltmaqdan, düş qırıqlığına uğratmaqdan çekiner.

Atanız Oğlaq bürcü ise:

 Ciddi, özüne inamlı ve idareli olan atanız ekseriyyetle bir iş düşkünüdür. Müveffeqiyyetli olma arzusu çox sıxdır. Gücsüzlüyünüz onu gerginleşdire biler.Size iş sahibi  olmanızda, heyatı düz serhedler içinde yaşamanızda destek verer. İntizamlı bir müellim kimidir. Yeri geldiyinde qulağınızı çeke biler. Meqsedi heyatı öyrenmenizdir.Avto idaresi yüksekdir. Daxili möhteremliyi sıxdır. Çöreyini daşdan çıxarar.Duyğularını ve davranışlarını iti bir xettle ayırar. Zemanet ehtiyacı üzünden daha çox işleyer. Eyni şekilde davranmanızı isteye biler.Mesafeli, bağlı, donuq, soyuq ola biler. Xüsusile onu hirslendirdiyinizde ve sehv cehdlerde olduğunuzda.Ciddi dayanan atanızın içinde heddinden artıq hessas bir adam yatar. Duyğularını bildirmekden xoşlanmaz. Ağır bir havası vardır.Ümumiyyetle serhedlerini açıqca teyin eder. Başqalarına güvenmekde heddinden artıq temkinlidir. Sevgisini ve duyğularını danlaq danlaq verer, geriye çeker ve yoxlama altında tutar. Bunun sebebi şişmemeniz üçündür.Peşesini ailesinin yerine qoyar. Hörmetli olmaq ve özüne heyranlıq duyulması üçün şişirdilmiş bir ehtiyac duyar. Ona göre geleceyiniz çox ehemiyyetlidir. Bunu temin etmenin yolu ise çox işlemekdir.İncime duyğusu bu insanın başqalarına istileşmesini mane olar. Ta derinliklerinde, özüne ve başqalarına, uzun müddet, bezen sonsuza qeder bağlı qalar. Bu halı sizi üzmesin. Böhran zamanlarında işine sığınar. Romantik veziyyetlerde çox temkinlidir. Açıq ve sade şeylerden xoşlanar. Ona ne söyleyeceksiniz birbaşa olaraq söylemenizi gözleyer.

Atanız Dolça bürcü ise:

 Yaradıcı, ferdi, mentiqli, yenilikçi, orijinal bir ataya sahibsiniz. Bu qeder xüsusiyyet çoxu insanda yoxdur. Bu sebeble şanslısınız.Ehtiyaclarınız söz mövzusu olduğunda, uzaqlara gederek çalışa biler. Meqsedi size yaxşı bir gelecek hazırlamaqdır.Sizinle her mövzuda kontakt qura biler. Sizi fanatik düşüncelerden, çerçivelemelerden uzaq tutaraq yetişdire biler.Qabiliyyetlerinizi ortaya qoya bilmenizde destekler. Yoldaşınız olmağa çalışar.Azadlığınıza ehemiyyet verer. Öz qerarlarınızı vermenizi ister ve sizi her mövzuda destekleye biler.Özünüze güven duymadığınızda, qabiliyyetlerinizden şübhe etdiyinizde ve cesaretsiz olduğunuzda derhal dövreye girer ve yığışmanızı temin eder. Elinizden tutar ve size orijinal çıxış yolları teqdim eder.Özü haqqında ne düşündüyünüzü, onu nece gördüyünüzü bilmek ister.
Her hansı bir veziyyetde terefsiz qalaraq düşüner. Eger siz haqlı sansanız bunu açıqca söyleyer.
Azad iradenizle hereket etmenizi qerarlar almağınızı temin eder. Eger sehv yoldasınızsa sizi xeberdar eder. İç dünyası çox elastikdir. Eger mentiqli bir şerhde olsanız, sizi destekleye biler.Heddinden artıq sevgi dolu davranmamağa biler, mesafeli bir havası vardır. Bele davranmasının sebebi, ailenize heddinden artıq bağlı qalmanızın ve buna göre öz heyatınızı qura bilmemenizin qabağına keçmek üçündür.
İctimai teşkilatlara qatılmanızı ister. Bir xüsusiyyetinizle cemiyyet içinde tanınmanız onu qürurlandırar.
Qeyriadidir. Size aid her şeyi diqqetle saxlayar.
Eger başınız sıxılmışsa ve ya bir probleminiz varsa asanca narahat olar. Mütleq bir hell yolu taparaq sizi probleminizden qurtarmağa çalışar.Size balıq tutmağı öyreder. Yeni hazıra alışmamanızı, öz başınızın çaresine baxmanızı öyreder.
Atanız Balıq bürcü ise:

Romantik, yumşaq duyğulu, sizi sevmekden esla bezmeyen, gözlerinin içine sevgiyle baxan, hessas bir ataya sahib olduğunuzu bilin. O son derece xüsusi bir adamdır. Dırnağınızın ucuna zerer gelse inanılmaz böyük bir acı duyar. Her ne qeder bildirmese de, gözünde yaşlar hazırdır.O, heyatı eşq, keder, teklik ve ya bütün duyğularını sanatsal bir şekilde ortaya qoyaraq ifade etmeye çalışar. Gerçek dünyanın döyüşlerinden, qarışıqlığından çox öz dünyasındakı gözellikleri size teqdim ederek yetişdirmeye çalışar.
Size heyatı ferqli gözlerle baxmanız üçün kömekçi olar. Ona göre balası ömür boyu yanında olmalı ve ya o balasıyla birlikde olmalıdır. Tebii bezen şertler bu isteyinin önüne keçe biler. bu onu derinden üze biler.
 Problemlerden ezeli ebedi xoşlanmayan bu xüsusi adam, bezen öz dünyasına çekile biler. Bele anlarda boyunuza sarılmanız, onu sevdiyinizi söylemeniz rahatlamasını temin ede biler.Hessasdır ve hissleri güclüdür. Sizin her cür çetinliyinizi hiss eder, sezinleyer siz kederlisinizse kederlener, şensinizse güler.
Sizi dünyanın bütün pisliklerinden qorumağı ister. Sizin içinizdeki qabiliyyetlerin ferqindedir. Bu istiqametde sizi istiqametlendirmeye çalışar.Sevilmemekden qorxar. Qiymetlenmemekden ödü qopar. Tek bir sözünüzle ata olmanın qürurunu yaşar lakin ters bir davranışınızla asanca kövrekleşer.Özünden çox sevdiklerini düşüner. Öz ehtiyacı ehemiyyetli de olsa, prioritet sırasını hemişe size tanıya biler.
Eger sizden uzaqda yaşayırsa bilin ki hesretinizle yanıb alovlanır. Onu her gün axtarsanız yene de sesinizi eşitmekden doya bilmeyecek.
 Sevgiye, şefqete, maraq ve qiymetli olmağa doyumsuz bir aclıq çeker. Sizinle bir olmağa inteqrasiya olunmağa böyük hesret duyar.Xeyal qırıqlığına uğramaqdan çekiner. Onun üçün vizitkartınızda ne yazdığı deyil, ne qeder xoşbext olduğunuz ehemiyyetlidir. Xeyalları güclüdür, öz gerçeyinin arxasındadır. Maddi dünyanın içi boş keçici lüksünden çox, öz yuvasının tehlükesizliyi ve istiliyi qiymetlidir.
(səs: 4)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 12 175
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri