Daha ince görünmenin yolları

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 15 045
Səs ver:
(səs: 2)
alt

Daha ince görünmenin yolları


1.PALTAR

Rengler
Tünd renglerin zeifletdiyini unutmayın. Reng uyğunlaşmasını olan paltarlar seçin. Tek bir reng geyseniz daha ince görünersiniz. Debden düşmeyen zenci ve esger yaşılını istifade ede bilersiniz. Tünd rengleri bedeninizin alt qisimine geyin, belelikle daha ince görünersiniz.

Naxışlar

Geyeceyiniz paltarda böyük şekiller olmamasına diqqet yetirin. Kiçik şekiller her vaxt sizi ince gösterer. Cosmotürkdeki xebere göre, üstünüze böyük şekillerden ve hendesi naxışlardan  yaranan geyimler geymeyin. Enine xettler yerine, boyuna xettleri seçin.

Etek
Etek boyu seçimi çox ehemiyyetlidir. Etek boyu sizi gözel de ede biler biyabır da..Ona görede diqqetli olun Sehv etdiyiniz bir seçim sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterer. Dizde biten etekleri ya da uzun etekleri seçmelisiniz. Diz üstündeki etekler, diqqeti qalın olan üst qıçlara çekerler.

Şalvar

Şalvarlarda cib seçimine diqqet yetirin. Çünki cibsiz şalvarlar ombalarınızı daha böyük gösterer. Cibli şalvarlar ise ombadakı çoxluqları bağlamada her vaxt faydalı olar.

2.BEDEN

Deri rengi
Yanıq beden her vaxt daha sağlam ve zeif bir görünüş yaradar. Eger hele bedeniniz tünd deyilse tündleşdirici pudra ve kremlerle bedeninizi tündleşdirin.

Qıçlar

Qıçlarınızın ince ve intimual görünmesini isteyirsinizse önüne ve arxasına beden yağı sürün. Qıçınızın daha uzun ve ince olduğunu göreceksiniz...

Eller
Barmaqlarınız qısa ve kök deye kederlenmeyin, çünki bunun da bir çaresi var. Lakınızı sürerken dırnaqlarınızın kenarlarında boşluq buraxın. Artıq daha ince görünürler deyilmi?

3.MAKİYAJ

Makiyaj ederken almacıq sümüklerinizin altına tünd tonlarda sürmeni seçin. Üzünüzü daha zeif gösterecek. Gözlerinizin üst qapağının xaricine qara göz qelemi çekin. Alt hissesine ise göz qelemi çekmeyin, eks halda gözleriniz daha kiçik görüner. Gözlerinin böyük görünmesi üzünüzün de zeif görünmesini temin eder.

4.SAÇ

 İnce görünmek üçün en ehemiyyetli addımlardan biri de saçlardır. Toppuzlar ya da atquyruqları yumru üz xettlerini uzadar.Boyunuğun qısa olmasından şikayetlenirsinizse, saçlarınızı arxada yığın ve çiyinlerinizin görünmesini temin edin. Bedeninizin üst qismi daha uzun görünecek. Unutmayın kiçik hiyleler her vaxt faydalıdır, xüsusile de saçlarda.

5.AYAQQABI

Boyunuz uzun da olsa yüksek dikdaban ayaqqabılar geyinin. Bu sizi daha ince gösterecek. Çünki alçaq topuqlar sizi kilolu ve qısa boylu gösterer. Ayrıca ayaqqabıda bilekden bağlı modeller her ne qeder intimual olsalar da qıç boyunuzu qısa gösterer. Qıçlarınızın ve ümumi görünüşünüzün olduğundan daha ince görünmesi üçün bilekden bağlı olmayan modelleri seçin. Doğru seçimlerin ne qeder işe yaradığını göreceksiniz.

(səs: 2)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 15 045
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri