Asta yeri

Müəllif: Pure Love
Şərhlər: 2
Baxılıb: 6 437
Səs ver:
(səs: 0)

 


 Gozel ayaqlar haminin qisqancligina ve heyranligina sebeb olsa da ayaqlarimiza laqeyd yanasiriq.Bu ona getirib cixarir ki,ayagin alti codlasir,qabigi soyulur,dabanda catlar,doyenek emele gelir.Ayaqlara qulluq ele de cetin deyil.Su prosedurlari:Temizliyi qorumaq ucun ayaqlari her gun axsam isti su ve sabunla yumaq lazimdir.Bundan sonra ayaqlarinizi soyuq su ile yaxalayin ve desmalla barmaqlardan(xususile barmaq aralarini) baldirlara dogru tam qurulayin,bu qan dovranini yaxsilasdirir.

Sabunlu vanna: Suya elave olunan sabun-kopuklu mehlul, duru sabunlu vannalar da cox faydalidir.Bir prinsipe diqqet etmek lazimdir-minimum su,maksimum kopuk.Bundan otru leyene 5-10 sm hundurluyunde isti su,xirdalanmis sabun ve ya xususi sampun elave edin.10 -15 deqiqe ayaqlarinizi vannada saxlayin,iliq su ile yaxalayib qurulayin.

 

Qan dovranin yaxsilasmasi ucun bitki yagi ve derman otlarindan hazirlanmis covher elave olunan vannalar xeyirlidir. Ayaq vannalari ucun cobanyastigi,gicitken,coke ciceyi-her leyene yarim st.-yaxsi tesir gosterir.Ayaq barmaqlariniz terleyirse,barmaqarasi derini de yumaq meslehetlidir.

 Qabarlar:Vannalardan sonra kobudlasmis derinin temizlenmesi pemza ve ya xususi pedikur fircasi ile heyata kecirilir.Heftede 1 defe dabanlari xususi skrabla temizlemek olar.Onu pilkanin ustune cekerek 2-3 deq.erzinde dabanlara surturler,sonra ayaqlari yaxalayaraq proseduru yeniden tekrarlayirlar.
 Eger dabanlarda qabarlar varsa,pemzadan istifade etdikden sonra qabarlara xususi derman vasitesi vurulmalidir. Teze qabari aradan qaldirmaq ucun 8 gun dalbadal hemin nahiyyeye sirke vurulmus corekici,kohne qabarlara ise aloye yarpagi ve ya 3 gun erzinde limon dilimi qoyulur.
Diqqet:Su vannalarini masajla tamamlamaq lazimdir.Bunun ucun iki firca goturun ve dairevi hereketlerle deriniz qizaranadek masaj edin.Sonra ayaqlariniza krem ve ya bitki yagi cekin.

(səs: 0)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 6 437
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri