Bürcler ve Internet

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 315
Səs ver:
(səs: 0)

 



QOÇ
Sevimli qoç bürçleri ümumiyyetle messengerde oturar. Qoç bürcü xanımları messengerden bir heyat yoldaşı tapacağına ümid edir. Bütün tanışlıq saytlarında olarlar. Dostluqda qüvvetli olsalarda, sevilmediklerini düşünerler. Qoç bürcünün oğlanları da bu kimi saytlara üstünlük verir. Onlar sevgilisini netde tapacaqlarına inanırlar.

BUĞA
MSN-I bir o qederde sevmezler. Onları maraqlandıran saytlar pul qazandıran ve intimokrafik saytlardır. Demek olar ki, bu saytlarda ad çıxardıb.

EKİZLER
Ekizler bürcü bütün forumlarda rep dalınca qaçar. Forum mövzuları onun üçün daha maraqlıdır. Bir gün psixoloq, bir gün astroloq ve sair kimi bölmelerde olur.


XERÇENG

Bu bürc MSN-nin en hessas istifadeçisidir. Ne zaman baxsan gözleri su dolu. Gothic şekillere avatarını bezeyer, şerhlerinde daima heyata üsyan eder, daima bir derdi vardır.


ŞİR

Şir bürcü google, messenger, tanışlıq saytlarının kralıdır.Daima özünü terifleyer. 24 saat messenger açıqdır. Tanış olar, esas meqsed ise özünü teriflemekdir. Bir sözle, internet aleminde özü-özünün xestesidir.


QIZ

Bu bürcler her gün viruslarla dava eder. Messengerde daima burda deyilem, kompüterde işim var yazısını görersiniz. Proqramlar onun üçün daha vacibdi.


TEREZİ

En nazlı bürcdü. Photoshopda iş görmeyi sevir. Çox bacarıqlıdı. Esas gezdiyi saytlar şekil saytlarıdır. Şerhlerde ferqli felsefesi ile diqqeti celb eder.


Eqreb

Bunların bir derdi var. Kimise parolunu sındırım, saytları hack edim. Sevilmediklerine göre şexsiyyetlerini heç vaxt demezler. Hamı bu bürcden yan qaçar.


OXATAN

Tanışlıq saytlarından çıxmazlar. Romantik adlar onlara mexsusdur. Bu bürcün oğlanları virtual dünyada don juan olaraq tanınır.


OĞLAQ

Bu gün netde biri ile tanış olsun sabah onunla görüşecekdir. Messengerlerinde adamlar siyahısı aşıb daşır. Demek olar ki, bütün günü internetdedir. Heç durmur.


DOLÇA

 Maraqlı bürcdü. Gündüzleri virtual alemde heç görmersen. Geceler ise seherlere kimi netde olar. Şerhleri qısa be deqiqdi.


BALIQ

Virtual dünyada ne oyun saytları varsa orda qeydiyyatdan keçmişdir. Chatda onu nadir halda göre bilersiz. Msn-de ne zaman görsez, "mane ollmayın, oyun oynayıram” yazısını görersiniz.

(səs: 0)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 7 315
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri