Hansı bürcə aşiqsiniz?

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 11
Baxılıb: 11 408
Səs ver:
(səs: 9)
QOÇ (21 mart-20 aprel)
Ezimli ve bir az da qalınqabıq olmalısınız. Qoçlar özüne qarşı diqqetli davranılmasını sevir, ona qarşı olan marağınızını ve sevginizi itirmek istemez. Özünü dünyanın merkezi hesab eden bu insan hemişe özünden danışır. Öz ayaqları üstünde rahat dura bilen bu insan (maddi ve menevi olaraq) sizden de bunu gözleyir. Maraq dairesinin merkezinde olmağı delicesine seven Qoçla birlikde xoşbext bir ömür keçirmek üçün onu qelbinizin düz ortasına yerleşdirmeyiniz lazımdır. Sevginin dalınca qaçan ve istediyi vaxt deyişen biridir. Asan biri olsanız onu gec-tez itireceksiniz. Sürücü yerinde oturmağına icaze verin, amma mindiyiniz maşının tamamile onun nezareti altında olmasına esla yox! Her an özünüzü yada salmalı, gedeceyiniz istiqameti müeyyen etmelisiniz.. Bunun eksi onu itirmeyiniz demekdir. Ona ucundan-qulağından danışıb, sizin istediklerinizi başa düşmesini gözlemek sizi teessüflendire biler. Kin saxlamayı bacarmayan, yaralarını özü sağalda bilen Qoç dolayı mesajları heç vaxt başa düşmez. Ona sözünüzü birbaşa deyin.

BUĞA (21 aprel-21 may)
Onun heyatınızın sevgisi olduğundan ve ona sadiq qala bileceyinizden emin olmalısınız. Bu bürc hereket ve tecrübelerin deyil, tek bir insanla etibarlı bir heyatın bürcüdür. Deyişiklikden heç xoşu gelmir ve onunla birlikde olmaq üçün ona uyğunlaşmaq sizden aslıdır. Görünüşünüze gösterdiyiniz qayğı ve ona vereceyiniz hediyyeler onun üçün ehemiyyetlidir. Bu ailecanlı adamı elde etmek üçün ede bileceyiniz her şey, eger strategiyanı düz seçmemisinizse, havayı gedecek. Qelbinin açarı onun üçün bişirdiyiniz yemeklerde tapacağı lezzetdedir. Ondan soruşacağınız her hansı bir sualın nöqtesini ve vergülünü tamamile başa düşmeyene qeder size cavab vermeyecek. Komplimentlerinizin altında reallıqdan ne ise tapmasa, bunu niye dediyinizi başa düşmeye çalışacaq. Amma narahat olmayın, kefi olmayanda sizin yanınızda rahatlıq tapırsa, qalan meseleleri birlikde hell edersiniz.

ƏKiZLƏR (22 may-21 iyun)
Unutmayın ki, ekizler eyni bedende 2 ferqli insan demekdir. Yalnız özü ile qala bileceyi, sadece özüne hesab vereceyi, sizin heç vaxt girmeyeceyiniz ve bunu teleb etmeyeceyiniz heyatı olması esas şertdi. Bu insan duyğularına yox, düşüncelerine ehemiyyet verdiyini nezere alsaq, deye bilerik ki, onu özünüze bağlaya bilersiniz, amma ne olursa-olsun tamamile, her şeyi ile sizin olmasını gözlemeyin. Eksine ne qeder serberst olsa, münasibetiniz o qeder ela olacaq. Görünüşünüzü tez-tez deyişdiren birisinizse, standartlardan uzaq 1 heyat terziniz varsa ve gözlerinizde gördüyü kiçik 1 parıltıdan sonra 1 saniyenin içinde "Bütün işlerimi texire salıram, seninle maraqlı 1 yere gedek” dese teeccüblenmeyin.

XƏRÇƏNG (22 iyun-22 iyul)
Qabığından çıxarılmalı olan hessas, sessiz ve utancaq biridir. Sizi heç kime deyişmemesi üçün onunla sebirli olun, her meselede onu başa düşün ve size etibar etmesi üçün elinizden geleni edin. Bunları bacarsanız heyatının her nöqtesinde sizi ilk sıraya qoyacaq ve qarşılıqlı olmasını sizden gözleyecek. Öyreşmek ve qelben bağlılıq onun üçün düşündüyünüzden, gösterdiyinizden ve teleb etdiyinizden de vacibdir. Onun heyatda xoşbext olması üçün vacib rol oynadığınızı unutmayın ve isteklerinizi demekden çekinmeyin. Tebii ki, onun isteklerini de her zaman nezere alın. O qeder ailecanlıdır ki, dürüst olsanız birlikde ev işleri ile meşğul olmağınızı esil romantikaya çevirecek ve sizi evinin şahzadesi edecek.

ŞiR (23 iyul-23 avqust)
Heyatınızı başdan-başa renglendiren romantik 1 aşiqdir. Amma sizin üçün ne edirse-etsin bunu her zaman qiymetlendirmelisiniz. Şirlerin hamısı sert baxışları ile qorxudan, özlerine inanan, etrafındakıların ister-istemez çekindiyi insanlar olsalar da olduqca utancaqdırlar. Desteklenmeye ve terife hemişe hamıdan çox ehtiyacı olan bu bürcle birlikde olmaq üçün her kesden seçilen, her kesin beyendiyi 1 cehetiniz olmalıdır. O hemişe her ikinizin hamı terefinden diqqet merkezinde olmanızı isteyir, ne siz ondan, ne de o sizden 1 addım geri qalmamalısınız. Eger heqiqeten de onun üreyini elde etmisinizse, ondan xeyanet görmezsiniz. Onun öz heyatını eylenceli ve maraqlı etmek üçün xüsusi qabiliyyeti var, canlılıq ve dinamika onun qanında var

QIZ (24 avqust-23 sentyabr)
Evvelce xırda meselelerle diqqetini celb edin, 1 az eziyyet çekib xasiyyetini öyrenin, öz tesiriniz altına salandan sonra kiçik tekanla sizinle istediyiniz kimi davranacaqdır. Çox xırda meselelere böyük ehemiyet verdiyi üçün idealın nece ola bileceyini hamıdan yaxşı bilir. Eger sizin sehvlerinizi sayırsa, ondan incimeyin, sizin mükemmel olmağınız üçün bunu deyir. Heyata intellectual çerçiveden baxmağı duyğuları başa düşmeyine ve ehemiyyet vermeyine mane olmur. Amma ona bezen ne hiss etdiyinizi uzun-uzadı izah etmeyiniz lazım ola biler.

TƏRƏZi (24 sentyabr-23 oktyabr)
Ona maraq gösterin ve destekleyin. Qısa bir müddet sonra göreceksiniz ki, heyatının en şexsi tereflerine qeder sizinle yaşamağı bes etmir, özünü size hesr eden sadiq bir heyat yoldaşınız var. Problem odur ki, bu bağlılığı sadece size deyil, etrafındakı her kese: ailesine, dostlarına, tanıdıqlarına da göstermeyidir. Hemişe tarazlığı qorumaq isteyen, amma her zaman çayın 2 sahilinde de olmalı olan biridir. Seçdiyi variantı beyenmirsenizse, bunu ona demek evezine gözleyin, onsuz da o biri variantı da prob edecek. Standart olan her şeyi ondan uzaq saxlayın. O orjinallığı sevir. Hediyye almaq isteyirsinizse, ele 1 şey alın ki, onda olmasın, amma ona lazımlı nese olsun. Birlikde yaşayırsınızsa, onun zövqüne etibar edin, düzdü 1 müddet evi qeribe (bezen de lazımsız) eşyalarla dolduracaq, sebrli olun, çünki müeyyen vaxt sonra istifade etmediklerini göz qabağından yığışdıracaq.

ƏQRƏB (24 oktyabr -22 noyabr)
Hereketlerinizi en ince detallarına qeder başa düşen ve her deyişikliye fikir veren Eqrebe qarşı marağınız ve diqqetiniz hemişe maksimum olmalıdır. Ondan heç ne gizlede bilmezsiniz, hemin an başa düşecek. Dürüstlüyünüzün size hemişe xeyir getireceyi bu münasibetde en kiçik etiraflar bele onu xoşbet edecek. Ona ne ise izah etmeye hemişe ehtiyac yoxdur, o sizi baxışlarınızdan, bezen toxunuşunuzdan anlayacaq. Nezere alın ki, ona heyat qeder vacib olan, sizin ona sedaqetinizdir. Münasibetlerinizde en kiçik sehvinizi bele unutmayacaqdır, bagışlaya biler, amma unutmaz.

OXATAN (23 noyabr-22 dekabr)
Ona qarşı dürüst olmalı ve serbestliyine hörmet etmelisiniz. Özüyle tek qalmağı seven ve çox çetin bağlanan Oxatanı qısqanmaq olmaz! Onun her mövzuda bilik ve tecrübesine esaslanan söhbeti hemişe maraqlı olur. Dağınıq, qeyri-adi ve hemişe meşğul bu adam yalana ifrat derecede nifret edir, heç özü de danışmır. Bu o demekdir ki, sizin yanınızdadırsa, demeli heyatındakı sizsiniz, sizden uzaqdırsa, rol oynamaq yerine bunu size deyecek. Ora-bura qaçıb içinde olduğu bütün işleri çatdırmaq istediyi vaxt sizin desteyinize hedden çox ehtiyacı olur. Son derece dinamik, eylenceli, qaynayan 1 münasibetiniz, sehere qeder söhbet ede bileceyiniz 1 sevgiliniz var.

OĞLAQ (23 dekabr - 20 yanvar)
Bir karyeristle birlikdesiniz! Amma onu sehv başa düşmeyin! O size pulla satın alına bilecek en gözel hediyyeleri almaq üçün bu qeder işleyir ve ehtiyacı olan ise sizin destek ve diqqetinizdir. Her an onun ağlındasınız, bunu size çox vaxt göstermeyecek, ancaq hisslerinize inanın. Karyerası onun heyat damarı kimidi ve inansanız da, inanmasanız da en böyük desteyi arxalandığı sevgilisidir. Herden size sert irad tutsa da, son derece saf niyyetle, daha yaxşı olmağınız üçün deyilmiş sözlerdir. Eslinde utancaq olduğunu yeqin çoxdan başa düşmüsünüz ve her meselede ona dayaq olmanız onun en ehtiyacı olandır. Bir oğlaqla birlikde olmaq insandan çox şey ala biler, bu düzdür, amma onu başa düşüb, kömek etmeye başlasanız, özü de zirveye çatacaq, sizi de arzularınıza çatdıracaq.

DOLÇA (21 yanvar - 19 fevral)
Gördüyünüz ve göre bileceyiniz en serbest insandır. Bu barede en kiçik qısqanclıq, irad tutmaq ya da "sifet getirmek” onu itirmenize sebeb olacaq. En yaxşısı onun azadlığına hörmet edin. O heyata ferqli pencereden baxır, insanlara ferqli yanaşır ve sizden de onu başa düşmeyiniz gözleyir (Siz de o pencereni tapıb, ordan baxsanız, pis olmaz). O heyatını gözelleşdirmeye çalışır, çünki etrafındakıların çata bileceyi mükemmelliyi görür ve etrafındakılara kömek etmek barede özünde mesuliyyet hiss edir. Sizinle söhbetinde dünyaya çox yuxarıdan baxmağı, hadiseleri inanılmaz celdlikle tehlil etmeyi ve yüksek seviyyede fikirlerinin olması sizi teeccüblendirmesin. İnanılmaz derecede optimistdir, her hadisenin yaxşı tereflerini görür, pessimistlere tab getirmir! Heç kimden aslı olmadan yaşamağı, öz ayaqları üstünde durmağı sevir ve sizden de bunu gözleyir. Maraqlı, beraberhüquqlu ve intellektual seviyyeli münasibet isteyirsinizse, Dolça en uyğun adamdır.

BALIQ (20 fevral - 20 mart)
İnsanperver, mehriban ve ince duyğulu insandır. Her meselede ona etibar ede bilersiniz. Kiçik, amma ürekden gelen hediyyeler onu sevindirir, bütün maaşınızı onun gülümsemesi üçün xerclemek mecburiyyetinde qalmayacaqsınız. Tamamile özüne qapalı sayılmaz amma sizden diqqet görmese duyğularından, problemlerinden heç vaxt danışmayacaq. Tek qalmaq isteyi size qeribe gelmesin ve bunun altında başqa mesele axtarmayın. Kobud sözlere ve yüksek ses tonuna nifret edir, onun dünyasında her şey zerif ve ince olmalıdır, eksi olsa buna dözmez. Onu hiss ede bilirsinizse, münasibetinizin uzun müddetli ve olduqca gözel olacağına şübheniz olmasın
(səs: 9)
Şərhlər: 11
Baxılıb: 11 408
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri