Xanımlarımız üçün vacib saç yuma qaydaları...

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 773
Səs ver:
(səs: 2)

http://birkadinfenomeni.com/wp-content/uploads/2010/07/sac_bakimi.jpg

 

Saçları yumaq üçün birbaşa krant suyu istiliyi idealdır. Niye saçlar üçün isti su yerine soyuq su idealdır? Çünki isti su, baş derisindeki tebii yağı erider. Bu tebii yağ, saçı darayarken ve ya fırçalarken bütün saç tellerine dağılar ve qoruma ve parlaqlıq temin eder. Buraxın bu yağ qalsın. Jojoba yağı kimi elave mehsullar da yaxşıdır amma esla baş derisinin çıxardığı orijinalı kimi deyil.

Ayrıca isti su saç telinin gövdesini daha qorunmasız eder. Xahiş edirik saçınız üçün isti su istifade etmeyin. Eslinde bedeniniz üçün de istifade etmeyin. Günümüzdeki bir çox deri narahatlığı, çox sıx ve çox isti suyla yuyunmaqdan ibaretdir.

Duş almadan evvel saçlarınızı darayın ve ya fırçalayın. Bu, saç tellerini bir xette salır ve duş esnasında saçların gezmesini önleyer. Duş alarken saçlarınızı mümkün qeder çox hereket etdirmeyin.

Şampun, saçı temizlemek üçündür, başı ağ bir köpükle doldurmaq üçün deyil. Kafi miqdarda ve doğru şekilde istifade edilmelidir. Bir az şampunu iki ovucunuza paylaşdırın. Ovuclarınızı başınıza, saçların başladığı yerden etibaren sürün ve saçların uclarına doğru davam edin. . Barmaqlarınızı saçlarınızın içinden keçirerek uclarına qeder şampunu ovalayarak dağıdın. Şampun, saç tellerinin en üst layına yerleşen kiri alır. İkinci ve ya üçüncü defe saçı şampuanlamaya ehtiyac yoxdur. Şampun köpükleri tek seferde lazım olan temizliyi reallaşdıracaq. Durularken, saçdakı bütün şampunun getdiyinden emin olun. Daha sonra davamlı axan suyun altında yarım deqiqe daha dayanaraq qalıqların da getmesini temin edin.

(səs: 2)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 773
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri