Ad günü təbrikləri (mesajlari)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 335 673
Səs ver:
(səs: 17)
1. Yoxlugun yagisha yazi yazmaq qeder chetin, sensizlik olum qeder aci, sen nefes qeder lazimli, canim qeder deyerlisen. Ad gununu tebrik edirem.

2. Bir il daha geride qaldi, amma heyfsilenme zaman tez kechir deye. Unutma ki, her kes eyni sheyi yashayir. umidvaram ki, bu ilin sonunda geriye donub baxan da "gozel bir il idi" deyeceksen.

3. Arzu edirem ki, bu gun arzuladigin butun arzularin gerchekleshsin. Geleceyini duzelden her yeni gun, bir evvelkinden daha gozel, isteklerine uygun ve seni xoshbext edecek shekilde olsun! Yaninda deyilem amma qelbimin en derin yerinde bu gunu seninle kechirirem. Ad gunun mubarek.

4. Dostlar ulduzlar kimidir, onlari her zaman gore bilmirsen, amma senin uchun her zaman var olduqlarini ve seni dushunduklerini bilirsen. Bu gun meni gore bilmesen de bil ki, yanindayam. Senin kimi dosta sahib oldugum uchun ozumu chox xoshbext hiss edirem. Ad gunun mubarek, neche-neche bele illere chixasan.

5. Sesim gozel olmadigi uchun sene ad gunu mahnisini oxuya bilmirem. Buna gore de sene qisa mesaj gonderirem. Ad gunun mubarek!

6. Ad gunun mubarek! Her yeni gunun oten gunlerden daha gozel, isteklerine uygun ve seni xoshbext edecek shekilde olmasini arzulayiram.

7. Yasha! Sev! Gul! Bunlar eksik olmasin yashamindan. Yashin neche olursa olsun, her sheyin en gozeli seninle olsun. Xoshbext nesle ve heyat dolu yashlara.

8. Yarpaqlara, gullere, yashillara, aylara, neche-neche illere, neche-neche gunlere. Yarpaq gule, al yashila yarashir, omrun boyu yarashasan daha uca zirvelere. Ad gunun mubarek!

9. Ad gunun mubarek! Bu ad gununde sene sonsuz xoshbextlik, sadiq dost, gozel heyat ve saf mehebbet arzulayiram.

10. Bu ad gununde sene ne arzulaya bilerem. Arzu edirem ki, her zaman qem kolgesi senin gozlerini, kederlendirmesin. Tebrik edirem!

11. Tebrik edirem! Arzu edirem keder senden uzaq olsun ve gelecek gunler daim sene yaxshi ehval-ruhiyye bexsh etsin!

12. Senin bu sevincli gununu tebrik edirem! Arzu edirem heyatin butun chetinlikleri senden uzaq olsun!

13. Butun proqressiv cemiyyet senin ad gununu qeyd etmeye hazirlashir! Semimi qelbden ateshli tebrikler.

14. Arzu edirem ki, yeni yashinda xoshbextliyin en gozelini yashayib, ugur nerdivanlarini asanliqla dirmanasan ve arzu edirem ki, hemishe uzun gulsun.

15. Dunyada tayi olmayan gozellik varsa o da sendedir. Hemishe sevgi dolu qalman ve xoshbext olman arzusuyla. Ad gunun mubarek.
(səs: 17)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 335 673
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri